سوال در مورد بایپد

amin.net

Member
با سلام
من یک بایپد و یک فیگور در مکس ایجاد کردم . سپس مودیفیر فیزیک را روی آن اعمال کردم(همان طوری که دوستمون راهنمایی کردند) ولی در زمان حرکت بایپد فیگور سر جای خودش ایستاده و قسمتی از آن کش می آورد و همراه بایپد می رود و این اصلا طبیعی نیست . دوستان لطفا بیشتر راهنمایی فرماییند.
با تشکر

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
با سلام
من یک بایپد و یک فیگور در مکس ایجاد کردم . سپس مودیفیر فیزیک را روی آن اعمال کردم(همان طوری که دوستمون راهنمایی کردند) ولی در زمان حرکت بایپد فیگور سر جای خودش ایستاده و قسمتی از آن کش می آورد و همراه بایپد می رود و این اصلا طبیعی نیست . دوستان لطفا بیشتر راهنمایی فرماییند.
با تشکر
رو قسمت مودیفایر فیزیک کلیک کن تا زرد رنگ بشه
برو به قسمت Envelope
اگه نوک پای بایپد غیر طبیعی حرکت میکنه .... ورتکست های نوک پا رو انتخاب کن
و با تنظیمات بازی کن تا اون استوانه تمام مچ پا رو احاطه کنه...
موفق باش

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام . دوست عزیز اگه نسخه کامل مکس داشته باشی تو بخشTutorial مکس زیر شاخه Reactor یه سربازی هست که BIP که کامل با راکتور درست شده. برای SKIN گذاری همیشه مشکل وجود داره. باید Mesh آدمت خیلی کیفیت باشه یعنی با اضلاع خیلی کم در حد مربع مستطیل. بعد از اینکه Bip رو با Skin تو Modifire کامل درست کردی بعد Mesh آدمو Mesh Smooth کن. می تونی از فروشگاه همین سایت مدل آماده بدن انسانو بخری خیلی کامله. هم Skin شده است هم بصورت Bip . بعد سعی کن با فایلهای موشن کپچر شده آماده که بازم تو نسخه کامل مکس تو بخش Sample هستش خیلی می تونی حرکتهای واقعی رو شبیه سازی کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا