سوال در مورد باسكا و دلفى

ali guard

Member
سلام دوست سوال من اين هست ايا كسى برنامة نويسى باسكتل بلد بشة ولى تا حالا بادلفى كار نكرداست ميتواند با دلفى كار كند راحت ؟
يانى برنامة نوى تو باسكال بابرنامةنويسى باسكال توى دلفى فرق دارد اطر بلى فرقش جى هست
جون الان يك اموزشكا هست اموشى باسكال ميدة ولى من ميخواهم دلفى ياد بكيرم اكر برم باسكال بخونم خود كار دلفى ياد ميكيرم
لطفا هر كة بلد هست يك جور رهنماى كند جون با يد تا 3 روز ديكة نام بنويسم تا بتوانم درس باسكال بخون
ممنون

majid_a95

Active Member
سلام دوست عزیز سوالتون رو چراینجا مطرح کردید اینجا برنامه نویسیه سرور سایده ! خطرناکه !!!!!!ببین عزیزم دلفی یک برنامه شی گراستoop (که زمانی واسه خودش ابهتی داشت) الانم البته خوبه ولی .......!! و پاسکال یه زبان ساخت یافته ست !!!!و همچنین کد نویسی در دلفی به زبان پاسکاله ! حالا شما اگه میخوای شی گرا کار کنی و پاسکال بلدی حتی اگه در سطح کم خوبه بری دنبال دلفی!!!

ali guard

Member
سلام دوستاى ديكة هم نظرشون بكةن اطر باسكال بخونم بلد بشم وقتى دلفى كار نكردم دلفى بلد ميشم

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوست سوال من اين هست ايا كسى برنامة نويسى باسكتل بلد بشة ولى تا حالا بادلفى كار نكرداست ميتواند با دلفى كار كند راحت ؟
يانى برنامة نوى تو باسكال بابرنامةنويسى باسكال توى دلفى فرق دارد اطر بلى فرقش جى هست
جون الان يك اموزشكا هست اموشى باسكال ميدة ولى من ميخواهم دلفى ياد بكيرم اكر برم باسكال بخونم خود كار دلفى ياد ميكيرم
لطفا هر كة بلد هست يك جور رهنماى كند جون با يد تا 3 روز ديكة نام بنويسم تا بتوانم درس باسكال بخون
ممنون

سوال تون رو باید در بخش برنامه نويسي و الگوريتم آن مطرح می کردید، نه این بخش که زیر مجموعه
طراحی سایت های اینترنتی است :

MajidOnline Forums > عمومي كامپيوتر و اينترنت > برنامه نويسي و الگوريتم آن

دلفی علاوه بر اینکه یک زبان شیء گرا است، یک زبان ویژوال است، یعنی مثل اغلب برنامه های ویندوز.
در حالی که در پاسکال خیلی از مفاهیمی که بایستی برای یادگیری دلفی با آنها کار کنید را ندارد.
نحوه کد نویسی ، طراحی و تفکر کسانی که برنامه نویسی شیء گرا و ویژول (مثل دلفی) را بکار می گیرند
با کسانی که برنامه نویسی روال گرا و متنی (مثل پاسکال) را بکار می گیرند خیلی متفاوت است.

توصیه می کنم که اگر می خواهید در نهایت دلفی را یاد بگیرید سراغ پاسکال نروید، چون به یک شیوه قدیمی
و ابتدایی از برنامه نویسی عادت خواهید کرد که وقتی سراغ دلفی می روید ناچار هستید که آن شیوه سابق را
فراموش کنید و یک شیوه جدید و مدرن برنامه نویسی را یاد بگیرید. یاد گرفتن پاسکال فقط زحمت شما را
بیشتر می کند، گاهی اوقات یک فرد مبتدی که اطلاعات قبلی ای ندارد مفاهیم جدید را بهتر از یک فردی یاد می گیرد
که یکسری اطلاعات قبلی داشته و به آنها عادت کرده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا