سوال در مورد انیمیشن و ایزار bend

Araz.Sh

Member
[FONT=&quot]سلام دوستان! من میخواستم یه میله که سرش یه دایره وسله بسازم که با حرکت اون میله و برخورد سرش به یک چیز اون رو پرت کنه..حالا 2 تا مشکل دارم![/FONT]
1-[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]وقتی میله رو با[/FONT]bend[FONT=&quot] حرکتش میدم ته ملیه حرکت میکنه !!چطور سرش رو حرکت بدم؟؟(من رو سر میله قرار میگیرم و [/FONT]bend[FONT=&quot] رو انتخاب میکنم)[/FONT]
2-[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]2-توو اتصال میله و سرش با استفاده از مسیر [/FONT]Animation>>constrints>>>surface[FONT=&quot] برای اینکه با حرکت طناب مانند میله دایره ی بالا سرش هم حرکت کنه مشکل داذرم..میشه توضیح بدین؟؟؟؟[/FONT]
3-[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ممنون![/FONT]

Araz.Sh

Member
تورو خدا یکی زودتر جواب بده...plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sherlock_Holmes

Active Member
عجله نكن، اينم راه:

1. براي اينكه سر ميله خم بشه و تهش ثابت بمونه شما به زير مجوعه هاي خود Bend برو و center رو انتخاب كن..( به حالت زرد در مياد...)
حالا روي ميله اون بعلاوه زرد رو ببر بذار جايي كه ميخواي ثابت باشه يعني ته ميله...

2. براي اينكه كره به ميله متصل بمونه تو حركت بهتره اين مسيرو انتخاب كني:
Animation>>constrints>>>Attachment constraint
يعني يكي بالاتر از اوني كه خودت انتخاب كرده بودي...
و بعد ميله رو انتخاب كن...
اگه جاي درستي قرار گرفت كه هيچ اگه نه به بخش motion در command panel برو و دكمه set position رو بزن و face دلخواهي كه ميخواي كره بهش بچسبه رو انتخاب كن....

حالا برو رو ميله، Bend كن...
شد؟
30upn9j.gif

(فرصت نداشتم با عكس توضيح بدم... مشكلي بود بپرس...)

Farrokh

Active Member
واااااااااااااااااااااااااااي شرلوك تو خيلي باحالي !!!
براي هر سوالي تو هر زمينه اي جواب داري
بالاخره مدير انجمن سه بعدي بايد هم اوسسسسسسسسسسسسسسسسسا باشه

دمت گرم !!!

Araz.Sh

Member
ممنون جواب دادین...یکم دی شده بود..خودم انقدر انگولک کردم که شد!

hellboy3d

Member
سلام
درسترین راه همیشه پیش خود ادمه فقط کافیه بخوای بدونی
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا