سوال در مورد انجام شدن کاری به شرط ...

alinazari

Member
سلام خدمت دوستان عزیز.
من می خوام که یک برنامه شبیه به جدول بسازم که جواب سوالی که مثلا سه حرف دارد اگر درست بود پیغامی مبنی بر درست بودن بلافاصله نمایش داده شود.
مشکل من این است که وقتی که حروف درست در جای خودش پشت سر هم قرار گرفت آن پیغام داده شود و لی مهم نباشد که مثلا اگر جواب ( هند ) بود اول حرف ه یا د یا ن انتخاب شود.
اگر مثالی قرار دهید ممنون خواهم شد.
ببخشید اگر نتونستم منظورم رو به خوبی بیان کنم.

آخرین ویرایش:

asbtond

Active Member
دوست عزيز شما ميتونيد به جاي اين كار ، كاري كنيد كه رنگ زمينه حروف درست سبز شود و در غير اينصورت همون در رنگ قبلي بمونه .
در ضمن شما نگفتين كه ميخواين برنامه بنويسين؟؟؟ يا با كدوم نرم افزار ميخواين برنامتون را بنويسيد.
خواهشا بيشتر توضيح بدين

alinazari

Member
بنده که بابت بد رساندن موضوع عذر خواهی کردم. ضمنا منظور من از نوشتن برنامه مسلما mmb بوده است.
اگه یه مثال هم بذارید ممنون میشم .

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
پيشنهاد ميكنم يك متغير آرايه‌اي به تعداد كاراكتر‌هاي پاسخ مربوطه در نظر بگيريد. هركاراكتر رو به يك واحد از متغير آرايه‌اي اختصاص بديد و در يك حلقه وضعيت كاراكتر درج شده رو با كاراكتر صحيحي كه مي‌بايست درج مي‌شد چك كنيد

متاسفانه فعلا دسترسي ندارم براتون مثال بزارم ولي اگه اين روش رو دنبال كنيد مي‌تونيد برنامتون رو خودتون بسازيد

موفق باشيد

alinazari

Member
متاسفانه اطلاعات من در مورد کد نویسی ضعیف است مخصوصا قسمت آرایه ها.
با تشکر از آقای evil_gates میشه یکی از دوستان که این امکان براش وجود داره یه مثال در این مورد بذاره.
با تشکر

Member
فکر کنم گرفتم چی میخوایی
ببین این که گذاشتم درسته
باید از چپ با راست man تایپ کنی با حروف کوچیک
هر چیز دیگه ای رو رد میکنه

پیوست ها

• Media1.rar
    633 بایت · بازدیدها: 19

alinazari

Member
آقای ₧ عزیز
از مثالی که گذاشتید بسیار ممنونم. ولی من گفتم کد نویسی من ضعیفه نگفتم که اصلا بلد نیستم. ولی مشکل من اینه که اولا میخوام که اعلام صحیح یا غلط بودن اون بلافاصله باشه همونطور که در پست اول گفتم و هم اینکه این طور باشه که 32 حرف زبان فارسی رو بدی و جواب سوال هم مثلا " هند " باشه و سه حرف هند رو در جای از صفحه قرار بدیم و اون رو مخفی کنیم و اگر روی حرف " ه " کلیک کرد حرف " ه " که مخفی بود آشکار بشه و اگه حرفی غیر از این سه حرف بود یه علامت " x " آشکار بشه من البته مشکل اصلی من اینه که اگر تمام حروف کلمه " هند " آشکار شد بلافاصله پیامی مبنی بر درست بودن جواب ظاهر بشه بدون قرار دادن دکمه "check" .
ببخشید اگه کمی طولانی شد.
باز هم از همکاری دوستان تشکر می کنم.

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم،
بنده قبلا در پست زیر یه برنامه چهار گزینه ای گذاشته بودم بگونه ای که تعداد و تنظیمات سوالات قابل تنظیم بود ببینین میتونه کمکی کنه:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=159184

موفق باشید
یاعلی

alinazari

Member
از همکاری همه شما ممنونم .
برای اینکه منظورمو بهتر برسونم یه مثال گذاشتم اگر شما کاملش کنید ممنون میمن در این مثال میخوام که اگر جواب سوال به صورت کامل آشکار شد پیغامی مبنی بر درست بودن جواب بلافاصله ظاهر بشه و مهم نباشه که اول کدوم یک از سه حرف جواب مورد نظر ظاهر بشه.
مثل بازی ( bazi ba kalamat ) یا همون قرقیزخان معروف. البته اگه دیده باشید.
خواهش می کنم اگه بلبدید کمک کنید

پیوست ها

• media.zip
    855 بایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

Member
من کاری رو برای کسی انجام نمیدم فقط راهشو نشون میدم
اینم از نمونه
امیدوارم الان دیگه مشکلت حل بشه
من این بازی رو خیلی دوست دارم امیدوارم کار قشنگی انجام بدی

پیوست ها

• media.rar