سوال در مورد افزونه ی Redirection

SqwFlol3

Member
سلام دوستان!
میخواستم ببینم کسی با این افزونه کار کرده؟!

attachment.php

ریدایرکتی که میکنه از نوع 301 هستش!

از هر منوی کشویی چه گزینه ای باید انتخاب شه؟!
مثلا من یه پست داشتم الان پاک شده و تو گوگل Not found میزنه،کدوم بهتره؟!
بعد من اوایل تعداد پست های صفحه ی اولم 5 تا بود و حدود 200 صفحه مطلب داشتم،حالا کردمش 10 مطلب برای هر صفحه و تعداد کل صفحه های سایت شده 100 تا،و 100 صفحه باز Not found شده،برای رفع این Not found ها چه گزینه ای بهتره؟!

:rose:

پیوست ها

• redirection.jpg
    redirection.jpg
    98.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18

VAHID216

مدیر بازنشسته
سلام
اگر آدرس سایت تون رو بدید می تونم براتون یه آنالیز ابتدایی بکنم تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
اما با توجه به نوع مطلبی که در گذشته داشتید باید این انتخاب کنید . برای قسمت اول URL & User Agent و URL & Referrer و در قسمت دوم هم Redirect to URL رو بزارید و لینک جدید تون رو قرار بدید.
موفق باشید

SqwFlol3

Member
سلام
اگر آدرس سایت تون رو بدید می تونم براتون یه آنالیز ابتدایی بکنم تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
اما با توجه به نوع مطلبی که در گذشته داشتید باید این انتخاب کنید . برای قسمت اول url & user agent و url & referrer و در قسمت دوم هم redirect to url رو بزارید و لینک جدید تون رو قرار بدید.
موفق باشید

آدرس رو براتون پ.خ کردم!

VAHID216

مدیر بازنشسته
اون صفحه ای رو که می خواید ریدایرکت کنید لینکش رو قرار بدید و بهترین گزینه برای سایت شما URL & Referrer هست. اگر که دیگه اون پست تون وجود نداره گزینه دوم رو روی redirect URL بزارید و به لینک صفحه اول سایت تون رو بدید.
موفق باشید

SqwFlol3

Member
اون صفحه ای رو که می خواید ریدایرکت کنید لینکش رو قرار بدید و بهترین گزینه برای سایت شما URL & Referrer هست. اگر که دیگه اون پست تون وجود نداره گزینه دوم رو روی redirect URL بزارید و به لینک صفحه اول سایت تون رو بدید.
موفق باشید

آهان،ممنون فقط یه سوال دیگه،اون تیک Action برای چی هستش؟:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا