سوال در مورد اتصال به نود32

سلام
نرم افزاری که در لینک زیر قرار دادن به نظرم خیلی جالب اومد
http://forum.majidonline.com/threads/187887-برنامه-ناد-آفلاين

چند سوال دارم امیدورام جوابش بگیرم
1-چطور میتونم مثل برنامه بالا اطلاعات انتی ویروس نود از قبیل اسم ،نسخه،واخرین تاریخ و شماره آپدیت بگیرم؟
2-می خوام 3 فیلد ایجاد کنم که یکی آدرس سرور و دیگری نام کاربری و همچنین کلمه عبور
در کنار آدرس سرور یه گزینه بزارم که کاربر با ردنش آخرین آدرس سرور را از فایل txt آپلود شده در سایتم دریافت
و بعد از زدن یوزر و پسورد خودش دکمه اتصال را بزنه و برنامه بصورت اتوماتیک این اطلاعات را در بخش update نود وارد کنه

این مواذدی که می خوام در سایت زیر نرم افزار گداشته ولی فقط ادرس ثبت میکنه
http://mihanupdate.ir/setting.php

لطفاً راهنمایی کنید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
من از نود استفاده نمیکنم و اطلاعاتی در موردش ندارم.
در حالت کلی یکسری اطلاعات مربوط به هر برنامه در رجیستری ذخیره میشه، شما میتونید رجیستری رو بررسی کنید و مسیرها رو بدست بیارید
علاوه بر اون میشه محل نصب رو هم به این طریق پیدا کرد. در محل نصب هم میشه اطلاعات کپی رایت فایل اصلی (مثلاً nod32.exe) رو بدست آورد.

دانلود اطلاعات از سرورتون یه بحث هست (که خیلی هم ساده هست، پلاگین MiscY یا Internet رو ببینید) و وارد کردن اطلاعات در برنامه بصورت اتوماتیک یه چیز دیگه

اینها چیزهایی هست که باید بررسی کنید، شاید کمی آزمون و خطا
مثلاً ممکنه نود یه سری سوئیچ Command-Line تعبیه کرده باشه برای اینکار
ممکنه اطلاعات رو از محلی خاص، مثلاً یک فایل در محلی مشخص بخونه....

اول باید این اطلاعات رو داشته باشید و بعد اقدام کنید به اعمال تغییرات...

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب عرض کردم من که نود ۳۲ استفاده نمیکنم، یا باید منتظر بمونید یکی دیگه که نود ۳۲ داشته باشه کمکتون کنه، یا موضوع به این سادگی رو اونقدر بزرگش نکنید و نگید نمیتونم، آزمون و خطا کنید و سرک بکشید، سوادتون هم میره بالا !
باید خوشحال باشید که یک موضوع هست که ذهنتون رو درگیر خودش بکنه و باعث بشه چیزای جدید رو تجربه کنید، من این حس رو خیلی دوست دارم :wink: آدم رو از کسالت زندگی نجات میده

اخه من چند سالی میشه روی وب کار میکنم،این دوست عزیزمون هم که چنین کاری کرده و در بالا لینک گذاشتم نمیشه بهش پیغام داد تا نحوه کار را یاد بگیریم
من تو فایل ها گشتم ولی هنوز نتونستم پیدا کنم

نتونستم پیدا کنم،واقعا کسی بلد نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا