سوال در رمورد فعال کردن هسته ها در cpu amd x6!!!??

SajadCG

کاربر فعال
سلام.

من چند روز پیش یه سیستم واسه خودم بستم بعد که رو روشن کردم در اولین صفحه که نمایش داده میشه (عکس لوگوی main) نوشته بود press 4 core unlucker.:-?
منم از روی کنجکاوی 4 را زدم بعد که ویندوز را نصب کردم دیدم نوشته 6core activated !!!!!!!!

چند سوال:

علت اینه ا قبل 6 هسته فعال نبوده چیه؟
آیا این کار واسه سیستم مشکل ساز نمیشه؟
و راهی هست که به حالت اول برگرده؟

مشخصات سیستم:
main :asus p5a87
cpu: amd phenom II x6 1055

با تشــــــــکر.:rose:

سی پی یو شما 4 هسته ای بود ؟ اگر پاسخ مثبته بهتون تبریک میگم ! شما دو هسته رو آنلاک کردید ! و دارید با پول پردازنده 4 هسته ای از 6 هسته ای استفاده می کنید ! قدرتش رو هم به وضح در رندر سازی سه بعدی مشاهده می کنید !
سیستم که ناپایدار نشده ؟ ریست نمیشه ؟
لزومی نداره به حالت اول برگردونی !
آنلاک هیچ مشکلی پیش نمیاره منم خودم یه 440 سه هسته ای ای ام دی یکسال پیش خریدم که بعد از آنلاک به 4 هسته ای با 6 مگ کش سح سه تبدیل شد ( یعنی شد یه فنوم 2 4 هسته ای )
این قابلیت یه جور حال دادن از طرف ای ام دی هم میشه گفت هست به مشتری هاش !دلیلش هم اینه که برای کاهش هزینه نمیان برای هر سی پی یو یه خط تولید بزنن مثلا همون سه هسته ای در خط تولید 4 هسته ای تولید شده ولی بعدا یه هسته اش رو شرکت غیر فعال کرده
اما اگر سی پی یو شما از اول همون 1055 بوده که یک 6 هسته ای هست و چیزی برای آنلاک نداره و فعال کردن اون گزینه در این صورت هم هیچ مشکلی نداره

zclient

New Member
این پردازنده بطور ذاتی 6 هسته ای هست و احتمالا مادربوردت برای بهینه سازی مصرف انرژی بطور اتوماتیک هسته ها رو غیر فعال کرده.
از داخل بایوس میتونی تنظیمات رو چک کنی.

هیچ مادربردی هسته ها رو غیر فعال نمی کنه . ( به طور اتوماتیک ) ولی دستی میشه همه پردازنده های ای ام دی رو حتی تبدیل به تک هسته ای کرد !

جدیدترین ارسال ها

بالا