سوال در رابطه با هاست های شرکت پارسا گستر

soooot

Member
سلام
40.gif

میخواستم بدونم شرکت پارسا گستر از نظر کیفیت هاست و خدمات پشتیبانی چه وضعیتی داره
162.gif

لطفا در صورتی که کسی تا به حال از خدمات این شرکت استفاده کرده مشکلات و مزیتهاش رو نسبت به بقیه شرکتهای ارائه دهنده هاست بگه
60.gif

ممنون
43.gif

vatanmusic

Well-Known Member
خيلي گرون ميده50 مگابايت را ميده 20.000 تومان
پهناي باند هم كم ميده
خيلي از چيزها را هم كه در كنترل پنلش نداره
----------------------------------------
بيا من يه شركتي بهت معرفي مي كنم كه خودم ازش هاست گرفتم 50 مگابايت رايگان ميده به مناسبت ميلاد حضرت مهدي البته تا 23 شهريور

اين لينك را بخون

www.abnoos.com/free.htm

شركت آبنوس www.abnoos.com

آخرین ویرایش:

soooot

Member
ممنون از جوابتون
72.gif

ولی میشه بفرمائید چه چیزهائی رو در کنترل پنلش نداره ؟
162.gif

ضمنا برای این سیستمی که شما معرفی کردید اولا باید هشت هزار تومن برای ثبت دامین بدیم ولی من چند تا دامین دارم فضا رو هم برای اونها نیاز دارم دوما این هاست لینوکس هست ولی من هاست ویندوز نیاز دارم و سوما اگر شما هاست لیونکس و یا ویندوز احتیاج دارید من میتونم هاستی رو به شما معرفی کنم که یک گیگا بایت فضا رو با بیست و یک گیگا بایت پهنای باند میده سالی 1600 تومن و اگر هم هاست ویندوز احتیاج دارید میتونم هاستی رو بهتون معرفی کنم که یک گیگا بایت هاست ویندوز رو با 20 گیگا بایت پهنای باند میده سالی 900 تومن و البته هم هاست لینوکس و هم هاست ویندوز تمام امکاناتشون نا محدود هست و برای نصب امکانات اضافی و ... لازم نیست هیچ پولی پرداختی کنید ، اگر هم میخواید دومین ثبت کنید من خودم ریسیلر یکی از معتبر ترین شرکتهای ثبت دومین در دنیا هستم
63.gif

پس لطفا به جای اینکه هاست های مختلف و ... رو به من معرفی کنید لطف کنید و به سوالم جواب بدید
38.gif

ممنون
43.gif

میلاد

Member
سلام
الارقم تبلیغاتی که در زمینه پشتیبانی داره، پشتیبانی قابل قبولی نداره.

soooot

Member
سلام
الارقم تبلیغاتی که در زمینه پشتیبانی داره، پشتیبانی قابل قبولی نداره.

سلام
41.gif

ممنونم که زحمت کشیدید و به این بحث جواب دادید
44.gif

اگر میشه لطف کنید و بیشتر در این زمینه توضیح بدید
162.gif

ممنون میشم اگر تجربه ای در این زمینه دارید اینجا بنویسید
72.gif

vatanmusic

Well-Known Member
تقصير منه كه مي خواستم بهتون محبت كنم يه هاست رايگان معرفي كنم نمي دونستم جوابمو اينجوري ميديد باشه طوري نيست ممنون باي

MJ Rayaneh

Well-Known Member
تقصير منه كه مي خواستم بهتون محبت كنم يه هاست رايگان معرفي كنم نمي دونستم جوابمو اينجوري ميديد باشه طوري نيست ممنون باي
دوست عزیز بیخیال غصه نخور.
سلام
میخواستم بدونم شرکت پارسا گستر از نظر کیفیت هاست و خدمات پشتیبانی چه وضعیتی داره
لطفا در صورتی که کسی تا به حال از خدمات این شرکت استفاده کرده مشکلات و مزیتهاش رو نسبت به بقیه شرکتهای ارائه دهنده هاست بگه
ممنون
به نظر من که اصلا سرویسش بدرد نمیخوره (البته من ازش هاست نگرفتم) .
هزینه راه اندازی که نوشته رایگان، توی اکثزر سایت ها رایگان هست.
میزان انتقال اطلاعات (پهنای باندش) خیلی خیلی کمه.
قیمت فروش هاستینگش خیلی خیلی زیاده.
میزبانی برای دامینش محدوده که اگر نامحدود باشه یا تعدادش بیشتر باشه بهتره.
تعداد ایمیل هاش محدوده و آنتی ویروس و آنتی اسپم نداره.
این رو هم بگم که SQL Server ، My-SQL Server ، Customizable Error Page ، Secure Folders ، SSL Support هم نداره.
حالا یه سوال: این هاست در قبال قیمت گرونش چی داره؟

MJ Rayaneh

Well-Known Member
یادم رفت بگم که اگر کنترل پنل هاست CPanel باشه بهتره چون کار کردن باهاش راحت تره و امکاناتش هم بیشتره و ...
در ضمن من از کیفیت هاست پارسا گستر چیزی نمیدوم و فقط امکاناتش رو از دیدگاه خودم و استانداردها بررسی کردم.
در ضمن این سایت 593 سایت تابحال رو سرورش گذاشته در صورتی که استاندارد جهانی 254 سایت برای هر سرور هست.

soooot

Member

من فقط اون چیزها رو نوشتم تا بقیه دوستان هم به جای اینکه به سوال جواب بدن هاست های مختلف رو معرفی نکنن
46.gif

mjrayaneh جان شما این چیزها رو از کجا میدونی ؟
48.gif

شما یه نگاه به این جدول بندازید تمام اون سرویس هایی رو که شما گفتید نداره رو فقط برای پکیج اولش نداره واین موضوع هم برای من مهم نیست
73.gif

پهنای باند هم برام مهم نیست
60.gif

ولی خیلی دوست دارم بدونم اون موضوع آخری یعنی وجود 593 سایت روی سرور این شرکت رو چجوری کشف کردید
162.gif

ممنون
72.gif

soooot

Member
هاست بهتر
قيمت كمتر
www.takserver.net
میگم که اولن که همین هاست برتر شما صبح سایتش بالا نمیومد
65.gif

دوما برای صدمین بار میگم من ویندوز میخوام نه لینوکس
161.gif

سوما خیلی ممنون میشدم اگر لطف میکردید و بجای اینکه اینجا تبلیغات کنید حد اقل یک بار سوال من رو رو میخوندید و بعد توی این تایپیک پست میزدید
213.gif

و در آخر هم این که پست شما به هیچ عنوان هیچ ربطی به سوال بنده نداره
81.gif

عزیز دل من این بحث اینجوری فایده نداره
معلومه که همه ما خودمون هاستینگ کمپانی هستیم خواسته یا ناخواسته یه سری ملاحضاتی رو می کنیم
شما بیا یه کاری کن
تا÷یک رو عوض کن بزن آقا جان
من هاست می خوام با این قدر فضا این قدر پهنای باند با این امکانات شما کجا رو پیشنهاد می کنی؟!
بعد از بینشون قیمت خوب ...کیفیت خوب و پشتیبانی و هر آیتمی که به عنوان یک هاست خوب مد نظرت هست رو داشته باش و بهترین رو انتخاب کن
به نظر شما اینجوری بهتر نیست؟
نه اینجوری بهتر نیست عزیز دل من
59.gif

چون کسانی مثل شما حتی زحمت خوندن سوال رو هم به خودشون نمیدن
158.gif

آقا جان لطف کنید اول صفحه قبل رو مشاهده کنید و بعد اگر میتونید به سوال من جواب بدید
66.gif

سلام !
راهي كه به ذهن من رسيد اين بود :
http://whois.domaintools.com/parsagostar.com
در حقيقت اين قسمت :
کد:
[B]Reverse IP: 593 other sites hosted on this server[/B]
اينم ليستش :
http://www.domaintools.com/reverse-ip/?hostname=parsagostar.com
البته من حدس مي زنم اين تعداد دامين هاي ثبت شده توسط شركت هست .
دوست عزیز ممنون
43.gif

بله درسته ، من هم فکر میکنم این تعدا دامین های ثبت شده هست
36.gif

ممنون از لطفتون
72.gif

دوستان لطف کنن و اول پست های قبلی رو بخونن و بعد پست بزنن
60.gif

متاسفانه اکثر پستهایی که دوستان میزنن فقط برای تبلیغ هاست خودشونه و نه برای کمک کردن
49.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا