hesam_dj10
Active Member
سلام
بازم من
میدونم دلتون برام تنگ شده بود.....(الان میگین اصلا این یارو کی هست!)
اگه گفتین از کجا اومدم
سربازی................
البته هنوز در حال خدمتم...
خوب بریم سر اصل مطب
من یه عکس از یه ماشین دارم(برای مدل سازی) که هر 4 تا نما تو یه عکس هست (front/top/back/side)خوب تا اینجا مشکلی نیست
مشکل اینجاست که وقتی اونوا جدا میکنم و میبرم توی مایا و شروع به مدل سازی میکنم با هم ناهماهنگن ...یعنی چی؟
مثلا وقتی میخام چراغ ماشین رو بسازم تو نمای side رو کار میکنم و وقتی میخام توی نمای top روی کار کنم اصلا اون حجمی که ساختم دقیقا رو چراغ ماشین نیست یا 10 سانت اینور تره یا 10 سانت اونور تر....
و این باعث میشه که مدلی میسازم دقیقا مثل عکس نشه
یه عکس هم میزارم امیدوارم متوجه شده باشین
ببخشید از روی یه سیستمه دیگه دارم پست میدم که نه photoshop داره نه مایا با paint ساختم ...
اون خطهای مشکی چراغه که توی نمای های متفاوت جای فرق میکنه
بازم من
میدونم دلتون برام تنگ شده بود.....(الان میگین اصلا این یارو کی هست!)
اگه گفتین از کجا اومدم
سربازی................
البته هنوز در حال خدمتم...
خوب بریم سر اصل مطب
من یه عکس از یه ماشین دارم(برای مدل سازی) که هر 4 تا نما تو یه عکس هست (front/top/back/side)خوب تا اینجا مشکلی نیست
مشکل اینجاست که وقتی اونوا جدا میکنم و میبرم توی مایا و شروع به مدل سازی میکنم با هم ناهماهنگن ...یعنی چی؟
مثلا وقتی میخام چراغ ماشین رو بسازم تو نمای side رو کار میکنم و وقتی میخام توی نمای top روی کار کنم اصلا اون حجمی که ساختم دقیقا رو چراغ ماشین نیست یا 10 سانت اینور تره یا 10 سانت اونور تر....
و این باعث میشه که مدلی میسازم دقیقا مثل عکس نشه
یه عکس هم میزارم امیدوارم متوجه شده باشین
ببخشید از روی یه سیستمه دیگه دارم پست میدم که نه photoshop داره نه مایا با paint ساختم ...
اون خطهای مشکی چراغه که توی نمای های متفاوت جای فرق میکنه