سوال در باره نحوه import وکردن در مایا

hesam_dj10

Active Member
سلام
بازم من
میدونم دلتون برام تنگ شده بود.....(الان میگین اصلا این یارو کی هست!)
اگه گفتین از کجا اومدم
سربازی................
البته هنوز در حال خدمتم...
خوب بریم سر اصل مطب
من یه عکس از یه ماشین دارم(برای مدل سازی) که هر 4 تا نما تو یه عکس هست (front/top/back/side)خوب تا اینجا مشکلی نیست
مشکل اینجاست که وقتی اونوا جدا میکنم و میبرم توی مایا و شروع به مدل سازی میکنم با هم ناهماهنگن ...یعنی چی؟
مثلا وقتی میخام چراغ ماشین رو بسازم تو نمای side رو کار میکنم و وقتی میخام توی نمای top روی کار کنم اصلا اون حجمی که ساختم دقیقا رو چراغ ماشین نیست یا 10 سانت اینور تره یا 10 سانت اونور تر....
و این باعث میشه که مدلی میسازم دقیقا مثل عکس نشه

یه عکس هم میزارم امیدوارم متوجه شده باشین
ببخشید از روی یه سیستمه دیگه دارم پست میدم که نه photoshop داره نه مایا با paint ساختم ...
اون خطهای مشکی چراغه که توی نمای های متفاوت جای فرق میکنه

پیوست ها

• image1.gif
    image1.gif
    49 کیلوبایت · بازدیدها: 9
مشکل شما اینجاس که عکس ها هماهنگی با هم ندارند من خودمم این مشکل رو داشتم باید از فتوشاپ استفاده کنید و با استفاده از خط کش فتوشاپ اندازه ها رو دقیق درست کنی یعنی چطوری > عکس نمای بالا و بغل رو با هم هماهنگ کن یک خط راهنا ابتدای کاپوت جلو بذار بعد برا چراغاش و برای شیشه ها و به همین ترپیب عکسو ذخیره کن بعد اون یکی دیگرو مثلا از نمای بالا با همون خط قبلی ها هماهن کن 80 در صد مشکلت حل میشه برا بقیه هم دیگه خلاقیت خودتو میبوشه که من واسه خودم روشهای متفاوتی دارم

hesam_dj10

Active Member
همین کارو میکنم (البته نه دقیقا این کار رو )ولی بازم نمیشه وقتی import میکنم عکس نمای جلو بزرگ میشه و بعد توی خود نرم افزار مایا کوچیکش میکنم ولی بازم ناهماهنگن//حالا بازم یه بار دیگه با این روش میرم ببینم چی میشه /////ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا