سوال درباره نورپردازی

Meiti

Member
cafe01wide.jpg
سلام وقت دوستان بخیر
راستش من میخوام یه نور پردازی کوچیک یاد بگیرم
فقط در این حد میدونم که با target ligh میشه نور ies داد و جهت رو مشخص کرد و شکل نور رو
و با vray light میشه به لامپ نور داد
این عکس که ضمیمه کردم ممنون میشم یه راهنمایی کنید چجوری نور بدم مثل این عکس
مثلا اون نور دم در و نورهای داخل اتاق

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب به قول حودت از ies استفاده کن یا تارگت لایت رو با scale یکمی فشارش بده و به طرف در بگیر. من که نفهمیدم مشکل کجاست ؟

Meiti

Member
مشکلم اینه بلد نیستم استفاده کنم ازش
اگه تو ۲ خط بگید چجوری استفاده میکنید ممنون میشم

nimahtm

Member
نور ies رو از vray light انتخاب میکنید و تنظیماتش رو انجام بدید مثل شدت نور و ... بعد باید ies خاصی رو براش از هارد تعریف کنی نور رو تو محیط تنظیم کنی و target رو دیوار با rotate بندازی همین ..اگه مشکلی بود بگو بازم

Meiti

Member
نه عزیزم
ببین سوال من اینه
1 - ies واسه کجاس؟ مثلا من میخوام اون نوری که روی در بالای در افتاده ر. ایجاد کنم باید چی کار کنم؟ با target برم؟ چجوری ایجادش کنم که اینجوری نرم بیفته؟
2- واسه اون چراغای داخل چی؟ یعنی چجوری کنم که داخل چراغ روشن باشه؟
اون چراغی که نورش افتاده بالای در داخل خودش هم روشنه.اون و چجوری ایجاد کنم؟

saida7

Member
سلام
میتونی واسه لامپ از نور free light استفاده کنی از طریق انتخاب photometric web تو بخش lihght distribution بعد ازقسمت choose photometric web نور های ies که داری یکی را انتخاب کنی بعد شدت ان را از طریق intensity کم یا زیاد کن و رنگش را تغییر بده با sc هم میتونی شدت آن را کم و زیاد کنی در ظاهر میبینی تغییرات و باید رندر بگیری
واسه هر دو تا هم بالای در هم داخل لامپها میتونی استفاده کنی
بعد تو قسمت shape shadow انتخاب کن پخش نور به صورت نقطه ای .کروی.مربعی....باشد
امیدوارم درست راهنماییت کرده باشم

nimahtm

Member
saida7 توضیحو دیگه کاملش کرده ...البته نور iies مثه vray sun ...تارگت داره و باید مسیر نورگیری تعریف بشه همین..
مسیر زیر کمکت میکنه ...lights > vray > vray ies....تو modify هم باید از مسیر tagreted یه فایل ies تعریف کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا