سوال درباره ریگینگ

hollow

Member
سلام :rose:
من یه پای کاراکترمو ریگ کردم بعد برای اون یکی همون بن های قبلیو میرور کردم ...جواب داد ...
ولی برای دستش وقتی مال دست راستشو میرور می کنم کلا به هم می ریزه ... یعنی همه ی بون ها قروقاطی می شه ... یعنی من باید از اول برا دست چپش بن بسازمو ...
Khab.gif

راهی نداره از همون دست راستش استفاده کرد ؟

(اگه متوجه سوالم نشدید عکس بذارم
khande.gif
)

ممنون:rose:

hollow

Member
سوال واضحه ولی مسیری رو که رفتین معلوم نیست،ترجیحا فایل مکس باشه خوبه
:-?یعنی چی؟!:green: من منظورتون رو از مسیر نفهمیدم ولی :
خدمت شما عرض کنم که این اولین ریگ من هست ... با آموزش سی جی آکادمی شروع کردم به ریگ کردن ...
تو آموزش دست راست کاراکتر رو ریگ کرد ... منم همراه اون این کار و کردم ... بعد همین دیگه تموم شد ... نشون نداد که برا دست چپ چی کار کرده :green: من چون برای پاش میرور کرده بودم و مشکلی پیش نیومده بود برا دستش هم اومدم همین کار رو بکنم ... ولی وقتی میرور می کنم بون ها به هم می ریزه ... اولش فکر کردم به خاطر جهت گیزمو هست که اینجوری می شه ... همه ی حالات رو امتحان کردم ... بهترین و نزدیک ترین حالت به درست (همونی که برای پا ها جواب داده بود) view بود .. ولی بازم یکی از بن ها می رفت یه جای بی ربط !!

این عکس رو ببینید ... من الان دست راست کارکتر رو دارم میرور می کنم ولی اونجا که علامت زدم به هم ریخته ...
ممنون می شم راهنمایی کنید :rose:

پیوست ها

• 22.jpg
    22.jpg
    355.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13

arminAnim

کاربر متخصص
آوو گرفتم.... الان اجراش کردم متوجه شدم چیه، ساده حل میشه. به این خاطره که وقتی چیزی میرور میشه در اصل اسکیلش در محور خودش در 1- ضرب میشه، به همین خاطر بعضی از constraint ها قاطی می کنن.الان بنی که look-at شده بهم خورده. شما الان می تونی بنی رو که لوک اته انتخاب کنی، و گزینه ی flip رو در قسمت select lookAt axis فعال کنی. برای من که درست شد امیدوارم برای شما هم بشه ;)

arminAnim

کاربر متخصص
هر چند که CG Academy میگه بن نباید اسکیل بشه ، ولی من تا الان به مشکلی توی میرور با بن نخوردم

arminAnim

کاربر متخصص
سلام دوستان. آموزش ریگینگ رو چطور میشه پیدا کرد؟

هلپ مکس یک شخصیت رو کامل توضیح داده و مرحله به مرحله آموزش داده که بهترین آموزش برای شروعه، وقتی که تونستی یادش بگیری می تونی بری سراغ دیویدی های آموزشی سی جی آکادمی که از فروشگاهای اینترنتی می تونی تهیه کنی

milad_r

Member
ممنون از راهنماییت آرمین جان.
یک سوال دیگه biped یا bone ، کدوم بهتره؟
راستش من با biped خیلی خوب کار میکنم(البته از نظر خودم) اما تو یه فیلم آموزشی چیزه جدیدی دیدم که تا حالا ندیده بودم. از skin و spline استفاده کرده بود.spline ها به عنوان bone به کار رفته بودند.

hollow

Member

جدیدترین ارسال ها

بالا