سوال تكراري :لطفآ خواهشن يكي بگه چطوري دو تا جسم دا خل هم نرند

mousa3d

Member
سوال تكراري :لطفآ و خواهشن يكي بگه چطوري ميشه كه دو تا جسم دا خل هم نرند

لطفآ وخواهشن يكي بگه چطوري ميشه كه دو تا جسم در مكس داخل هم نرن
زد وخورد دو تا كاراكتر يا حركت كاراكتر روي پلن ناهموار

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
این چیزی که شما گفتی یکی از پر طرفدارترین مباحث شبیه سازی سه بعدیه
نرم افزارهای زیادی هم برای این کار ساخته شده
مثلا اندورفین که کارش محاسبه ضربات وارد شده به یه اسکلت و کلا برخورد ها بین کارکترهاست
دو روش معمول برای کارهایی که شما گفتید وجود داره
1.انیمیت به صورت دستی
2.استفاده از دستگاه سنسور ویژه به نام موشن کپچر (که گیر من و شما نمیاد )
در مواردی از ترکیبی از راکتور، موشن کپچر و انیمیت دستی باید استفاده کنید......برای این کامپیوترهای مامقدور نیست که از این کارها انجام بدن (محاسبه زد و خورد بین دو کارکتر !!!)
ولی اگر چنین پروژه ای به من محول بشه اول حرکات یک کارکتر و درست میکنم و اون یکی رو هم بر اساس اولی میسازم و بعد در جاهایی که لازمه از اون اسکریپت rag doll استفاده میکنم (اسکریپت معروفی که در بازی هیتمن و مکس پین استفاده شده بود)
بهترین کار اینه که شما هر جای پروژه گیر کردی با عکس مشکلت رو توضیح بدی و بچه ها هم تا حد امکان کمکت میکنند.....
موفق باشی

dada3d

New Member
شايد منظورتون در reactor‌ باشه

دوست من شايدمنظورتون اين باشه كه چطور دوتا جسم رو بهم برخورد بديم بدون اينكه وارد هم بشن ؟! اگه اينطوره بايد شما كار با پلاگين reactorرو يادبگيرديد بوسله اين پلاگين ميتونيد دو يا چند جسم ايجاد كنيد كه بهم برخورد داشته باشته باشند اما توهم فرو نميرند ! اما يه نكته ديگه اگه بعد از اين كار باز آن حالت دلخواه بدست نيومد بدونيد كه مشكل از تنظيماتي كه براي دوشيء در نظر گرفتين ِ مخصوصا اگهع يكي از اونها يه چيزي مثل plan باشه در اين صورت بايد در `پنجره تنظيمات reactor اون شيء رو بعنوان يك جنس mesh معذفي كنين . اميدوارم دفعه ديگه مشكلتونو واضح تر بنويسيد . موفق باشيد

mousa3d

Member
از حامد خان فعال و dada 3d به خاطر راهنمايي ها متشكرم اميدوارم بتانم جبران كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا