سوال از آقا sarallah درمورد error فايل db.php

سلام آقاي sarallah

من با اجازتون نسخه php nuke farsi شما رو دانلود كردو اما وقتي خواستم كه در localhost فايل install.php رو اجرا كنم يه Error داد كه در اين قسمت برا تون مي نويسم.

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: sql_db in d:\program files\easyphp1-7\www\nuke\nuke7.3farsi\db\db.php on line 86

لطفا بگين بايد چكار كنم تا اين اشتباه برطرف بشه و من هم بتونم از نسخه فارسي نوك شما استفاده كنم
در ضمن در اين قسمت نمونه فايل db.php رو هم براتون نوشتم.

<?php
/***************************************************************************
* db.php
* -------------------
* begin : Saturday, Feb 13, 2001
* copyright : (C) 2001 The phpBB Group
* email : [email protected]
*
* $Id: db.php,v 1.10 2002/03/18 13:35:22 psotfx Exp $
*
*
***************************************************************************/

* This file is part of the phpBB2 port to Nuke 6.0 (c) copyright 2002
* by Tom Nitzschner ([email protected])
* http://bbtonuke.sourceforge.net (or http://www.toms-home.com)
*
* As always, make a backup before messing with anything. All code
* release by me is considered sample code only. It may be fully
* functual, but you use it at your own risk, if you break it,
* you get to fix it too. No waranty is given or implied.
*
* Please post all questions/request about this port on http://bbtonuke.sourceforge.net first,
* then on my site. All original header code and copyright messages will be maintained
* to give credit where credit is due. If you modify this, the only requirement is
* that you also maintain all original copyright messages. All my work is released
* under the GNU GENERAL PUBLIC LICENSE. Please see the README for more information.
*

*
* This program is free software; you can redistribute it and/or modify
* it under the terms of the GNU General Public License as published by
* the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
* (at your option) any later version.
*

global $forum_admin;
if ($forum_admin == 1) {
$the_include = "../../../db";
} elseif ($inside_mod == 1) {
$the_include = "../../db";
} else {
$the_include = "db";
}

switch($dbtype) {

case 'MySQL':
include("".$the_include."/mysql.php");
break;

case 'mysql4':
include("".$the_include."/mysql4.php");
break;

case 'postgres':
include("".$the_include."/postgres7.php");
break;

case 'mssql':
include("".$the_include."/mssql.php");
break;

case 'oracle':
include("".$the_include."/oracle.php");
break;

case 'msaccess':
include("".$the_include."/msaccess.php");
break;

case 'mssql-odbc':
include("".$the_include."/mssql-odbc.php");
break;

case 'db2':
include("".$the_include."/db2.php");
break;

}

$db = new sql_db($dbhost, $dbuname, $dbpass, $dbname, false);
if(!$db->db_connect_id) {
die("<br><br><center><br><br>There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.<br><br>We should be back shortly.</center>");
}

?>

اميد وارم تا با كمك شما بتونم موفق به نصب اين برنامه بشم

sarallah

Member
سلام
-دوست عزيز شما دقيقا مشخص كنيد كه چه زماني اين خطا رو دريافت ميكنيد ٬ چون فايل install.php اصلا با اون فايلي كه شما خطا رو ازش دريافت ميكنيد كار نداره
-وقتي كه http://localhost/nuke/nuke7.3farsi/install.php رو اجرا ميكنيد چي ميشه ؟
-آيا شما db تون رو از قبل ساختيد

اصلا دقيقا بگيد بعد از كپي كردن فايلها به روت چه كارهايي انجام ميديد

آقا من اول فايل nukesql را در www ريختم و بعد از اينكه در localhost اون رو مشاهده كردم اين صفحه برام نمايش داده شد.

nuke.png

سپس فايل شما رو unzip كردم و در www همون شاخه اي كه nukesql رو ريختم ، ريختم. بعد از اين كار فايل install.php رو در localhost اجرا كردم كه nuke نصب بشه اما اين پيغام به من نشان داده شد.

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: sql_db in d:\program files\easyphp1-7\www\nuke\nuke7.3farsi\db\db.php on line 86

aks.png

در ضمن من به شاخه bd كه در فايل zip شده شما بود اصلا دست نزدم و تغييري توش ندادم و اصلا يك فايل db هم نساختم(اگه نياز به اين كار بود لطفا بگو چطوري ميشه يه db درست كرد)
در ضمن من تغييري در فايل php.ini خودم هم ندادم
لطفا كمكم كن تا بفهمم مشكل از كجاست

saman_sweden

Active Member
ashkanjoon گفت:
سلام آقاي sarallah

من با اجازتون ...........

دوست عزيز
سوالات خصوصي را بايد از طريق پيام خصوصي بپرسيد
با اين شيوه شما فردي را خواسته يا ناخواسته بزرگ مي كنيد
تما كاربران در اين سايت افرادي دانا وآگاه هستند و افرادي هستند كه سطح دانششان خيلي بالاست
اين دومين مورد جناب sarallah مي بينم كه تبليغ مي شود
اين شيوه شما غلط است
اميدوارم آقا مجيد و آقا بابك به اين مسايل واقف باشند

saman_sweden

Active Member
ashkanjoon گفت:
سلام آقاي sarallah

دوست عزيز
تما كاربران در اين سايت افرادي دانا وآگاه هستند و افرادي هستند كه سطح دانششان خيلي بالاست
اين شيوه شما غلط است

sarallah

Member
saman_sweden گفت:
ashkanjoon گفت:
سلام آقاي sarallah

دوست عزيز
اين شيوه شما غلط است

سلام آقا سامان
ما خيلي كوچيكتر از اين حرفهاييم كه بخواييم با يه تاپيك بزرگ بشيم

[hr:8499fcb9b1]

و اما دوست عزيز ashkanjoon :
شما چرا از اون nuke sql استفاده ميكنيد(ورژن نوك جديد 7.3 ميباشد) ٬ اگه از نوك فارسي شده من استفاده ميكنيد كه فقط كافيه مراحل زير رو انجام بديد ( البته اگه از easyphp استفاده ميكنيد از فايل install.php كه دفعه دوم گذاشتم براي دانلود استفاده كنيد )
1- يك db از طريق phpmyadmin درست كنيد
2- فايل زيپ شده رو باز كنيد و به روت كپي كنيد
3- install.php رو اجرا كنيد
همين

saman_sweden گفت:
ashkanjoon گفت:
سلام آقاي sarallah

دوست عزيز
من واقا نمي دونم علت اين كار شما چي مي تونه باشه اما همين اندازه مطمپن هستم كه اين قسمت از سايت براي اين ساخته شده كه همه كاربراني كه به نوعي مشكل دارند در اين قسمت به مشكلاتشون پاسخ داده بشه. اگه قرار بود كه هر كس سوال داره يه ايميل به شخصي كه جوابش رو ممكنه بدونه بزنه كه ساختن اين قسمت از سايت واقا بي معني بنظر مي رسه.
اما نكته دوم : علت اينكه ما از اقاي sarallah در اين مورد پرسيدم اين بود كه ايشون اين موضوع رو مطرح كردند و نسخه نوك جديد رو در اختيار اعضا قرار دادن.
در ضمن سوالات من و دوستاني كه سوالاتي دراين خصوص دارند ممكنه كه سوال بسياري از كاربراني باشه كه با نوك كار ميكنند يا تازه شروع به كار كردند پس در پرسيدن اين سوالات در اين قسمت شكي باقي نميمونه چراكه سوالات و پاسخ هايي كه به اون داده ميشه بدرد همه مي خوره.
شما هم مي تونستيد اگه در اين مورد اطلاعات كافي داشته باشد به سوالات مطرح شده جواب بدبد مسلما من و دوستاني كه بنوعي سوال دارند دوست دارند كه از طرف افراد حرفه اي به سوالاتشون پاسخ داده بشه حالا مي خواد آقا مجيد جواب بده يا آقا سارالله يا شما و يا هر كس ديگه اي كه اطلاعاتش رو داشته باشه

saman_sweden

Active Member
sarallah گفت:
سلام آقا سامان
ما خيلي كوچيكتر از اين حرفهاييم كه بخواييم با يه تاپيك بزرگ بشيم
دوست عزيز قصد من توهين به كسي نبود

ashkanjoon گفت:
saman_sweden گفت:
ashkanjoon گفت:
سلام آقاي sarallah

دوست عزيز
من واقا نمي دونم علت اين كار شما چي مي تونه باشه اما همين اندازه مطمپن هستم كه اين قسمت از سايت براي اين ساخته شده كه همه كاربراني كه به نوعي مشكل دارند در اين قسمت به مشكلاتشون پاسخ داده بشه. اگه قرار بود كه هر كس سوال داره يه ايميل به شخصي كه جوابش رو ممكنه بدونه بزنه كه ساختن اين قسمت از سايت واقا بي معني بنظر مي رسه.
اما نكته دوم : علت اينكه ما از اقاي sarallah در اين مورد پرسيدم اين بود كه ايشون اين موضوع رو مطرح كردند و نسخه نوك جديد رو در اختيار اعضا قرار دادن.
در ضمن سوالات من و دوستاني كه سوالاتي دراين خصوص دارند ممكنه كه سوال بسياري از كاربراني باشه كه با نوك كار ميكنند يا تازه شروع به كار كردند پس در پرسيدن اين سوالات در اين قسمت شكي باقي نميمونه چراكه سوالات و پاسخ هايي كه به اون داده ميشه بدرد همه مي خوره.
شما هم مي تونستيد اگه در اين مورد اطلاعات كافي داشته باشد به سوالات مطرح شده جواب بدبد مسلما من و دوستاني كه بنوعي سوال دارند دوست دارند كه از طرف افراد حرفه اي به سوالاتشون پاسخ داده بشه حالا مي خواد آقا مجيد جواب بده يا آقا سارالله يا شما و يا هر كس ديگه اي كه اطلاعاتش رو داشته باشه

شما بهتر بود در همونجايي كه لينك اين برنامه نوك داده شده بود سوالت را مي كردي و اونايي هم كه ميدانند مي تونستند پاسخ سوالت را بدهند

در مورد اينكه اين موضوع را خصوصي كرده ايد ديگر آقا مجيد من يا هر كس ديگري هم بخواهد پاسخ شما را نمي دهد براي اينكه اين سوال فقط ار شحص خاص پرسيده شده است
شما براي اينكه به پاسخ سريع برسيد بايد در سوالتان دقت كنيد

من بازم ميگم از آقا مجيد آقا بابك تقاضا دارم نسبت به اين مسايل دقت بيشتري شود

iRWEBDES

Active Member
اگر واقعا مشكلي داري بنويس مشكل دارم با فلان ... لازه نيست توي نام تاپيك بزني كه جناب فلاني بايد مشكل رو حل كنه ...
من باشم و بلد باشهم بهت جواب نميدم ؛ چون شايد اون فرد مورد خطابت يه چيز ديگه بگه و همه چي قاطي شه ...
اگر هم از يك فرد ميخواي ياد بگيري پيغام خصوصي براي همين كار هستش ...
موفق باشيد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا