aff - SEvEN
Banned
سلام آقا سیلور ... اونچه که مسلمه این سوال تنها و تنها از شما پرسیده میشه ... گرچه من اصلا سعیم نکردم به تنهایی به جوابش برسم ... سوالی که بیشتر از یک سال هستش می خام بپرسم ازتون ولی عمدا نمی پرسیدم .
من برای استفاده از بیلدر بر پایه سلیقه های شخصی خودم نقشه هایی کشیدم ... گرچه سایز فایل کامپایل شده متاسفانه حتي سرعت بالاش تو نوشتن پروژه های مختلف رو تحت و شعاع قرار می ده و گرچه این نقطه ضعف نیست ولی برای کاری که باهاش تصمیم دارم برای نمونه انجام بدم این سایز کمی زیاده اما اونچه رو که در بیلدر می شه ظرف 15 دقیقه انجام داد در ویژوال سی يک ساعت زمان میبره و گرچه ما نمی تونیم خیلی پروژه ها رو در بیلدر شبیه سازی کنیم مثل استفاده از کریستال ریپورت ولی شبیه سازیش میتونیم بکنیم ... و تصور میکنم زبان اسکریپتیشم گرچه سرعت لازم رو نداره اما برای اینجور کارها کافیه ...
اه ... همش میگم کار ، کار ، کار ، ولی سوالمو نمی پرسم ( سوالي با عمر متوسط يک سال )
آقا سیلور فرض کنید ما می خواهیم این متغیر ها رو با استفاده از بیلدر و ارتباط با رجیستری ... و فرضا با استفاده اسکریپت ها و اجرای اون ها در فرم کامپایل شدهء بیلدر دقیقا مطابق با آدرس ها و اونچه که در زیر می بینید به regedit بفرسيمشون :
بهترین راه ممکن و بهترین اسکریپت ممکن چی هست ؟ و چطوری اونو بنویسم ؟ و البته با نظرداشت به اینکه این یکی که فرض شده در واقع دارای دو بخش مجزا هست و ...
خب بقیش و حتی اختیار اینکه جوابی بدین و یا ندین با خود شماست و البته در صورتی که ...
اوه راستی آقا سیلور ... لطفا در صورتی که وقت کردین اینجا رو یک نگاهی بندازین ... مطمئنا شما می تونین در اون مورد هم کمکم کنید .
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=490945#post490945
شب و روزتون خوش باشه .
من برای استفاده از بیلدر بر پایه سلیقه های شخصی خودم نقشه هایی کشیدم ... گرچه سایز فایل کامپایل شده متاسفانه حتي سرعت بالاش تو نوشتن پروژه های مختلف رو تحت و شعاع قرار می ده و گرچه این نقطه ضعف نیست ولی برای کاری که باهاش تصمیم دارم برای نمونه انجام بدم این سایز کمی زیاده اما اونچه رو که در بیلدر می شه ظرف 15 دقیقه انجام داد در ویژوال سی يک ساعت زمان میبره و گرچه ما نمی تونیم خیلی پروژه ها رو در بیلدر شبیه سازی کنیم مثل استفاده از کریستال ریپورت ولی شبیه سازیش میتونیم بکنیم ... و تصور میکنم زبان اسکریپتیشم گرچه سرعت لازم رو نداره اما برای اینجور کارها کافیه ...
اه ... همش میگم کار ، کار ، کار ، ولی سوالمو نمی پرسم ( سوالي با عمر متوسط يک سال )
آقا سیلور فرض کنید ما می خواهیم این متغیر ها رو با استفاده از بیلدر و ارتباط با رجیستری ... و فرضا با استفاده اسکریپت ها و اجرای اون ها در فرم کامپایل شدهء بیلدر دقیقا مطابق با آدرس ها و اونچه که در زیر می بینید به regedit بفرسيمشون :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Magellass]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Magellass\WinBoost]
"Dir"=""
"CDROM"=""
"DocumentsText"="&Documents"
"FavoritesText"="F&avorites"
"FindText"="&Find"
"HelpText"="&Help"
"InfoTip"="Click here to begin."
"LogOffText"="&Log Off"
"ProgramsText"="&Programs"
"RunText"="&Run..."
"SettingsText"="&Settings"
"ShutDownText"="Sh&ut Down..."
"StartText"="Start"
"Owner"="affection SEvEN / FFF"
"Registered"=hex:42,e1,8e,20
=============================
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Magellass]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Magellass\WinBoost]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Magellass\WinBoost]
"Dir"=""
"CDROM"=""
"DocumentsText"="&Documents"
"FavoritesText"="F&avorites"
"FindText"="&Find"
"HelpText"="&Help"
"InfoTip"="Click here to begin."
"LogOffText"="&Log Off"
"ProgramsText"="&Programs"
"RunText"="&Run..."
"SettingsText"="&Settings"
"ShutDownText"="Sh&ut Down..."
"StartText"="Start"
=============================
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Magellass]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Magellass\WinBoost]
بهترین راه ممکن و بهترین اسکریپت ممکن چی هست ؟ و چطوری اونو بنویسم ؟ و البته با نظرداشت به اینکه این یکی که فرض شده در واقع دارای دو بخش مجزا هست و ...
خب بقیش و حتی اختیار اینکه جوابی بدین و یا ندین با خود شماست و البته در صورتی که ...
اوه راستی آقا سیلور ... لطفا در صورتی که وقت کردین اینجا رو یک نگاهی بندازین ... مطمئنا شما می تونین در اون مورد هم کمکم کنید .
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=490945#post490945
شب و روزتون خوش باشه .