سوال ؟؟ آیا باید برای یاد گیری و کار با تری دی مکس مبحث خاصی را انتخاب کرد

hosseinu17

New Member
سوال ؟؟ آیا باید برای یاد گیری و کار با تری دی مکس مبحث خاصی را باید انتخاب کرد

با سلام خدمت دوستان

من به انیمیشن خیلی علاقه دارم ولی گیج شدم... آیا برای حرفه ای شدن در تری دی مکس آیا باید بر روی مبحث خاصی تکیه کرد مثلا مدلینگ یا انیمیت یا پارتیکلها یا میتوان تمامی آنها را همزمان یاد گرفت

در بازار کار برای ورود به یک تیم انیمیشن سازی فکر کنم نمیتوانیم بگیم ما هم مدلسازیم هم افکتور هم انیماتو چون کیفیت کارمون پایین میاد درسته ؟؟؟

من باید بر چه موضوعاتی تکیه کنم ممنون میشم به این معزل فکریه من یک جواب کامل بدید:idea:

madmaster_3d

Well-Known Member
تو بازار کار من از یکی که خودشون تو یکی از انیمیت های تلویزیونی کار می کردن شنیدم بحث رندر خیلی مهمه.
ولی شما بهتر آموزش شرکت digital tutors 2009 و gnomon workshop رو ببینی و بعد آموزش های توی اینترنت رو هم ببینی که کلا تو همه چیز سر در بیاری. چون بعضی دوستان رو من دیدم تو همه چیز فعالن. حالا این نظر شخصیم بود. من که خودم دارم همین کار رو می کنم. آموزش خوب هم تو اینترنت ریخته. بشین کار کن حالا 3 4 سال باید کار کنی تا حرفه ای بشی. عجله نکن.

jeyson

Active Member
دوست عزیز معمولا در دنیای انیمیشن های حرفه ای ، یک گروه چند صد نفری سال ها تلاش می کنن تا انیمیشن های زیبا خارج شه!!
ببینید ، هر قسمت از سه بعدی سازی برای خودش مهمه
طراحی و مدلینگ ، متحرک سازی ، رندر و نحوه ی رندر و .....!!
همه اینا مهمن و نمیشه گفت کدوم مهم تر از اون یکیه!!!
ضمنا هرگز نمیشه راه صد ساله رو یک شبه رفت و حرفه ای شد
نباید نا امید بشین و پله پله و آروم آروم برین بالا و تلاش کنید تا یک حرفه ای باشید
من به نظرم بهتره همشو یاد بگیرین ولی کلا به یکیش تکیه کنید
مثلا هم متحرک سازی و هم مدلینگ رو یاد بگیرید اما قدرت اصلیتون رو روی مدلینگ بذارین :)
البته دوستان نظرم شخصیه ، و نظر بقیه هم مورد احترامه :)

hosseinu17

New Member
از پاسخهاتون ممنون من در حال حاضر آشنایی تقریبا کاملی با تمامی قسمت ها و بعضی از پلاگین ها دارم ولی چون کمی سردرگم شدم چون هر قسمت پیچیدگی های خاص خودش رو داره مثلا بحث رندرینگ خیلی وقت میبره و تنظیمات زیادی داره مدلینگ کمی کمتر پارتیکلها کمی بیشتر و قسمت های دیگر هر کدام به نحوی
در کل هرقسمتیش نیاز به بخاطر سپاری تنظیمات زیادی داره که کمی منو گیج کرده

madmaster_3d

Well-Known Member
اگر فکر می کنی قستمی یا گیزنه ای یادت میره اون گزینه رو با عملکردش روی کاغذ 20 بار بنویس. میره تو مخت اساسی

سلام
ببین دوست عزیز دونیای سه بعدی و یا دونیای انیمیشن خیلی پیچیده تر از آن هست که ما بتونیم یکی رو راهنمای کنیم اما از روی تجربیات خود میتونم بهت بگم که ما خوند آموزش نمیتونی به سه بعدی رو حرفه ای بشی .......... چند تا آموزش میخونی بعد میبینی اون آموزشهای که اول شروع کرده بودی از یادت رفته که چه ازشون یاد گرفته بودی ............. بهترین راه برای حرفه ای شدن اینه که شما یه پروژه رو مدنظر بگیرید و از اول تا آخر اون طراحی کنید میبینید در اون پروژه به مشکلاتی برمیخورید که اصلاً فکرشم نمیکردید و هر کاری که توی اون پروژه انجام بشه هرگز از یادتون نمیره.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا