سوالی در مورد مکس

simple_function

New Member
سلام. من تازه یادگیری تردی مکس رو شروع کردم.

سوال در 3dmax : وقتی پنجره ، یا یک در روی دیوار میکشم حتی وقتی لینک میکنم دیوار سوراخ نمیشه! مشکل چی هست؟! وچطور میشه رفع بشه! ممنون اگر کسی جواب من رو بده! :)

سوال در مورد اتوکد: چطور میشه دو خط رو که بهم نرسیدن با کلید میانبر بست؟! می دونم فرمان extend استفاده میشه اما قبلا یادم هست یک کلید میانبر داشت که میشد بدون extend خطوط رو بهم رسوند و اونها رو بست!

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
نمیشه که پنجره رو ببری تو دیوار دیوار سوراخ بشه، اینجوری که نمیشه مدل سازی کرد! شما باید بصورت دستی شکل پنجره رو از توی دیوار Cut کنی.

این آموزش رو قبلا برای یکی از دوستان درست کرده بودم، همین مشکل شمارو داشت.

دانلود

behzad.s

Member
salam 2st Aziz baiad az wall va win khod max estefade koni va be ham link koni. dar mored cadam kelid j ro bezan 2 line ro entekhab kon agr dar yek rasta nistan f bezan

آخرین ویرایش:

simple_function

New Member
سلام. من از پنجره ها و درهای آماده مکس استفاده کردم. چندین بار قبل این کار رو کرده بودم و با دیوارهای آماده مکس که استفاده میشد و سوراخ میشد گاهی لینک می کردم اما الان اصلا انجام نمیشه دیوار رو با spline ساختم! :)
در مورد اتوکدم فکر کنم متوجه سوال من نشدید! قصد من بستن یک ناحیه باز بود به طوریکه نقاط بازش توی نقشه قابل دیدن نیست یعنی باید خیلی زوم کنی تا بفهمی کجای نقشه باز بوده که region نمیشه! اگر نه یک پارچه کردن چند خط رو یاد دارم اما اینکه نقاط باز بین دو خط رو بدون استفاده از فرمان extend یا کلید میانبرش بشه بست اون مد نظرم بود!! کلید میانبری داشت که یادم نیست!

در هر حال از وقتی که برای پاسخ گذاشتید ممنون.

سلام دوستان.
اگه اجازه بدید من هم یه سوال پیش پا افتاده دارم. نمیخواستم براش تاپیک بزتم.
اگه امکان داره اینم راهنمایی بفرمایید.
من به تازگی آموزش مکس رو دنبال میکنم. داشتم تمرین میکردم که بمشکل برخوردم.
کابینت آشپزخونه رو مدل میکردم، همه چی خوب بود. میخواستم یک مدل آماده هود آشپزخانه رو مرج کنم که نشد. و تو محیط ویوپرت ها هم مشکل ایجاد شد. البته تو رندر مشکلی نیست. باید چکار کنم که درست بشه؟
1.0.png2.0.jpg

simple_function

New Member
ممنون از راهنماییتون! شاید اون روش که من گفتم حرفه یی نبوده اما روشی بود که در کلاس مکس یاد گرفته بودم سابقا میشد اما الان با درهای آماده اما روی دیوار ساخته شده با spline امکان پدیز نبود این برام سوال بود که چرا سوراخ نشد مطمئنا روشی که شما گذاشتید با editploy صحیح تر هست! فقط می خواستم دلیلش رو بدونم که چرا قبلا میشد الان نمیشه! البته قبلا با دیوار آماده و پنجره آماده مکس کار کرده بودم! :) بهرحال ممنون.

elya3

Well-Known Member
سلام دوستان.
اگه اجازه بدید من هم یه سوال پیش پا افتاده دارم. نمیخواستم براش تاپیک بزتم.
اگه امکان داره اینم راهنمایی بفرمایید.
من به تازگی آموزش مکس رو دنبال میکنم. داشتم تمرین میکردم که بمشکل برخوردم.
کابینت آشپزخونه رو مدل میکردم، همه چی خوب بود. میخواستم یک مدل آماده هود آشپزخانه رو مرج کنم که نشد. و تو محیط ویوپرت ها هم مشکل ایجاد شد. البته تو رندر مشکلی نیست. باید چکار کنم که درست بشه؟
مشاهده پیوست 92123مشاهده پیوست 92124
سلام شما وقتی میخوای مرج کنی فقط باید خود اون آبجکت رو مرج کنی (البته اگه نیاز به نورو ایناش نباشه) وقتی داری مرج میکنی لیستی که آبجکتای مرج شده رو نشونت میده فقط geometryرو فعال بذار بقیشو اگه احتیاج نداری بردار تیکشونو اونجوری فقط آبجکتا میان و بهم نمیریزه اگرم دیدی فایلت تو صحنه نیومده کلیدzرو بزن چون شاید محل قرار گیری یا اندازش خیلی متفاوت باشه و کلا یه طرف دیگه از صحنه مرج بشه که شما نبینیش با کلیدzروش زوم میشه بعد میتونی جایی که میخوای قرارش بدی

simple_function

New Member
سلام. دکمه keyboard shortcut override toggle روی نوار main toolbar ]چه کاری انجام میده؟!!!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا