سوالی در مورد فایروال در avira

green_way91

Member
تشکر از این که به این پست سر زدید.
من آنتی ویروسه avira رو روی سیستمم نصب کردم. فایر والش به برنامه جی تاک گیر میده. وقتی هم فایروالشو خاموش می کنم مشکلم حل می شه. حالا می خواستم بدونم که آیا می شه بدون خاموش کردن فایروال کاری کرد که دیگه به جی تاک گیر نده یا نه؟

the_king

مدیرکل انجمن
تشکر از این که به این پست سر زدید.
من آنتی ویروسه avira رو روی سیستمم نصب کردم. فایر والش به برنامه جی تاک گیر میده. وقتی هم فایروالشو خاموش می کنم مشکلم حل می شه. حالا می خواستم بدونم که آیا می شه بدون خاموش کردن فایروال کاری کرد که دیگه به جی تاک گیر نده یا نه؟

از avira استفاده نمی کنم به همین جهت نمی تونم دقیقا مشخص بگم که کجای تنظیمات اش هست، اما
در تنظیمات avira بایستی بخشی رو پیدا کنید که موارد استثناء رو با مشخص کردن فایل اجرایی ثبت می کنه.
فرضا مشخص می کنید که فلان فایل exe بدون مزاحمت Firewall به اینترنت دسترسی داشته باشه.

green_way91

Member
جواب سوال

ممنون از همه بالاخره پیداش کردم. حقیقت این بود که من خودم avira ندارم این مشکل یکی از دوستانم بود که اصلا با کامپیوتر وارد نیست. واسه همین نیاز به help داشتم که با تصویر باشه و بتونم واسش توضیح بدم.
اینم لینکی که از توی سایت خود avira پیدا کردم. به طور کامل و همراه با تصویر توضیح داده که باید چه کنی.
http://www.avira.com/en/support/kbdetails.php?id=567

جدیدترین ارسال ها

بالا