سوالی در مورد باز کردن یک فلش در یک پنجره جدید Native بدون ارتباط با دنیای خارج

++Hadi++

Active Member
سلام
همیشه یه سری مشکلاتی رو تو فلش و ایر می دیدیم که باعث می شد سمت فریم ورک های دیگه بریم و یا حد اقل ازشون استفاده کنیم.
تو یه شرکتی کار می کنم که عموما نزدیک به دوست هزار محتوای اکشن 1 و 2 و 3 دارن و مطمئنا دنبال سیستم هایی برای لیست کردن اونا هستن ولی مشکلی که هست اینه که معمولا فلش تو لود کردن محتواهای مخصوصا اکشن 1 و 2 تو 40 یا 50 در صد به مشکل می خوره چون virtual machine اکشن 1 و 2 هست AVM1Movie و مال اکشن 3 هست AVM2Movie و تقریبا تو خیلی مسایل مثل evalation های اکشن 1 و 2 و ... با AVM2Movie نمی خونه و کلا کار خراب می شه .این می شه که خود فلش با خودش مشکل داشته باشه و معمولا برا این کارا یا باید بریم سراغ فریم ورک هایی مثل کیوت و دات نت و دلفی و ... و یا اینکه سراغ برنامه های مثل MDM Zink و SwfKit خدا بیامرز...چرا که اونا به swf به دید یه wrapper و active X نگاه می کنن و مثل این میمونه که یه فلش جدید رو باز کنی و نگاش کنی.خیلی هم با application Domain و ... تو لودر فلش ور رفتم تا اونو در مورد فلش لود شده از نو بسازم و به loaderContext پاسش بدم تا با متغیر هام و ساختار کارم قاطی نشه و .... و نشد.کلی سرچ هم کردم تا اینکه به این نتیجه رسیدم فلش و ایر به این درد نمی خوره مگر اینکه تو فلکس یه ابزار براش باشه که منم نمی دونم چون ده در صد با فلکس کار کردم و نود در صد با فلش...
دوستان عزیز
حتی swfkit هم که از نظر من و خیلیای دیگه یه برنامه نسبتا مرده هست که دیگه گسترش پیدا نمی کنه و ... امکان باز کردن یه swf رو تو یه پنجره جدید داره ولی آیا خود ایر می تونه این کار رو بکنه؟ یعنی بتونی یه فلش رو به صورت جداگانه نشونش بدی به صورتیکه از لودر استفاده نکنی؟ در نظر بگیرید که می تونم اونو به صورت exe بازش کنم ولی می خوام مثل یه لودر تو یه کانتینر باشه ولی کلا انگاری که یه فایل جدیدیه و مثلا مجبور باشم با local connection ا اون در ارتباط باشم؟؟؟

akherat

مدیر انجمن
آره هادی میشه
با file و تابع openAsDefault فکر کنم بود
اگه رو سیستم طرف فلش پلیر نصب باشه یه پنجره جدید باز میکنه
اگر هم exe باشه که اجرا میشه

ویرایش
الان می خوایی همران با اجرا شدن کنترل هم بکنی؟

++Hadi++

Active Member
آره که خوبه...اگه بشه فک کم با nativeProcess بشه کنترل کرد...درسته؟
البته یه جورایی با کیوت می خوام پیش ببرم چون می شه توش dll رجیستر کرد تا نیاز به نصب فلش پلیر هم نباشه...اونطوری به راحتی می شه سیستمی نوشت که بدون نیاز به فلش پلیر بشه محتوا رو مشاهده کرد.در ضمن یه کم رو امنیت swf در کنار طرق امنیتیش شک دارم...

++Hadi++

Active Member
در ضمن خودم با ایر تونستم یه فایل swf رو همینجوری باز کنم ولی بیشتر می خوام بایت آرایه پاس بدم و همچنین نمی خوام فایل های swf هر جایی که دلشون خواست خودشونو نشون بدن ،نمی خوام یکیشون پایین بیان یکشیون بالاتر ....چون تو ویندوز بعضی وقتا هر جا که دوس داشتن ظاهر می شن...

akherat

مدیر انجمن
والا قیلا من با c# هیمچین کاری کرده بودم
با فلش c# رو کمنرل میکردم و با c# فلش رو
راه ارتباطی مون هم fscommand بود
باز با این کار جواب نمیده؟

++Hadi++

Active Member
آموزشی که با کیوت گذاشتم هم همین کارو انجام می ده منتها در کیوت...قضیه ای که هست سازگاری بیش از اندازه ایر با فلش و swf هست چون مثلا تو ایر به راحتی می شه برا اندروید خروجی گرفت و تو اندروید یه swf بایت ارایه انکریپت شده رو به خورد اندروید داد تا بازش کنه...ولی اگه اکشن 2 باشه که کلا خراب می شه...

جدیدترین ارسال ها

بالا