سوالی در باره ی پلاگین ساخته شده توسط جناب silvercover

با سلام خدمت شما . میخواستم درباره ی پلاگین ارسال پیام با tcp کمی توضیح دهید میخوام بدونم مثلا ازش به عنوان یه مسنجر کوچک استفاده کرد؟ منظورم اینه که در یک سیستم دیگر چطور آی پی سرور را به کلاینت بدهیم تا با هم ارتباط برقرار کنند . مثلا من وقتی سرور را در سیستم خودم باز میکنم و کلاینت را در سیستم دیگر, کلاینت سرور را پیدا نمیکند و همینطور سرور کلاینت را. راهنمایی کنید چگونه ای پی کلاینت را برای سرور تعریف کنم (network plugin) خیلی ازتون ممنونم

silvercover

کاربر متخصص
اگر بنا باشه مدل Client/Server پیاده سازی بشه و بسترش هم اینترنت باشه که حتما باید یک ادرس ثابت (آی پی ثابت ) باشه و به اطلاع کلاینت ها به صورت دستی برسه. یا اینکه از قبل توی
کلاینت ها ست شده باشه این آدرس مقصد.

اگر مدل Client/Server باشه و بستر هم شبکه داخل و مجزا از اینترنت باشه باید یک روال نوشت که مدام طی یک بازه های زمانی خاص، مثلا یک دقیقه ای بر اساس رنج شبکه شما پیام هایی ارسال
کنه (Broadcast Message) و در صورت دریافت جواب اتصال برقرار بشه.

اگر مدل نظیر به نظیر یا P2P مد نظر شما باشه که هم با پینگ یا ارسال Broadcast Message توی یک حلقه میشه به مقصود رسید.

ممنون ولی من منظورم داشتن همون آی پی ثابته (در بستر اینترنت). چطوری یک ای پی ثابت داشته باشم که یک کلاینت بتونه بهش متصل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هر جا گشتم چیزی پیدا نکردم , اما با نرم افزار hamachi یک سرور مجازی درست کردم (در کامپیوتر خودم) و همون نرم افزار را در کامپیوتری دیگر نصب کردم (کلاینت) و توسط نرم افزار به سیستم خودم (سرور) متصل شدم بعد اون آی پی ثابتی را که نرم افزار برام ساخت رو به پروژه ی شما دادم (network plugin) البته به کلاینت وهمه چی درست شد یعنی فایل سرور پروژه ی شما که در کامپیوتر خودم بود را اجرا کردم وفایل کلاینت را در کامپیوتر دیگر البته آی پی ثابتی که نرم افزار hamachi بهم داد را در کلاینت وارد کردم ( به جای 127.0.0.1) و تونستم مانند یک مسنجر یه کلاینت پیغام بدم و دریافت کنم . حالا من میخوام اون آی پی ثابت رو با خود بیلدر بسازم! میشه؟؟؟؟؟ میشه بدون نرم افزار hamachi که کارش ساخت سرور مجازیه این کار رو بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

silvercover

کاربر متخصص
حالا من میخوام اون آی پی ثابت رو با خود بیلدر بسازم! میشه؟؟؟؟؟

تصورات شما در این حوزه باید کمی اصلاح بشه. وقتی که هر سیستم منفردی وارد اینترنت یا شبکه بشه یک آدرس IP به اون سیستم تعلق می گیره. از این آدرس برای شناسایی
این ماشین در سراسر شبکه یا اینترنت استفاده می شه. حالا وقتی که یک تقاضا از یه جای دیگه در شبکه به سیستم ما ارسال میشه تا ورودی سیستم ما میاد و سیستم عامل باید
بدونه که این درخواست رو به چه برنامه ای هدایت کنه. اینجاس که پای Port به وسط میاد. پس وقتی که سیستم عامل شما در شبکه (یا اینترنت) حضور داشته باشه یک آدرس آی پی خواهد
داشت و طبیعتا یک پورت هم شما به دلخواه به برنامه اختصاص میدین.

در اینترنت و سرورهای اینترنتی و وب سرورها چون بحث دسترسی مداوم و مکرر در تمامی ساعات و روزها مهم هست از آی پی ثابت استفاده میشه.یعنی یک آدرس آی پی برای مدتی معین
اجاره میشه و در اختیار کلاینت ها قرار داده میشه. پس اینکه چطوری میشه با بیلدر آدرس آی پی ساخت سوال اشتباهی هست.

اگر برنامه هایی هستند که در بستر اینترنت برای ما یک آدرس ای پی موقت فراهم میکنن اینطور نیست که ما هر کجا و هر وقت خواستیم بتونیم آی پی بسازیم. تخصیص آی پی قواعدی داره
که اصلا دست MMB و نرم افزارهای این چنینی نیست. تخصیص آی پی توسط ISP و ICP ها و شرکت های اینترنتی صورت میگیره. خود اون ها از سازمان های مرجع و بزرگتر یک بازه آی پی رو
برای مدتی اجاره کردن یا خریدند و در اختیار مشتریانشون قرار میدن.

جدیدترین ارسال ها

بالا