سوالی از اساتید

Saeed777

Member
سلام به همه برو بچه های مجید آنلاین :rose:
می خواستم ببینم سیستم های رندری که شرکتها باهاش کارهاشون رو رندر می کنن چه مشخصاتی داره؟ قیمتش چنده؟:-?
منظورم سیستم هایی که رندرهای پر حجم و کیفیت بالا رو انجام میدن، از انیمیشنهای راهنمایی رانندگی خودمون گرفته تا...... انیمیشنهایی رو که توی شرکتهای خارجی دارن رندر می کن.
اساتید بزرگوار ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه در اختیارم قرار بدین.

madmaster_3d

Well-Known Member
اگر برای خونه می خوای همچین سیستمی نبند چون خیلی گرونه. معمولا برای اون انیمیشن ها چندتا دستگاه شبکه می کنن (ایران رو نمی دونم ) و گرافیکش 100% quadro هستش که قدیم از 600 700 به بالا بود الان حتما از 1 تومان به بالا هستش. و رمش هم حتما 16 گیگ هستش. و سی پی یو اینها هم که حتما از این 10 20 هسته ای ها که بلوط جون می گفت. خلاصه. به نظر من برای خونه می تونی اینها رو ببندی . برای خودم اینهاست خوبه راضیم. می تونی مسخصات دستگاهم رو تو اینترنت هم ببینی . پون کلی تحقیق کردم بستم.

cpu intel i5 2500k
moderboard asus p8p67
ram corsair 4gig
vga geforce gtx 550 ti

این سیستم رو من تو سایت های معتبر دیدم که هم تو بازی جواب میده هم تو 3 دی مکس مثلا. و پاورهم فکر کنم 720 هستش.

یک هم چین چیزی با هارد و کیس و .. بخوای بخری . روی 1.5 اینها حساب کن. حالا بازم نحقیق کن سایت های خارجی و ایرانی اگر قصدت خرید بود.

Saeed777

Member
نه بابا پول خریدش رو ندارم.
توی درس کارآفرینی باید یه پروژه ارائه بدیم در رابطه با ایجاد یه کسب و کار. پروژه منم شرکت انیمیشن سازی هست.
توی یکی از فصل های پروژه باید لیستی از وسایل و تجهیزات مورد نیاز همچین شرکتی رو با ریز جزئیات و قیمت ذکر کنم.
منم نمی خوام همینجوری یه چیزی (چرت و پرت) بنویسم، به همین خاطر گفتم از اساتید مجید آنلاین این مشخصات و قیمتها رو جویا بشم.
به همین دلیل خواهشا این اطلاعات رو با ریز قیمت در اختیارم بذارین.
بازم از همتون ممنونم:rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
نه بابا پول خریدش رو ندارم.
توی درس کارآفرینی باید یه پروژه ارائه بدیم در رابطه با ایجاد یه کسب و کار. پروژه منم شرکت انیمیشن سازی هست.
توی یکی از فصل های پروژه باید لیستی از وسایل و تجهیزات مورد نیاز همچین شرکتی رو با ریز جزئیات و قیمت ذکر کنم.
منم نمی خوام همینجوری یه چیزی (چرت و پرت) بنویسم، به همین خاطر گفتم از اساتید مجید آنلاین این مشخصات و قیمتها رو جویا بشم.
به همین دلیل خواهشا این اطلاعات رو با ریز قیمت در اختیارم بذارین.
بازم از همتون ممنونم:rose:
برای اینکه ریز قیمت رو داشته باشی می تونی از سایت rayansaba.com استفاده کنی و تو قسمت پیشنهاد سیستم هم برای اینکه نخوای زحمت جمع بندی سیستم رو دوشت بیوفته یه سری بزن کارت راه می یوفته

درس کارافرینی درس شیرینیه
ان شاالله پروژت 20 میشه :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا