سوالي درباره كشور ها در asp

amirlol

Well-Known Member
سلام :
يه برنامه هايي هست (منظورم شمارنده هاي سايت هاست)
كه مي گه هر شخص از كدوم كشور است !!!
و مرورگر اش چيه !!
و از اين قبيل !!
مي خوام بدونم !!!
برنامه اي هست كه من بگيرم كه كشور ها رو بهم بده با اجراش !!!
يعني هركي مي ياد تو سايت مثلآ بگه شما از اين كشور هستيد !!!
و اونو تو بانك ثبت كنم !!!

و اگه نيست !!!
الگوريتمش چيه !!!
من فكر كنم از آى پي مي فهمه !!!
اگه مي شه كمكم كنيد !!!

mazoolagh

Active Member
هست ولی رایگان نیست - اونهایی که رایگانه استفاده ازش آسون نیست (حداقل من ندیدم)
اگر درست استفاده نشه ممکنه بار سرور رو بیش از اندازه زیاد کنه
اگر میخوای طرز استفاده شا خیلی ساده باشه و بار ترافیک و سرورت هم بالا نره بهتره از web service استفاده کنی - قیمتهاش چیزی حدود 20 دلار برای 200000 (دویست هزار) درخواست

amirlol

Well-Known Member
ببين دقيقآ منظورم رو نفهميدي !!
مي خوام خودم برنامه اي رو داشته باشم كه اين كارو بكنه

mazoolagh

Active Member
amirlol گفت:
ببين دقيقآ منظورم رو نفهميدي !!
مي خوام خودم برنامه اي رو داشته باشم كه اين كارو بكنه
ديتابيسش مجاني نيست! بايد براي ديتابيس IP كشورها پول بدي - ارزونترينش كه فقط نام كشور رو ميده (هموني كه ميخواي) 50 دلار قيمتشه و حدود 2 مگابايت هم حجمشه و تا يكسال ميتوني رايگان از آپديتهاش استفاده كني.
بعد از داشتن ديتابيس ميتوني با يك جستجوي ساده از روي IP كشور رو پيدا كني. پيدا كردن مرورگر كاربر هم ساده است.
اگر خودت ميتوني اطلاعات رو به ديتابيس منتقل كني اينجا ليست IP كشورها همراه با آخرين تغييراتش هست:
http://www.maxmind.com/download/geoip/database/GeoIPCountryCSV.zip

amirlol

Well-Known Member
خوب حالا Ip رو به شكلي بدونم براي كجاست!!!
بيشتر كمك ام كن

ببین الگوریتمش در ساده ترین حالت اینجوریه:
یه دیتا بیس باید داشته باشی(ببخشید طراحی دیتا بیس خیلی احمقانه است!!) 2 تا فیلد داری یکی رنج آی پی ها توشه و یکی هم نام کشور متناظر با اون آی پی
هر یوزری که میاد ویزیت میکنه سایتتو آی پیش رو بدست میاری بعد دنبال اون رنج آی پی توی دیتا بیست میگردی
و بعدش کشور متناظر اون آی پی در میاد!!
بعدش که مشخصه!!
بنا بر این:شما به یه دیتا بیس نیاز داری که آی پی ها و کشورهای متناظرشون توش باشه بنا بر این ..........
دیگه اگه تا اینجاشو فهمیدی حرفهای مزولق برات مفهوم تر میشه!

mazoolagh

Active Member
armin3d گفت:
سلام دوست عزيز
من هم با اين مشكل روبرو بودم.
بعد از كلي جستجو و .... اينو خريدم.
حالا هم اينو واست گذاشتم تا دانلودش كني ( تشكر يادت نره !!! ) :D

http://www.savefile.com/files/4478122
من خودم نفر اول كه ازت تشكر ميكنم :D
ولي چرا رفتي پول دادي؟ همون لينك بالا كه گذاشتم هميشه آخرين تغييرات رو داره. اين ديتابيس كه شما بابتش پول هم دادي مال 17 ماه پيش هست و 41043 ركورد داره.
اون مجانيه كه فقط بايد 2 دقيقه زحمت import به access و 10 دقيقه مرتب كردن فيلدها و ... رو كشيد 73158 ركورد داره يعني خيلي دقيقتره و مال 2 مه 2005 هست يعني 17 روز قبل.
با اون كد نمونه اي هم كه شما زحمت كشيدي گذاشتي ديگه amirlol نبايد مشكلي داشته باشه!

iman_ebru

Active Member
اصول کارش آسون هست و با چند تا تابع ناقابل میشه اطلاعاتی مثل نوع مرورگر رو ذخیره کرد. اما در مورد کشور هم از آدرس IP کاربر استفاده میشه. من با asp و دات نت زیاد اشنایی ندارم اما اگر php کارت رو راه میندازه میتونم کمکت کنم.

مثلا با دستور زیر عنوان مرورگر بازدیدکننده چاپ میشه که همین رو میشه بجای استفاده از echo به بانک اطلاعاتی منتقل کرد :

[LTR]
<?php
echo $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] . "\n\n";

$browser = get_browser(null, true);
print_r($browser);
?>[/LTR]

و یا مثلا برای پیدا کردن نام سرور ip کاربر از تابع gethostbyname استفاده کنی و مثل نمونه مقابل چاپ کنی:
[LTR]
<?php
$ip = gethostbyname('');
echo $ip;
?>[/LTR]
و به این صورت با استفاده از توابع php براحتی میتونی هر اطلاعاتی رو در مورد بازدید کننده بدست بیاری.

ایمان

جدیدترین ارسال ها

بالا