سوالات 3D Max و VRay

soroush90

Member
سلام دوستان.

هر قدر تو تاپیک ها گشتم تاپیکی پیدا نکردم که در مورد جواب سوالات در مورد 3D Max و VRay باشه البته یکی از دوستان زحمت می کشید تا اونجائی که می دونست جواب سوالات رو می داد. در هر صورت اینجا طرح سوال می شه و دوستانی که استاد هستند لطف کنن جواب بدن. یا حداقل منبعی رو معرفی کنن که بشه از اومجا جواب گرفت.

از لطفتون ممنونم.

soroush90

Member
خوب اولین سوالم مربوط به مشکله خودمه تو تصویر زیر من تعدادی Box دارم که می خواستم دورش رو Texture بدم اما متاسفانه همه Bax این Texture رو به خودش می گیره می خوام روی Box خالی باشه یا یه Texture دیگه بهش بدم نمی دونم چی کار کنم. ممنون می شم دوستان راهنمائیم کنن.

fvf6082a270ev4zszun.jpg

amir.nemati63

کاربر VIP
شما باید یه multi sub material بسازین
این متریال شامل چند متریال مجزا ی دیگه هست که هر کدومشون یه ID دارن که کنارشون نوشته شده.

این box ها رو به editablepoly تبدیل کنید و polygon های مورد نظرتون رو انتخاب کنید و به هر دسته ای از اونها بسته به نوع متریال یه ID نسبت بدین.
مرحله ی آخر هم نسبت دادن multi sub material به box هست.

البته میتونید از متریال های معمولی هم برای این کار استفاده کنید و ID تعریف نکنید. به این صورت که polygon ها رو انتخاب کنید و به هر کدوم متریال خاص خودشون رو با کشیدن از material editor و رها کردن روی اون polygon نسبت بدین .
البته راه اول خیلی اصولی تر و بهتره و ترجیحا" سعی کنید راه دوم رو در پیش نگیرید .
موفق باشید

prince_Persia_7

Well-Known Member
یه راه حل ساده : اصلاحگر Edit Mesh رو به باکس نسبت بده سپس در حالت Polygon یکی از وجه های باکس رو انتخاب کن حالا ماده رو به همین وجه نسبت بده. البته همون طور که amir گفت اصولی ترین راه اینه که از multi sub materia استفاده کنید

soroush90

Member
سلام دوستان.

به نظر شما این احجام به همین شکل مدل شدن یا Texture روی اونها اعمال شده؟ اگر Texture هست چطور می شه اون رو ساخت؟

85868111165556979116.jpg

max vray

کاربر VIP
سلام دوستان.

به نظر شما این احجام به همین شکل مدل شدن یا texture روی اونها اعمال شده؟ اگر texture هست چطور می شه اون رو ساخت؟

سلام دوست عزیز اگه شما به اپاسیتی متریالتون یک تکسچر سیاه و سفید بدین همین کار میکنه یعنی تو همین عکس به یک متریال سفید ساده تو قسمت اپاسیتیش متریال سیاه سفیدی شبیه طرح مقابل بهش دادن که قسنت سیاه محو میشه و قسمت سفید تکسچر متریال در خودش حفظ میکنه
موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا