سوالات یک ناشی!

ahmad_malek1

New Member
سلام من چند تا سوال در مورد نواک و فورم php داشتم که خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
1. این مشکل احتمالآ واسه همه پیش میاد ولی چون من اصلآ php بلد نیستم وتا اینجا هم که اومدم از مقالات اموزشی سایت های مختلف بوده مشکل من در مورد چپکی شدن نواک هستش که مثلآ منو هایه کنار سایت رفتن چپ یه مشکلی هم که بد جوری از شکل انداخته فورم منو اینه که scroll bar چپ چین شده یعنی رفته چپ میخواستم بدونم چه جوری میشه اینارو عین اولش کرد
2.بعد از اینکه phpbb رو رو نواک سوار کردم و فارسیشم کردم دیگه نمیگذاره قاب سایتو عوض کنم فقط یه دونه میاره که اونم به درد نمیخوره اگه میشه بگید چه جوری دوباره قاب هارو بیارم
3. سوال بعدیم در مورد کپی رایت پایین صفحه هستش که یه مقدارشو از ادمین میشه برداشت ولی بازم اون پایین نوشته داره البته من نمیخوام کپی رایت نواک رو کلآ بردارم میخوام خلاصه تر بنویسم گفته بودن میشه از nuke config و بهد از قسمت copy right اینو برداشت ولی من که چبزی سر در نیاوردم یعنی هیچی واسه ادیت کردن پیدا نکردم ترسیدم اکه یهو خراب کاری کنم دیگه نشه درستش کرد اگه میشه اینم بگید
4.چه جوری میشه وقتی که میخوام به صفحه فورم برم و مثلآ وقتی از منوهای کنار froums رو انتخاب میکنم دیگه این چیزایه اضافه دورو ورش نیاد مثل منو ها و غیره
5.سوال اخرم اینه که من هر کاری کردم که بتونم واسه هر متنی که تو صفحه اصلی میزارم یه عکسم کنارش بیاد نشد چون اکثرآ من دیدم تو سایت ها یه عکس با خبرایی که تو صفحه اصلی میاد میگذارن ولی اصلآ جایی برای انتخاب عکس نبود و ضبدر میزد فقط همون نوشته نواک پیش فرض یه عکی بمب داره که باهاش میاد اگه میشه بگید چه جوری عکس واسه اخیار اول سایت بگذارم
در اخر شرمنده که انقدر پر حرفی کردم فقط اگه میخواد جواب بدید یه جوری بگید که ادم ناشی مثل من حالیش بشه ممنون از شما

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
خوبيد؟

خب اينم جوابهاي سوالاتون:

1- اين بدليل اين هستش كه direction صفحه رو در حالت RTL يعني Right to Left قرار دادين. اين كار باعث ميشه تمام چيزها از سمت راست به چپ نمايش داده بشه و براي زبانهاي عربي و فارسي مناسبه. اما مشكلي كه داره تمام تنظيمات رو بهم ميريزه و همه چيزو چه ميكنه مثل همين مشكلي كه شما ميگي. مثلا اگر قبلا يك تيبل سمت چپ بوده ميپره سمت راست. براي اين كار در تگ &lt;HTML> يا تگ <BODY> دنبال قسمتي بگرد كه نوشته dir="rtl" اين باعث ميشه كه صفحه از شمت راست نشون داده بشه. اگر اينجاها نبود احتمالا واسه Tableها تعريف كردن كه بايد توي تگ هاي &lt;TABLE> دنبال dir="rtl" بگردي. اصلا بزن دنبال dir="rtl" بگرده و پيداش ميكني. اما توجه كن اگر اينا رو برداري كل صفحاتت بهم ميريزه...

2- قالبهاي phpBB از phpNuke جدا هستش و توي شاخه Modules\Forums\Tmeplate قرار داره يعني توي شاخه همون انجمنهاتون يك شاخه به نام Template‌هستش كه توي اون ريخته شده بايد اونجا قالبهاتونو بريزيد و براي نثبش هم بايد بريد توي كنترل پنل مربوط به انجمنها ميتونيد از توي كنترل پنل مديريت سايت قسمت Forums‌رو انتخاب كني و بعد اونجا ميره توي كنترل پنل انجمنها بعد اونجا هم برو قسمت Styles Admin گزينه Add رو انتخاب كن. بعد اون استايلي كه كپي كردي رو بهت نشون ميده و بعد اضافش كن.

3- كپي رايت خود Nuke توي همونجايي هست كه گفتي و از همونجا برداشته ميشه احتمالا منظورت كپي رايت phpBB‌هست درسته؟!كه براي برداشتن اون بايد بري توي شاخه انجمنهات و شاخه Tmeplate و بعد اونجا فايلي به نام overall_footer.tpl و simple_footer.tpl رو باز كن و توي اون تغيير بده

4- در مورد سوال چهارمتون قبلا آقا محمد جواب دادن به يكي از دوستان:
حل اين مشكل خيلي سادس!
در فايل مخصوص به theme يك تابع هست به نام themeheader شما اين تابع رو پيدا كنيد و در اولين خط اون اين دستورات رو بنويسيد ;global $name با اين كار ما ميايم متغير name$ كه دارنده نام موژول هست رو به عنوان يك پارامتر به فايل module.php ارسال ميشه رو به عنوان يك متغير همگاني تعريف مي كنيم تا بتونيم بهش درون اين تابع دسترسي داشته باشيم. سپس به خطي كه چنين دستوري رو داره بريد :

blocks(left);

و اون رو به اين دستور تغيير بديد :

if ($name == 'Forum') { } else {blocks(left);}

با اينكار ميايم چك مي كنيم كه اگر نام موژول Forum بود بلوك ها رو نشون نده، اگر چنين نبود نشون بده. به خاطر داشته باشيد كه مي تونيد نام موژول هاي ديگه رو هم به دستور If اضافه كنيد و يا از دستور switch استفاده كنيد.

5- براي اين كار بايد توي كنترل پنل مدير سايت گزينه Topics رو انتخاب كني و بعد اونجا موضوع مورد نظر خودتو همراه با آدرس عكس و عنوانش انتخاب كني و اضافه كنيش.

اميدوارم كارت راه افتاده باشه
مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا