سوالات در زمینه قرارد داد بانک

دوستان من تازه یک سایت زدم می خوهم توش فروش اینترتی کنم حالا راه حل های این هست :
1- شماره حساب بدم پول بریزن بعد به آدرسشون پست کنم ( یا از طریق عابر بانک و تلفن بانک)که در مورد شماره 1 مشکلی نیست .
2-استفاده از خرید پستی مثل ایران مارکت و پرداخت و ...... ( که اینها هم فکر میکنم 100 الی 200 هزار تومان قرارداد می بندند مگه من واسه یک سی دی 2000 تومانی چند گیرم میاد تازه کار هم هستم ) اگه کسی ارزونتر یا راه حلی داره معرفی کنه .
3- استفاده از سیستم اینترنتی که من نمی دونم مثل اینکه باید شرکت داشته باشی ؟ یعنی جایی نیست با شخص قرار داد ببنده ؟ بعد مثلاٌ من داداشم شرکت داشت ساختمانی حالا هم رفت خارج از اون مشیه استفاده کرد ؟ بعد پول رو به حساب شرکت می ریزن چجوری درش بیارم
من مشکلم تو این گزینه 2 و 3 هست اگه کسی راه حای داره لطفاٌ کمک کنه
در ضمن دوستان من یک سوال داشتم جایی مثل این http://shop.p30world.com این برنامش movabletype هست بعد این کامپونت خرید روش هست یا اینکه نه خود برنامه هست
با تشکر

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
بانک سامان، با شخص هم قرار داد می بنده، و شما می تونید نقل و انتقال مالی سایت خود را از طریق این بانک انجام دهید.
پاینده باشید.

heysam

New Member
ببخشید من یه سئوال داشتم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
من یه سایت در مورد تبلیغات دارم که تازه راه انداختم درمورد ایران که مشکلی نیست ولی اگه قرار باشه از این خارجیها پول بگیرم باید چی کار کنم.در مورد نحوه کار با مستر کارت یا کردیت کارت هم اگه میشه توضیح بدین؟ ممنون.

و فکر کن که چه تنهاست ماهی کوچک که دچار دریای بی کران باشد

جدیدترین ارسال ها

بالا