سوالاتی در مورد ریگ؟؟

elrezai

New Member
سلام وقتتون بخیر
باز هم درمورد ریگ سوالاتی دارم که شاید سوال دیگران هم باشه ،
1- چطور می تونم در دست ،پا ویا حتی بدن کارکتر squash ایجاد کنم(دنبال یک راه ساده و کاربردی هستم)؟
2-چطور می تونم footroll نا محدود داشته باشم؟ برای addکردن دستور به این قسمت از setdriven استفاده میشه یاconnection editor ؟
3-در این کاراکتر از ik با تنظیم rp استفاده کردم ولی مطابق عکس ها حرکت درستی ندارد.
37866952698954419826.jpg

95786368466247320550.jpg

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ببین عزیز این سوالاتت خیلی کلی هستن، اینا هر کدوم واسه خودشون یه video چندین دقیقه ای برای آموزش دارن منظورم اینه که نمیشه به این سادگی اینجا توضیحش داد. واسه foot roll هم چند راه متفاوت هست عزیز یا با ایجاد گروه های متعدد یا joint های زیاد و هم چنین مقداری کار تو همونی که گفتی یعنی set driven key و att هایی که اضافه میکنی به controller پات؛ ولی خیلی تو پروژه ها چنین کاری نمیکن ، یعنی foot roll های زیاد، چون کف پا خیلی به چشم نمیاد در همون حد 4تا بسه ولی دیگه خواستی خیلی بهتر بشه 6تاش کنی، میشه ولی الکی rig ـت رو پیچیده میکنه عزیز.

اگه میتونی دانلود کنی و یا زمان free برای دانلود داری بگو تا هم من هم دوستان لینکش رو برات بذاریم چون جدا سخته اینجا بچه ها توضیح بدن، چون هم خیلی طولانیه هم اصولا اونایی که در این حد کار بلدن سرشون شلوغه اصولا.
ولی کلا بار من به شخصه در خدمتتم عزیز.

حق یارت

آخرین ویرایش:

elrezai

New Member
ببین عزیز این سوالاتت خیلی کلی هستن، اینا هر کدوم واسه خودشون یه video چندین دقیقه ای برای آموزش دارن منظورم اینه که نمیشه به این سادگی اینجا توضیحش داد. واسه foot roll هم چند راه متفاوت هست عزیز یا با ایجاد گروه های متعدد یا joint های زیاد و هم چنین مقداری کار تو همونی که گفتی یعنی set driven key و att هایی که اضافه میکنی به controller پات؛ ولی خیلی تو پروژه ها چنین کاری نمیکن ، یعنی foot roll های زیاد، چون کف پا خیلی به چشم نمیاد در همون حد 4تا بسه ولی دیگه خواستی خیلی بهتر بشه 6تاش کنی، میشه ولی الکی rig ـت رو پیچیده میکنه عزیز.

اگه میتونی دانلود کنی و یا زمان free برای دانلود داری بگو تا هم من هم دوستان لینکش رو برات بذاریم چون جدا سخته اینجا بچه ها توضیح بدن، چون هم خیلی طولانیه هم اصولا اونایی که در این حد کار بلدن سرشون شلوغه اصولا.
ولی کلا بار من به شخصه در خدمتتم عزیز.

حق یارت

با سلام و تشکر بخاطر راهنمایی که می کنید واقعا ممنونم ،اگه لطف کنید و اموزش هایی در این مواردی رو که گفتم بگذارید ممنون میشوم.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
اول بگم نکته 3 ای که گذاشته بودی نخوندم. یعنی حرکتش مشکل داره؟ مثلا چجوری میشه، بد حالت میشکنه؟

اینم لینک فقط قبلش تو سایت ثبت نام کن، torrent هم هستااا. شاید یه مقدار دیر بگیره ولی رد خور نداره حتما دانلود میشه.
http://cgpeers.com/torrents?searchstr=Cartoon+Character+Rigging+in+Maya&order_by=time&order_way=desc

اگه میخوای ببینی توش چه خبره ، برو این لینک تصویراشو بین عزیز
http://www.digitaltutors.com/11/training.php?pid=3407&autoplay=1

حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا