سوالاتی در مورد برچسب ها

ArTaBaZ

Well-Known Member
با سلام خدمت اساتید محترم و دوست داشتنی
والا میخواستم در مورد این برچسب ها یه چیزایی یاد بگیرم

1- استفاده از برچسب ها بصورت تکراری در پست های مختلف ایراد داره(مثلا هر پست مربوط به فلش برچسب " فایل آماده فلش" داشته باشه ) ؟ بهتره چطور استفاده کرد ؟

2- از پلاگین All in One SEO Pack استفاده میکنم ، من برای هر پست برچسب ها رو در قسمت برچسب ها (خود وردپرس) وارد میکنم و دوباره همون هارو کپی میکنم و در قسمت SEO Keywords پلاگین قرار میدم و همچنین در قسمت SEO Title موضوع ، در SEO Description هم قسمتی از توضیحات رو کپی میکنم و در اینجا میزارم.
این کار چه مشکلاتی رو به وجود میاره ؟ بهتره چطور استفاده کرد ؟

3- در بخش تنظیمات این پلاگین ، بهتره چطور آن را تنظیم کنیم ؟

با تشکر فراوان:rose:

panoram

Member
دوست عزیز
جهت بهینه کردن وبسایتت . باید از زدن برچسب های نا مربوط و... حود داری کنی.
و حداکثر از 10 برچسب استفاده کنی.
زدن برپسب بیشتر نتنها فایده ایی نداره بلکه ضرر هم داره. و گوگل اسپم میشناسه.

الان تعتدا کلمات کلیدی سایتت
تعداد کلمات کلیدی : 85
و اصلا این خوب نیست..!!
تصاویر سایتت طول و عرض براشون تعریف نکردی

تصاویر alt ندارن و..

تطابق کلمات کلیدی و محتویات سایت : 35%
اینا اصلا جالب نیست!! و برای ربات های گوگل هم جالب نیشتن و سراغ سایتت اونجوری که باید نمیان!!

panoram

Member
البته من این نظراتو در مورد سایتی که تو امضات هست دادم....
نمیدونم منظورت همون سایت بود یا نه

ArTaBaZ

Well-Known Member
ممنون دوست عزیز
بله ، سایت مندج در امضا هست.

ویژگی alt دقیقا چیه ؟
طول و عرض عکس ها توسط سازنده قالب تعیین شده (البته قالب انگلیسی هست) ، راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟
با تشکر

ArTaBaZ

Well-Known Member
یک سوال دیگه
وقتی توسط پلاگین All in One SEO برچسب میدیم ، دیگه برچسب دادن برای قسمت خود وردپرس لازم نیست ؟
بطور کلی ممنون میشم به همه این سوالات بصورت ساده توضیحی داده بشه
ممنون

panoram

Member
ممنون دوست عزیز
بله ، سایت مندج در امضا هست.

ویژگی alt دقیقا چیه ؟
طول و عرض عکس ها توسط سازنده قالب تعیین شده (البته قالب انگلیسی هست) ، راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟
با تشکر

alt.... به زبون ساده میگم..
دیدی موس رو روی عکس ها میبری یه اسمی (اسم عکس) مینویسه؟؟ اون میشه alt عکس...:)
برای هر عکسی که میزاری تو وبسایتت خودت باید این کارو انجام بدی ( البته افزونه هم هست که عنوان پست رو برای عکس ها به عنوان alt انتخاب میکنه)
طول و عرض عکس هایی که میزاری هم باید خودت تعیین کنی ( زیاد ربطی به انگلیسی و با فارسی بودن پوستت نداره)

panoram

Member
یک سوال دیگه
وقتی توسط پلاگین all in one seo برچسب میدیم ، دیگه برچسب دادن برای قسمت خود وردپرس لازم نیست ؟
ممنون

ببین من کارشناس سئو نیستم.
اما یه سایت دارم... و خیلی مطلب در این مورد خوندم.
و تجربه خودم میگه... فقط تو یه جا برچسب بزن. اونم کلمات کلیدی و حد اکثر 10 تا...

mirzayi

Member
alt.... به زبون ساده میگم..
دیدی موس رو روی عکس ها میبری یه اسمی (اسم عکس) مینویسه؟؟ اون میشه alt عکس...:)
برای هر عکسی که میزاری تو وبسایتت خودت باید این کارو انجام بدی ( البته افزونه هم هست که عنوان پست رو برای عکس ها به عنوان alt انتخاب میکنه)
طول و عرض عکس هایی که میزاری هم باید خودت تعیین کنی ( زیاد ربطی به انگلیسی و با فارسی بودن پوستت نداره)

یه توضیح کوچولو: دوست گلم alt اونی نیست که وقتی موس رو میبری روش اسم عکس رو بنویسه. اون title عکسه و با کاربرد alt فرق داره. مثل این: فرض کن یه پست داری: اونی که که وقتی موس رو میبری روی عکس در واقع تایتل پسته و ALT همون برچسب ها و کلمات کلیدی پست .

mirzayi

Member
یک سوال دیگه
وقتی توسط پلاگین All in One SEO برچسب میدیم ، دیگه برچسب دادن برای قسمت خود وردپرس لازم نیست ؟
ممنون

دوست عزیز پلاگین all in one رو تنظیم کن خودش برچسب هاتو به عنوان کیورد صفحه انتخاب کنه و اینجوری دیگه لازم نیست هم برچسب بزنی و هم اونارو کپی کنی تو بخش سئو کیورد.
کلا لازم نیست موضوع رو در قسمت سئو تایتل مجدد کپی کنی و خودش اتوماتیک این کارو میکنه. سئو تایتل کارش یه چیز دیگست، اینکه موضوع اون پستت یه چیزی باشه و بخوای تایتلی که بالای مرورگر میاد یه چیز دیگه، اون موقع از سئو تایتل استفاده می کنن.
در مورد برچسب ها سعی کن از عبارات و برچسب های غیر مرتبط استفاده نکن - دانسیته برچسب هایی که میزنی توی اون پست بالا باشه (3 تا 4 درصد خوبه) - تعداد برچسب هات 10 الی 15 تا - اینکه میگی برچسب های تکراری میزنی اصلا مشکلی نداره به شرطی که موضوعت به برچسب مرتبط باشه، حتی این برای سایتهایی که روی یک موضوع خاص مطلب میزارن بهتره، چون باعث میشه دانسیته اون برچسب یا اون موضوع خاص در تمام سایت بره بالا و یوایواش گوگل میفهمه که موضوع سایت تو مثلا درباره فایلهای فلشه یا مثلا موضوع سایتت درباره آموزش انگلیسیه. چون دانسیته آموزش انگلیسی در کل مطلب سایتت بالاست.
یا حق

آخرین ویرایش:

panoram

Member
دوست عزیز پلاگین all in one رو تنظیم کن خودش برچسب هاتو به عنوان کیورد صفحه انتخاب کنه و اینجوری دیگه لازم نیست هم برچسب بزنی و هم اونارو کپی کنی تو بخش سئو کیورد.
کلا لازم نیست موضوع رو در قسمت سئو تایتل مجدد کپی کنی و خودش اتوماتیک این کارو میکنه. سئو تایتل کارش یه چیز دیگست، اینکه موضوع اون پستت یه چیزی باشه و بخوای تایتلی که بالای مرورگر میاد یه چیز دیگه، اون موقع از سئو تایتل استفاده می کنن.
در مورد برچسب ها سعی کن از عبارات و برچسب های غیر مرتبط استفاده نکن - دانسیته برچسب هایی که میزنی توی اون پست بالا باشه (3 تا 4 درصد خوبه) - تعداد برچسب هات 10 الی 15 تا - اینکه میگی برچسب های تکراری میزنی اصلا مشکلی نداره به شرطی که موضوعت به برچسب مرتبط باشه، حتی این برای سایتهایی که روی یک موضوع خاص مطلب میزارن بهتره، چون باعث میشه دانسیته اون برچسب یا اون موضوع خاص در تمام سایت بره بالا و یوایواش گوگل میفهمه که موضوع سایت تو مثلا درباره فایلهای فلشه یا مثلا موضوع سایتت درباره آموزش انگلیسیه. چون دانسیته آموزش انگلیسی در کل مطلب سایتت بالاست.
یا حق

حداکثر 10 تا....!!!:rose:

mirzayi

Member
حداکثر 10 تا....!!!:rose:
دوست عزیز سئو یه چیز حفظی نیست مثل درس معارف اسلامی که حفظ کنی و حتما هم جواب اون باشه، این که شما یه جایی خوندی حداکثر 10 تا تگ، خیلی خوبه و نشون میده که شما علاقه داری به این موضوع ولی سئو مطلب گذاری یه موضوع جداست ، گاهی اوقات متن شما یه جوریه که باید تعداد تگها رو بیشتر قرار بدی و اینکه حداکثر 10 تا، کاملا درست نیست. و میشه هزاران مثال نقض آورد که حتی برای یک مطلب بیش از 30 تا تگ گذاشتن ولی با این حال اون مطلب برای اون کلمه کلیدی خاص رنک 1 گوگل داره. گاهی اوقات بسته به متنت بایستی تعداد کلمات کلیدیت هم بیشتر باشه، ولی اگر متنت ایجاب کرد همون حداکثر 10 تا مناسبه.
یا حق

panoram

Member
دوست عزیز سئو یه چیز حفظی نیست مثل درس معارف اسلامی که حفظ کنی و حتما هم جواب اون باشه، این که شما یه جایی خوندی حداکثر 10 تا تگ، خیلی خوبه و نشون میده که شما علاقه داری به این موضوع ولی سئو مطلب گذاری یه موضوع جداست ، گاهی اوقات متن شما یه جوریه که باید تعداد تگها رو بیشتر قرار بدی و اینکه حداکثر 10 تا، کاملا درست نیست. و میشه هزاران مثال نقض آورد که حتی برای یک مطلب بیش از 30 تا تگ گذاشتن ولی با این حال اون مطلب برای اون کلمه کلیدی خاص رنک 1 گوگل داره. گاهی اوقات بسته به متنت بایستی تعداد کلمات کلیدیت هم بیشتر باشه، ولی اگر متنت ایجاب کرد همون حداکثر 10 تا مناسبه.
یا حق

:rose:

من کارشناس سئو نیستم...
اما تو تمام سایت هایی که به بررسی سایت میپردازن... بیش از 10 تا رو ایراد میگیرن.

جدیدترین ارسال ها

بالا