سوالاتي كلي پيرامون Coppermine

-چگونه مي توان فرمت عكس گيف را هم افزود؟
-آيا كاربران سطوح دسترسي مختلف دارند؟يا فقط مدير و كاربر داريم؟
-نسبت به 4imges آيا امكانات خاصي دارد؟
-در كل نظر صاحبنظران در مورد ش چيه؟
اگر شما باشد براي گالري عكس مدرسه كدام ر نصب مي كنيد؟چرا :wink:

sambol

Active Member
عزيز ما كه ديده بوديم اون فرمت رو داشت ولي براي اضافه كردن فرمت بايد بري به كنترل پنل
براي سطح دسترسي هم بايد بري به بخش مخصوص اونجا مي توني سطح دسترسي رو براي كارهاي مختلف مثل ارسال كارت تبريم و غيره براي افراد مختلف تنظيم كني
من4images رو خيلي دوست دارم باهاش بيشتر حال مي كنم قالب هاي توپ امكانات توپ و .......
صاحبنظر ها هم نظر بدن

1-بله فرمت را داره منتها موقع ارسال و آپلود گيفا را نشون نمي ده و ارور مي ده

sambol

Active Member
احتمالا اشكال از سرور بوده چون يه برنامه هست ماله فشرده سازي عكس كه برنامه كوپرمين و گالري ها از اون استفاده مي كنن اسمش يادم رفته اه ه هه ه ه هه ه
حالا احتمالا اون رو نداره

kami_mz

Well-Known Member
ااگه gd روي سرورتوي نصب نباشه که ساختن thumbnail براتون ميشه کابوس.
يه مزيت خيلي بزرگ CPG نسبت به 4images کيفيت بالاي thumbnail هاست. و ديگه اينکه کار باهاش راحت تره. خيل خيل ساده است.

ببينيد من نصب را از طريق فانتاستيكو انجام دادم بنابراين خودش اتوماتيك نصب نكرده؟

احتمالا اشكال از سرور بوده !
مثلا چه اشكالي مي تونه داشته باشه تا به ادمين بگويم رفع كند؟

sambol

Active Member
عزيز بستگي به ورژن هم داره ما قبلا ورژن جديده رو كه گرفتيم رو سرور نصب كرديم كار نمي كردن با اينكه سرور تمام امكانات رو داشت ولي نمي دوننم چه جوريا بود جي دي رو پيدا نمي كردم ولي يه ورژن قبلش اتوماتيك جي دي رو پيدا مي كرد. حالا شما بازم سوال كن از مدير سرور

"ااگه gd روي سرورتوي نصب نباشه که ساختن thumbnail براتون ميشه کابوس.
"
نه مشكل من اين نيست جناب كامي خان
مشكل من عدم امكان ارسال گيف به هاسته

شما آدرس زير را ملاحظه كنيد مشكلي در تصاوير نيست.منتها وقتي كه گيف آپلود مي كنم بدون اعلام خطابيي مشخص اونو نمي پذيره!

الان براي تصاوير كوچولو من از جي دي استفاده ميكنم
كه خوب كار مي كنه اما گيف اصلا آپلود نميشه.
اگه فرمتش نبود پيغام مي داد كه فرمت ارسالي شما وجود ندارد اما چنين پيغامي نميدهد.
كسي به اين مشكل بر نخوده است؟

جدیدترین ارسال ها

بالا