سوالاتي درباره رم و كار اون

NicSoft

Active Member
سلام

من يه سوالي داشتم

همه مي دونيم كه وقتي برنامه را باز مي كنيم تمامي سورس هاي ان در رم پياده مي شوند
حالا اگه نرم افزار باز و زود بسته شه بازهم سورس ها در رم باقي مي مونند و پاك نمي شوند يا بعد از بسته شدن نرم افزار زود كد ها پاك مي شوند ؟

و ما بايد چكار كنيم كه هكرها نتونند اين اطلاعاتو بخونند

لطفا اساتيد راهنمايي كنند ؟

jeyson

Active Member
دوست عزیز حتی my Computer هم که باز کنید روی رم بارگذاری می شه!
رم مثل هارد هستش با این تفاوت که اطلاعات روش موقت کپی میشه و با بستن نرم افزار یا ریستارت کردن کامپیوتر این اطلاعات پاک میشه یا با باز کردن نرم افزاری دیگه ، اطلاعات جدیدی موقتا روش بارگذاری میشه!
واما بحث هک! دوست من هک به رم ربطی نداره! یعنی ربطی نداره که چطوری با رم نذاری یه هکر بهت نفوذ کنه!
هکر وقتی نفوذ کنه ، تمام اطلاعات شما رو می خونه! و هر کدوم رو بخواد می گیره!
راه اینکه نذارید هکر به سیستم شما نفوذ کنه بحثش بر می گرده به امنیت و شبکه!
من چندتا پیشنهاد می دم!
اول آنتی ویروس داشته باشین و به شخصه نظر می دم که Eset Nod32 نصب نکنید
پیشنهاد من avast Anti virus ورژن 6 هستش که می تونید از سایت زیر نسخه Free رو دانلود کنید یا حتی اگه لایسنسش رو پیداش کردید Pro یا Internet Securety کنید! پیدا کردن لایسنسش هم آسونه!
اینم سایت : http://www.avast.com/free-antivirus-download
دوم پیشنهاد می دم از یه مرورگر امن استفاده کنید به غیر از IE EXPLOLER که تو هر ویندوزی هست! پیشنهادم Google Chrome هستش که هم امنیت داره و هم سرعت! کافیه تجربه کنید!
بعد اینکه سعی کنید آی پی خودتون رو یه جوری مخفی کنید یا عوض کنید با یه آی پی تقلبی!
و در نهایت دیوار آتشین ( Fire Wall ) که خود Avast داره اما به نظرم Zone Alarm هم کنارش نصب کنید بهتره!
موفق باشید

آخرین ویرایش:

NicSoft

Active Member
ببخشيد jeyson اصلا " منظور من به اينترنت نيست كه يه هكر سيستم من و هك كنه
من مي گم من يه نرم افزار ساختم خوب و شما اون تو سيستمت نصب كردي صحيح
خوب حالا شما هكر نرم افزار هستي مي خواي سورس برنامه من و ببيندي تو از راه فايل ها نمي توني كاري بكني فرضا"
خوب ميايي سراغ رم چون اطلاعات توش پياده مي شن - حالا سوال من اينكه اگه فرضا" نرم افزار من به سرعت باز و بسته شه ايا اطلاعاتي كه هنگام باز شدن نرم افزار در رم پياده شده بعد از خروجش يا بسته شدنش اطلاعتش مي مونن يا هكر مي تونه سريع اطلاعات و بدست بياره ؟
يا راهي هست كه از اطلاعات محافظت كرد؟

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
بهترین راه استفاده از نرم افزارهای بهینه سازی سیستم هست
که یکی از کاراشون اینه که اطلاعات بارگذاری شده بر روی رم را بلافاصله بعد از بستن نرم افزار پاک میکنه
شما میتونید نرم افزاری مثل tune up یا انواع دیگه که کم هم نیستند رو نصب کنید و تنها این دسترسی رو واسشون فعال کنید که مدیریت بر روی حافظه رم داشته باشند و بقیه امکاناتش را دیزیبل کنید
چقدر فعل به کار بردم تو حرفام:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا