اينجا هم شده بخش خاله بازي سايت
آخه نميدونم اينكه كي كدوم فيلمو دوست داره چه ربطي به موضوع كارگرداني يا نويسندگي داره
آخه يه توضيحي .... يه نقدي...
از مسئولين سايت ميخام كه جلوي اينجور تاپيكا گرفته بشه
و گر نه كم كم مجيد انلاين هم تبديل ميشه به يه سايت زرد و نه علمي و هنري
اگه بهترین فیلم هایی که دیدن رو از نظر کارگردانی و نویسندگی انتخاب کرده باشن و دلیل رو بگن چرا که ربط نداره!
من یه پیشنهاد دارم ، پست هایی که توشون دلیل برای انتخاب ذکر نشده پاک بشن و اینکه برای تاپیک قانون بگذارند
------------------------------ حالا خودم شروع میکنم ------------------------
ایرانی:
صد سال به این سال ها ( داستان یک روند ثابت نداره و زمان های مختلفی رو طی میکنه - بازی فوق العاده ی بازیگرانش )
کتاب قانون ( یک حقیقت تلخ! )
سریال ایرانی:
مرد هزار چهره و مرد دو هزار چهره ( واقعیات جامعه در موقعیت و اصناف مختلف رو توسط یه نفر نشون دادن-جرات زیاد کارگردان )
بزنگاه ( یاد آوری یک واقعیت تلخ به زبانی شیرین )
فیلم خارجی:
مسیر سبز - The Green Mile ( داستان قوی و متفاوت - اولین بار بود که میدیدیم شخصیت خوب دوست داشتنی فیلم یه سیاه پوسته بین اون همه سفید پوست و اینکه توی فیلم تبعیض نژادی نیست )
ٌWall-e (اینکه روبات ها مثل انسان شدن و عاشق میشن ولی انسان ها از کار افتادن! )
اگه میتونی منو بگیر - Catch me if you can ( داستان واقعی و جذاب - بازی فوق العاده ی دیکاپریو و تام هنکس - اینکه نشون میده همیشه آدمایی با هوش بالا بهترین راه برای شناخته شدنشون راه خلافه البته بازم نه تو ایران! تو ایران هیچ راهی براش نیست حتی خلاف )
مقصد نهایی Final destination 1,2,3 (هیچ راهی برای فرار از مرگ نیست! )
سریال خارجی:
Prizon break 1,2,3,4 ( شخصیت پردازی خیلی خوب - داستان پردازی خیلی قوی از یه سوژای تکراری - و روند غیر ثابت شخصیت ها ( اینکه کسی که توی فصل اول بدمن هست توی فصل چهارم ادم از مرگش ناراحت میشه و تحسینش میکنه! ) )
Simpsons ( برای بچه ها نیست! و اینکه شخصیت کرمویی مثل بارت توشه! )
شرلوک هلمز (سریال) ( کل فیلم جدا این که توی یه قسمتش شرلوک یه معما رو نتونست حل بکنه جدا ، یعنی هیچ کس کامل نیست! )