سه سوال(؟) تخصصي داشتم

miladsadsad

Active Member
سلام
از دوستان كسي مي داند در كورل فوتو پينت وقتي دور گيري شكلي را انجام ميدهيم در جاهاي قوس دار از چه shurt cut استفاده مي كنند؟
و سوال دوم اينكه وقتي عكسي با رزوليشن بالا كه از تركيب رنگهاي RGB ساخته شده است را وقتي در كورل كپي مي كنيم با افت كيفيت رنگ يا تغيير رنگ مواجه مشيم . علت اينكار چيست؟ آيا راهي وجود دارد؟

3- در طراحي تابلوهاي فلكسي آيا كار را در ابعاد واقعي طراحي ميكنند يا خير؟ البته جواب اين سوال را خودم مي دانم بيشتر سوال آهر يك نظر سنجي است !
با تشكر از همه دوستان خوبم

اگه می دونی چرا می پرسی//.
در مورد 1 هر ابزاری باشه فرقی نمی کنه فقط فدرش باید مناسب باشه
2 هر بار عکس را import کن نه کپی
3 نه چون فایل خیلی حجیم می شه سرعت کامپیوترت پایین می یاد هنگ می کنه این جور طرح ها یه ضریب از 100 باشه بهتره

miladsadsad

Active Member
اگه می دونی چرا می پرسی//.
در مورد 1 هر ابزاری باشه فرقی نمی کنه فقط فدرش باید مناسب باشه
2 هر بار عکس را import کن نه کپی
3 نه چون فایل خیلی حجیم می شه سرعت کامپیوترت پایین می یاد هنگ می کنه این جور طرح ها یه ضریب از 100 باشه بهتره

سلام . ممنون از پاسختان
1 - عرض كردم فقط سوال سوم را مي دانم و سوال نيست جنبه نظر سنجيه
2- در مورد خصوصيات عكس با سيستم RGB عكس را import هم كردم تغيير رنگ داد .
3- اونوقت كيفيت كارتان پايين نمي آيد؟

:)
سلام
دوست عزیز اگه فایل چاپی شما یکسان از نظر رنگی ( با احتساب 5% تفاوت رنگ شیر دستگاه و روند چاپ و نوع کاغذو دستگاه چاپ....) مشکلتون برای viwe مانیتور در غیر این صورت پیشنهاد می کنم کرلتونو یه بار دیگه نصب کنید
در مورد کار فلکس شما چه بخواین چه نخواین دستگاه های چاپ فلکس کار شمارو pdf or jpge or tiffمی بینن پس شما مجبوری فایلتون export کنید. اگه فایلتونو با ضریب 100 کوچیک کنید با سرعت بیش تری کار می کنید و میتونید توی پنجره تconvert to bitmap <-export تنضیماتتون انجام بدبید. من این روشو تضمین می کنم اگرم کارتون به مرحله چاپ رسید حتمان به مسیول چاپتون بگید دستگاهشونو رو بهترین کیفیت( بالاترین سرعت ) تنظیم کنه
همین

bluesoosk

Member
سوال 2: اولا:احتمال داره view کرل مشکل داشته باشه چون بیشتر کرل ها اینطوری اند
دوما : عکس RGB رو وقتی CMYK کنی بخوای نخوای افت کیفیت داره

1 کار در اندازه اصلی باید کار باشد
2 علت افت کیفیت واقعا افت کیفیت نیست بلکه به چند علته در ابتدا میشه به اختلاف محیط های نرم افزاری اشاره کرد
و دوم اینکه قضیه ای که متاسفانه کاربرهای ایرانی اکثرا باش بیگانه ان قضیه کالیبراسیون و ساخت پروفایل های رنگه که این کار در کارهای حرفه ای باید هفته ای یک مرتبه انجام بشه . کورل از این قاعده مستثنی نیست با استفاده از cd کورل باید کورل برای
مانیتور ، پرینتر ، و همچنین چاپگر های مختلف کالیبره بشه تا هم افت رنگ به حداقل برسه و همینکه تفاوت کار مانیتور با چاپگر هم به حداقل برسه
موفق باشید
ساسان( عذر می خوام که بدون سلام حرفامو شروع کردم ببخشید)

جدیدترین ارسال ها

بالا