اگه یه ارم یک بعدی داشته باشیم بخواهیم انراسه بعدیکرده وبچرخانیم چه باید کرد.
ن نینوا Member Feb 6, 2006 #1 اگه یه ارم یک بعدی داشته باشیم بخواهیم انراسه بعدیکرده وبچرخانیم چه باید کرد.
mamali132002 Active Member Feb 6, 2006 #2 آرم رو تو flash بکش بعد با فرمت .ai که همون adobe illustrator هست save کن بعد تو swift ایمپورتش کن.
mamali132002 Active Member Feb 6, 2006 #4 گفتم که با فرمت .ai شما فقط کافیه import کنیش تو swift 3d خودش سه بعدی میکنه اگر امکانش هست آرم رو اینجا بزار ببینمش.
گفتم که با فرمت .ai شما فقط کافیه import کنیش تو swift 3d خودش سه بعدی میکنه اگر امکانش هست آرم رو اینجا بزار ببینمش.
ن نینوا Member Feb 7, 2006 #6 موقع importهین error را میدهد پیوست ها arm.jpg 62.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3
mamali132002 Active Member Feb 7, 2006 #7 خوب عزیز من برای همینه که میگم تو flash بکش... شما باید این آرم رو اول تو برنامه های vector مثل flash یا illustrator یا free hand بکشی تا به صورت shape در بیان بعد خروجی .ai بدی .
خوب عزیز من برای همینه که میگم تو flash بکش... شما باید این آرم رو اول تو برنامه های vector مثل flash یا illustrator یا free hand بکشی تا به صورت shape در بیان بعد خروجی .ai بدی .
mamali132002 Active Member Feb 7, 2006 #9 اقا شما این آرم رو تو FLash از روش بکش بعد فایل فلش رو بده من خودم برات سه بعدی میکنم.
mamali132002 Active Member Feb 7, 2006 #11 آره میشه فرقی نمیکنه فقط باید تو برنامه وکتور .ai خروجی بدی.