سه بعدی کردن پلان ها

reza11600

New Member
سلام .دوستان قبلا این موضوع را عنوان کردم ولی توضیحات کامل و واضح نبود. سوال را دوباره عنوان میکنم-

پلانی که از اتوکد وارد مکس میکنیم چه دستوراتی باید به آن داد که بعد وارد مکس که میشود به راحتی اکسترود شود یا درمواقع ایمپورت کردن چه شرایطی را باید مد نظر گرفت . اگر مرجع ای میشناسد که تصویری وکامل باشد اعم از سیدی ، کتاب یا سایت خواهشمندم من را یاری رسانید. که کله مراحل را از اتوکد تا یک رندر زیبا در مکس در آن باشد ممنون می شوم:shock::rose:

saraentezari

New Member
روش من اینه
خطوط پلانمو با polylineمیکشم
با رنگ کردن خطوط اختلاف اونارو مشخص میکنم مثلا دیوار 3متری با یک رنک و دیوار 6 متری با رنگ دیگه
دور پنجره ها رو هم یک rectangle میکشم و با یک رنگ مشخص میکنم
اینهارو میبرم تو یک لایه که اسمشو مکس گذاشتم
تمام لایه ها رو غیر از مکس خاموش میکنم
و بعد تو مکسimport میکنیم.
البته واحد مکس رو باید متریک و متر بزنیم.

آخرین ویرایش:

nassrin24

Active Member
شما باید همون poly line که تو کد میکشین رو extrude کنید مثلا به ارتفاع 3 متر بعد جای ÷نجره ها رو هم با subtract بازم تو کد در بیارین و اختلاف سطح ها هم که معمولا boundry می کنن نیز در کد به ارتفاع مشخصی که باز تو نقشه معلومه در بیارین و حجم کلی رو تو کد بسازین بعد تو مکس import کنید واسه نور و متریال.
البته یادتون باشه که تو کد لایه بندی مرتبی داشته باشین که تو مکس راحت تر با متریال ها کار کنید.
اینجوری خیلی راحت تره تا بخواین تو مکس extrude کنید و حجم رو در بیارین.

a.r.k

Member
سلام
من یه بار پلان سه بعدی کردم و تا حالا جایی ندیده بودم!!
من رفتم پلان و IMPORT کردم تو مکس و بعد با پلیگان دونه دونه همه چیز رو ساختم البته پلان یه مجتمع بود!
یعنی جوب و پیاده رو و .. رو همه جداگونه با box modelling انجام دادم

راه من درست بود ؟ شما چی پیشنهاد می کنین؟

Ultra3D

Well-Known Member
سلام
من یه بار پلان سه بعدی کردم و تا حالا جایی ندیده بودم!!
من رفتم پلان و import کردم تو مکس و بعد با پلیگان دونه دونه همه چیز رو ساختم البته پلان یه مجتمع بود!
یعنی جوب و پیاده رو و .. رو همه جداگونه با box modelling انجام دادم

راه من درست بود ؟ شما چی پیشنهاد می کنین؟

خوب باید اصولا ً برای سوالت یک تاپیک میزدی ولی بی خیال !

چرا روشت درست نباشه ... اصلا ً ما محدودیت تو روش ها ندارم و روشی درسته که سریعتر و دقیق تر باشه که اون هم به خود فرد بستگی داره ... اگه شما اون طوری راحت بودید و تسلط کامل به اون روش داشتید پس درسته

در کل هم اون طوری هست که شما گفتید ... سازه های ساختمانی رو تو اتوکد کار می کنن و بعضی چیز های جزئی رو تو خود مکس کار می کنن

جدیدترین ارسال ها

بالا