سه بعدی در فلش + اکشن اسکریپت

shirini_forush

Well-Known Member
(برای رعایت کپی رایت باید عرض کنم بعضی مطالب از کتاب "ترفند های سه بعدی در فلش" ذکر شده)
هر چیزی روی مانیتور نقش میبنده دوبعدیه. تصاویری که ما به اونها میگیم سه بعدی فقط از توهم سه بعدی بهره می برند. برای این کار باید از پارامتر هایی مثل پرسپکتیو، سایه، نور پردازی و... استفاده کرد.
مثلا اینها نمونه های خوبی از کار ساده ی سه بعدی هستن (البته شاید چیز جدیدی نباشه)

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
اینم یه نمونه ی دیگست. تو این نمونه از عمق بدون پرسپکتیو استفاده شده. به این روش که اول اشیاء عقب تر رسم شدن بعد اشیاء جلوتر. توضیح بیشتر درباره ی تمام نمونه ها هم به زودی میزارم.
راستی دوستان لطف کنن پست های بی ارتباط نزنن و برای تشکر هم از دکمه ی تشکر استفاده کنن.
ممنون

آخرین ویرایش:

bhrnavvab

New Member
خوب من میخوام بدونم که چجوری این اشیاء رو میچرخونن .
من تو خیلی از فلشها دیدم.
مثل چند تا بازی فلش. ؟؟؟!!!!

shirini_forush

Well-Known Member
راه های مختلفی برای این کار هست. ممکنه اصلا چرخشی با موتور توهم سه بعدی هم نباشه. مثلا از swift3d استفاده کرده باشن. اگر نمونه رو بزارید یا لینک بدید نظر دادن راحت تره. در ضمن راه های ایجاد سه بعدی با کد رو هم آموزش خواهم داد.

shirini_forush

Well-Known Member
این نمونه از فوکوس (تمرکز لنز برای شفافیت توی یه عمق خاص) برای ایجاد توهم سه بعدی استفاده کرده. البته ممکنه موارد دیگه ای هم باشه ولی روی فوکوس فوکوس کرده!

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
این نمونه هم بسیار زیباست. که از جایگاه موس و نسبت هر آبجکت با اون مکار اندازه و مکان اون رو مقدار دهی میکنه.
توضیحات بیشتر این رو هم خواهم داد.

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
سلام دوستان.
من اینا رو خیلی وقت پیش گذاشتم و به دلایلی نمونه ها رو برداشتم.
امشب هم بعد از کلی وقت اومدم یه سری بزنم که دیدم این تاپیک بالا اومده.
گیر آوردن این نمونه ها خیلی سخت نیست. شایدم خیلی هاش رو تو تاپیک های دیگه ای گذاشته باشم.
یکی از دوستان هم چند وقت پیش یه تاپیک با این موضوع زده بود.
شاد باشید.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام سفير جان

اين مدت كجا بودي - دلمون برات تنگ شد - خوش باشي

padideh

Member
سلام
بابا با مرام رفتی پشت سرت رو هم نگاه نکردیا
کجا رفتی گاه کداری یه سر به ما بزن راه دوری نمیره
در هر صورت خیلی خوشهالم که دوباره اومدی امیدوارم که بتونی از این به بعد بیشتر به اینجا سر بزنی
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا