بی بی کد سماور و سیب ها

mahdi.b

Member
سلام و درود بر دوستان .. آخرین کار بنده .. نمیدونم اینو باید اینجا میذاشتم یا تو غیره ..

قطره های روی شیشه با multiscatter ساخته شد .. texture painting و برخی جزیات در zbrush ..
postpro و comp هم در فتوشاپ .. ممنون از نظراتتون:)

وایر و عکس جدید با کمی تغییر روی تکسچر دیوار و پنجره(تغییر کنتراست و کمی جزییات) اصافه شد

شاید سیب ها سطل چوبی رو به سمت سماور هل دادن و دوست دارن در یک روز بارونی چای بنوشند!!

3ds max 2011, vray 2.4, multiscatter , zbrush 4r4, photoshop cs5

final composite.jpg

وایر و کمی اصلاح
wirecomped f.jpgfinal -tweaks  -.jpg

آخرین ویرایش:

Yar.kh

Member
سلام
کار جالبی شده. ایده خوبیه اون هم توی این روزها که سایت پر شده از رندر های داخلی یا خارجی ساختمان. اما چند نظر شخصی:
تکسچر ها ی دیوار و چراچوب پنجره جالب نیستن. مات شدن. رزولوشن پایینه یا هم کنتراست باید بیشتر می شد(توی دیوار)
شیشه جالب نشده. حالا که بارون گرفته شیشه تمیز میشه در حالی که شیشه کثیفه، اون هم به شدت!
متریال سماور خیلی خوبه. ولی اگه بعضی قسمت ها مثل دسته ها و اون قسمت بالا که قوری روش قرار میگیره متریالش فرق می کرد بهتر بود. مثلا دسته ها رنگ طلایی تیره میشد.
نظر شخصیم اینه که جهت سماور خوب انتخاب نشده. اگه شیر داخل کادر بود بهتره.
سیب ها هم یکم رفلکتش صاف تر بود بهتر می شد.

mahdi.b

Member
سلام ممنون از نظرتون
تکسچر ها ی دیوار و چراچوب پنجره جالب نیستن. مات شدن. رزولوشن پایینه یا هم کنتراست باید بیشتر می شد(توی دیوار)
من از اول به خاطر اشتباهی که تو یو وی انجام دادم با اینکه از زیبراش با رزولوشن بالا اکسپرت گرفتم باز هم نتونستم جزییات رو خوب انتقال بدم و تکسچر پینتی هم که انجام دادم به همین مشکل برخورد .. ولی در مورد کنتراست زیاد موافق نیستم چون همین کار رو انجام دادم و کنتراست رو بالا بردم با بقیه اجرا نمیخوند .. شاید اگه تکسچرینگ واضح تر بود رو دیوار بله بالا بردن کنتراست خیلی کمک میکرد .. تکسچر پنجره رو نمیخواستم قط یه تکیچر چوب بهش بدم و تموم بشه بره یه حالت خاکی میخواستم .. یه رفرنس خوب اگه در مورد یه پنجره ی چوبی با این توصیف پیدا میشد خوب بود که متاسفانه پیدا نکردم
شیشه جالب نشده. حالا که بارون گرفته شیشه تمیز میشه در حالی که شیشه کثیفه، اون هم به شدت!
در این مورد باید عرض کنم که خودم این جوری خواستم ! چون شیشه از داخل کثیفه ولی بارون از بیرون به شیشه خورده .. حالت کثیفیش رو حفظ کردم ولی شاید در کثیف نشون دادنش اغراق کرده باشم ..
متریال سماور خیلی خوبه. ولی اگه بعضی قسمت ها مثل دسته ها و اون قسمت بالا که قوری روش قرار میگیره متریالش فرق می کرد بهتر بود. مثلا دسته ها رنگ طلایی تیره میشد.
متریال سماور راستش اول مدنظرم بود که جاهایی که با حرارت زیاد سروکار داره طبیعتا باید رنگش بپره و زرد تر بشه مثل همون قسمت بالا که قوری توش قرار میگیره ولی دیگه راستش حال تکسچرینگ اون رو نداشتم :)
نظر شخصیم اینه که جهت سماور خوب انتخاب نشده. اگه شیر داخل کادر بود بهتره.
کاملا موافقم .. همین کارو کردم ولی دیدم جاگیر تر شد و از طرفی هم کمی میومد جلوی شیشه ی پنجره رو میگرفت و اگه همونجا میچرخوندمش باید جای سیب رو تغییر میدادم .. ایشالله در ویرایش بعدی
سیب ها هم یکم رفلکتش صاف تر بود بهتر می شد.
اگه منظورتون بامپشه که رفلکت رو کمی نقطه ای به نظر میرسونه اجازه بدید موافق نباشم :green: به چندین عکس از سیب در حالت های مختلف نگاه کردم بعضیاشون شدتشون از این بیشتر بود .. بازم ممنون از نظرتون

Mehran coyote

Well-Known Member
اقا خسته نباشی
کارت ایده داره دوست دارم تو گالری از این سبک کارا بیشتر ببینم
ولی تو اجرا خوب نتونستی حست رو پیدا کنی که تو نورپردازی و تکسچر خیلی میتونستی قوی تر باشی

انشالله کارای بعدیت
یا علی

amirrainy_1

New Member
کارتو دوس دارم مخصوصا اون سماورشو
فقط عالی میشد اگه کیفیت تکسچر دیوار و پنجره بهتر بود.

mahdi.b

Member
سیبهایش رو خیلی خوب کار کردی، آدم دوست داره گازشون بزنه.
قابل نداره .. دیگه چند تا سیب این حرفا رو نداره که :green:

اقا خسته نباشی
کارت ایده داره دوست دارم تو گالری از این سبک کارا بیشتر ببینم
ولی تو اجرا خوب نتونستی حست رو پیدا کنی که تو نورپردازی و تکسچر خیلی میتونستی قوی تر باشی
انشالله کارای بعدیت
یا علی

کارتو دوس دارم مخصوصا اون سماورشو
فقط عالی میشد اگه کیفیت تکسچر دیوار و پنجره بهتر بود.

دوستان ممنونم .. بله همون طور که بالا عرض کردم مشکل یو وی پیش اومد و محدودم کرد و حتی رزولوشن بالا هم جوابگوی جزییات نبود .. شاید اگه یه تکسچر فقط تایک میکردم و جزییات فقط محو نبود قانع کننده تر میشد .. ایشالله اگه وقت کنم یک تستی دوباره انجام میدم ..

کار خیلی قشنگی شده، آدم دوست داره یه سیب برداره گاز بزنه و از پنجره بیرون رو نگاه کنه، من که هم سیب رو خیلی دوست دارم هم بارون رو. تبریک می گم و خسته نباشی

pendesign

Member
به نظر میاد uvw map استفاده نکردی برای تکسچرهات. سماور هم باید unwrap کنی و اول با checker همه قسمت هارو یکدست در بیاری بعد mat paint کن. مدل سماور خوب شده. نور رو هم میتونستی بهتر کار کنی.

پیوست ها

• final -tweaks  -.jpg
    final -tweaks -.jpg
    380.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

mahdi.b

Member
کار خیلی قشنگی شده، آدم دوست داره یه سیب برداره گاز بزنه و از پنجره بیرون رو نگاه کنه، من که هم سیب رو خیلی دوست دارم هم بارون رو. تبریک می گم و خسته نباشی
خیلی ممنون آقا مهدی .. نظر لطف شماست و ممنون از نظرتون

به نظر میاد uvw map استفاده نکردی برای تکسچرهات. سماور هم باید unwrap کنی و اول با checker همه قسمت هارو یکدست در بیاری بعد mat paint کن. مدل سماور خوب شده. نور رو هم میتونستی بهتر کار کنی.
ممنون از نظرتون .. همه ی مدل ها uv شدن .. دیوار و در و پنجره unwrap شدن و در زیبراش پینت دستی انجام داده بوده ولی یو وی رو بی حوصله انجام داده بودم و کیفیت خروجی تکسچر رو هم با ابعاد کمی گرفتم .. واسه همین کفییت تکسچر ها هم شده بود .. بازم تشکر از شما

جدیدترین ارسال ها

بالا