سلام دوستان من خسرو داوری هستم 1 سالی میشه که نبودم خوشحال میشم اگر در مورد این کارها نظر بدید
khosro_palang New Member Dec 14, 2007 #1 سلام دوستان من خسرو داوری هستم 1 سالی میشه که نبودم خوشحال میشم اگر در مورد این کارها نظر بدید پیوست ها khosro 3.JPG 111.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16 My card.JPG 172 کیلوبایت · بازدیدها: 16 Khosro 2.jpg 367 کیلوبایت · بازدیدها: 17
IndianBoy Member Dec 14, 2007 #2 سلام يكساله كه كجا نبودي ...؟ از دوميه خوشم اومد ... منظور كار سوميتم مشخص نيست .... موفق باشي
khosro_palang New Member Dec 14, 2007 #3 اون سومی خودمم و بیشتر روی اصول شخصیتی و سلیقه ای طراحی شده و بیشتر یک متامورفیسم محیطی و داخلی به پروانه شدن است در مورد سوال اول هم باید بگم من 2 سال پیش تو این سایت اسم نوشتم ولی به دلیل برخی مشکلات نتونستم توی مباحث شرکت کنم تا به امروز
اون سومی خودمم و بیشتر روی اصول شخصیتی و سلیقه ای طراحی شده و بیشتر یک متامورفیسم محیطی و داخلی به پروانه شدن است در مورد سوال اول هم باید بگم من 2 سال پیش تو این سایت اسم نوشتم ولی به دلیل برخی مشکلات نتونستم توی مباحث شرکت کنم تا به امروز
SEPINAZ Active Member Dec 14, 2007 #4 سلام دوست... خب خدا رو شكر كه مشكلت حل شد و دوباره به جمع مجيد آنلاينيا پيوستي! منم دومي رو بيشتر ميدوستم!
سلام دوست... خب خدا رو شكر كه مشكلت حل شد و دوباره به جمع مجيد آنلاينيا پيوستي! منم دومي رو بيشتر ميدوستم!
Hamid_ahmadi Well-Known Member Dec 14, 2007 #6 ورود دوبارتو خوش اومد میگم توی کار اولی پروانه و اون یکی تصویر حاشیه شون فید شده توی بکگراند که اگه نمیشد قشنگتر بود دوتای بعدی هم جالب شدن موفق باشید
ورود دوبارتو خوش اومد میگم توی کار اولی پروانه و اون یکی تصویر حاشیه شون فید شده توی بکگراند که اگه نمیشد قشنگتر بود دوتای بعدی هم جالب شدن موفق باشید
khosro_palang New Member Dec 14, 2007 #7 مرسی از تذکرت ولی باید بگم این کار نهایی نیست و دوباره باید اصلاح بشه
bluesoosk Member Dec 14, 2007 #8 خب بازم من درود کار اولی خوبه کار دومی خیلی خوبه کار سومی بمن حال نداد خوش برگشتی
alionline1366 Active Member Dec 14, 2007 #9 تبریک بابت ورود دوباره به انجمن کار دومی خیلی خوف شده ایول بقیشم جالبه نه به اندازه دومی
galagoola Active Member Dec 15, 2007 #10 تبریکات من رو هم بپذیر دوست جان انگار شما از ساله 2003 عضو بودی کارهاتم قشنگه فلن
crycafe Active Member Dec 16, 2007 #11 از دومیه خوشم اومد فقط یه سوال اون نقطه های زردی که پایین قسمت قرمز گذاشتی چه جوری ساختی