[phpNuke] سلام

pboy

Member
سوال زياد واضح نيست ولي اگه مي خواي بدوني كه چطور نوك رو نصب كني اين كار رو بكن (البته خيلي خيلي خلاصه مي گم)
يك ديتا بيس درست مي كني بعد واسش يك كاربر و رمز عبور انتخاب مي كني فايل install.php را اجرا مي كني و مراحل نصب رو ادامه مي دي و بعد از پايان نصب به پوشه admin مي ري (http://www .domain.com/admin) و نام كاربري و رمز عبور و ايميل مدير را وارد مي كني و بقيش هم با خودت :) اگه توي انجمن برنامه هاي مديريت محتوا و يا توي انجمن phpnuke سوالات رو مطرح كني بيشتر به نتيجه مي رسي

S4DEGH

Well-Known Member
izone زير سوال ميرود ؟! چرا !؟
در مورد قالب هاي فارسي به سايت مشهد تيم هم يک سري بزن !

izone

Active Member
shahram-shahidi گفت:
من قبلا اين كار كردم موفق نشده هيچ كسي به من راهنماي نداد :-? :sad:

دوست من

ما هر روزه روي خط هستيم و تا پاسي از صبح پاسخگوي دوستان هستيم. نميدانم با چه نام كاربري سوال كرديد كه بگردم دنبال سوال شما. ولي اگر سوال بسيار تكراري نبوده حتما پاسخ ميدهيم. روزانه چندين سوال تكراري در تالار مطرح ميشود كه اگر كمي جستجو كنند زودتر پاسخ خواهند گرفت. اين در مورد همه تالار ها و تارنماها هست.

S4DEGH

Well-Known Member
izone گفت:
دوست من

ما هر روزه روي خط هستيم و تا پاسي از صبح پاسخگوي دوستان هستيم. نميدانم با چه نام كاربري سوال كرديد كه بگردم دنبال سوال شما. ولي اگر سوال بسيار تكراري نبوده حتما پاسخ ميدهيم. روزانه چندين سوال تكراري در تالار مطرح ميشود كه اگر كمي جستجو كنند زودتر پاسخ خواهند گرفت. اين در مورد همه تالار ها و تارنماها هست.
اينم حرفيه !

جدیدترین ارسال ها

بالا