سلام--يه چيزي كه همه سوال كردن و تو همه تاپيك ها هست

emad.h

Member
من ميخوام فقط يه چيزي بگم

ما كه كلا قانون كپي رايت رو رعايت نميكنيم
لا اقل بيايم مال كشور خودمون رو يه احترامي بهش بزاريم-- چطور وقتي خودتون يه برنامه اي مينويسين اينقدر روش حساس هستين؟

ما هممون در ماه حداقل 40 يا 50 هزار تومن ول خرجي ميكنيم

نرم افزار مريم با همه چيزاشو 420 فونت و همه خص هاي نستعليق و ... غيره 12000 تومانه
و همچنين شتاب فارسي نگار 6900 تومانه
من خودم شتاب فارسي نگار رو خريدم ...خيلي هو راضي هستم.... بابا نسخه اصلي بخرين .خودتون هم اذيت نكنين..اينقدر هم انجمنها رو شلوغ نكنين..

فعلا باي

shirini_forush

Well-Known Member
تقریبا موافقم...
البته از چند جا تا حالا شنیدم و خوندم که از فلان تاریخ تو ایران قوانین کپی رایت رو اجرا میکنن...
CD رایتی تو جیبت باشه میندازنت پیش سروش لشکری آب خونک بخوری...
هیچ نیازی نیست Author ه CD رایتی از شما شکایت کنه...
بازم کلان پیچیده تو ی کوچه!...

emad.h

Member
سلام مجدد

با تشكر از دوستاني كه ازم تشكر كردن !!!!!!
دلم ميخواد اين موضوع تو بچه هاي ما جا بيفته كه نرم افزاري كه خيلي باهاش كار دارن مثل فارسي نويس ها يه نسخه اصلي بخرن
از مديران هم اين تقاضا دارم كه يه تاپيك رو (مهم) كنن و توش روش هاي خريداري اين محصولات ، قيمت ،مزايا و لينك خريد هاش بذارن حالا هر محصولي . به نظرم تاپيك خوبي ميشه و خوب استقبال ميكنن .

با عرض معذرت كه فروم رو شلوغ كردم.
فعلا باي

NAKOOT

Well-Known Member
البته یکم سخت هستش ... یعنی همه عادت کردیم ... از قدیم هم گفتن ترک عادت موجب مرض هستش ...
من خودم شخصا فارسی نگار شتاب رو گذاشتم اینجا ... هم لینک دانلود داشت و هم لینک خرید نسخه اصلی ...
من هم شنیدم که قراره قانون کپی رایت تو ایران راه بیافته ... می دونید که چهارتا کشور تو دنیا هستن که کپی رایت ندارن ...
ایران ، چین ، روسیه ، ترکیه ...
هرچند اگه بیان این کار رو بکنن کسی اجراش نمی کنه ... چون کسی دیوونه نیستش مثلا 400 هزار چوب برای خرید فتوشاپ بده ...
البته با قانون کپی رایت محصولات داخلی موافقم ... چون خداییش خیلی ستم هستش ...

جدیدترین ارسال ها

بالا