سلام لطفا راهنمایی کنید <search<در یه سایت چطوری فعال میشه؟
M milade Member Dec 28, 2008 #2 ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی سرچ چه طوری فعال میشه موفق باشید
Dreamweb New Member Jan 9, 2009 #4 mdp گفت: جوابشون رو توی پ.خ دادم میلاد. ممنون از فعالیت خوبت. کلیک کنید تا باز شود... سلام به همه و درود به شما عزیز! چرا خصوصی دوست خوبم؟ تاپیک واسه رفع مشکل همه ساخته میشه؟ احتمال مشکلات مشابه رو فراموش کردید؟ متشکرم
mdp گفت: جوابشون رو توی پ.خ دادم میلاد. ممنون از فعالیت خوبت. کلیک کنید تا باز شود... سلام به همه و درود به شما عزیز! چرا خصوصی دوست خوبم؟ تاپیک واسه رفع مشکل همه ساخته میشه؟ احتمال مشکلات مشابه رو فراموش کردید؟ متشکرم
MDP Well-Known Member Jan 9, 2009 #5 نه دوست من. ایشون متاسفانه قبل از اینکه اینجا مطرح کنند اول به من پیغام خصوصی دادند و سوال پرسیدن و مفصل توضیح دادم. وگرنه مسلمه که باید جواب اینجا داده بشه!
نه دوست من. ایشون متاسفانه قبل از اینکه اینجا مطرح کنند اول به من پیغام خصوصی دادند و سوال پرسیدن و مفصل توضیح دادم. وگرنه مسلمه که باید جواب اینجا داده بشه!
mojniknam Member Jan 11, 2009 #6 بابا این پیام خصوصی دیگه چه صیغه ای هست!!! پیام خصوصی برای فحش و فحش کشی هست!!!! خواهشا عمومی پاسخ بدین که بقیه هم استفاده کنن
بابا این پیام خصوصی دیگه چه صیغه ای هست!!! پیام خصوصی برای فحش و فحش کشی هست!!!! خواهشا عمومی پاسخ بدین که بقیه هم استفاده کنن