سلام دوستان . يك مشكل با فرم ها در فرانت پيج دارم

sorooshk

Active Member
با سلام خدمت دوستان گرامی :
من مشکلی با طراحی فرم های اینترنتی برای سایت خود پیدا کرده ام و آن این است که برای اکشن دادن به فرم به صورتی که اطلاعات فرم بعد از تکمیل برای ما به ایمیل ما در سایتمان ارسال گردد چه باید بکنیم . البته باید عرص کنم که من از برنامه Frontpage 2003 جهت طراحی استفاده می کنم و اینکه می دانم که باید یک صفحه با زبان Php یا ASP باشد تا کارهای فرم ما را انجام دهد . نمونه های زیادی هم از این کد ها پیدا کرده ام ولی می خواهم بدانم آیا کسی یک کد درست و خوب بدون محدودیت از هر نوع و آزمایش شده و قدرتمند در اختیار دارد؟ لطفا اگر چنین کدی دارید آنرا به ایمیل من یعنی : [email protected] ارسال نمایید یا آن را در همین قسمت قرار دهید تا افراد دیگر هم از آن استفاده نمایند . با تشکر سروش کریمی

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
دوست عزيز سلام
براي تكميل يك فرم و ارسال اطلاعات آن به آدرس ايميل لازم به نوشتن با زبان PHP يا ASP نيست بلكه با امكانات برنامه فرانت پيج مي توانيد اطلاعات را به آدرس ايميل بفرستيد .
براي اين كار بعد از طراحي Form به Form Peroperties برويد و در قسمت Send آدرس ايميل خود را وارد نماييد
سوالي بود بگيد تا باز هم توضيح بدم
موفق باشيد
مهدي

sorooshk

Active Member
با سلام و با تشكر از شما
ولي من قبلا اين كار را انجام داده ام ولي نشد . در ضمن در سايت من فرانت پيج اكستنشن هم نصب است ولي باز هم كار نمي كند
با تشكر سروش كريمي

جدیدترین ارسال ها

بالا