سلام خدمت مایان ها .. مایا ها .. فنقیه ها

3dbird2

New Member
سلام خدمت مایان ها .. مایا ها .. فنقیه ها .. قوم های مجاور .. یه ذره این ورتر .. یه دره اون ورتر ... و کشور های همسایه :)) :)) :lol:
سلام بر فرشید اسکول .. maya_22 پشنگ الاغ حمال بیشعور .. ولی maya_22 مایا عجب دینامیکی داره ها !! دینامیک مایا تو رو رفت بالاخره یا نه ؟؟ ولی فرشید منو مسدود کردیا .. نقل قول به شعر فرشید خان : "(لطفا با ریتم خونده بشه که شعر حروم نشه :D ) دوست عزیز ..بوم بوم ... چشم عسلی .. بوم بوم ... از این به بعد .. بوم بوم ... باید باید ... بوم بوم ... تشریف ببرید کافی نت .. متاسفانه .. بوم بوم "" => حالا! میخوام بگــــم آی پی شما در حال،،، .. مسدود شدنــــــــه! .." این انجمن ناراضیه بابا ناراضی ترم میشـــــــــــه !! (ممنون از همکاریتون و اینکه خودتون ریتم دادین :D) ........................................ (حالا با لحن هندی خواهشا اینجوری تاثیر گذاریش بیشتره :D ...) آآآآآه ... نامـــرد... مسدود کردی !!:cry: ........دلمو شکوندی ی ی ی ......... من بهت گفتم ناراحتی قلبی دارم و قلبم ضعیفه ولی تووووووووو فرشید .. تووووووووو.. اما تو گوش نکردی توووووووووو گوش .. نکردی فرشید فرشید تو گوش نکردی و دلمو شکوندی :cry: .............. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
مسدود کردی ناقلا آی پی رو ها .. بلا گرفته :lol:.. دیدی چی کار کردی .. من همین الآن هم مسدودم پس کی داره اینا رو مینویسه ؟؟ :-?:))))))))))))))))
فکر نمیکنی با این حرف فقط خودتو سبک کردی ؟؟ "آی پی شما در حال مسدود شدنه" اهههههههه
بازم جسارت به دوستانی مثل maxscript .. bubo3d و دوستانی از این قبیل نشه .. حساب شما از اینا جداست
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا