سلام به همه دوستان یک کمک میخواستم

ghazallive

New Member
لطفا کمک کنید ممنون میشم
لطفا کاملا توضیح بدید بازم ممنون
من میخوام یک دکمه movi clip درست کنم که مثلا دارای دو حاات over & down باشه و over اون زرد و down اون قرمز و از این دکمه 5 تا داشته باشیم که زمانی که روی هر کدام کلیک کردیم روی رنگ قرمز بمونه
تا زمانی که روی دکمه دیگری کلیک کنیم در واقع user بتونه بفهمه کدوم دکمه رو کلیک کرده ممنون مرثی

mohammadbasri

کاربر فعال
سلام دوست عزیز
شما باید 5 مووی کلیپ داشته باشید
داخل هر مووی کلیپ 2 فریم
در فریم اول هر مووی کلیپ دکمه مورد نظرتون که رنگش زرده رو بذارید
در فریم دوم دکمه رو. با رنگ قرمر بذارید (یا بهتره که فقط شکل ظاهری دکمه رو بذارید ، یعنی اونو تبدیل به گرافیک بکنید)
حالا به هر کدام از کلیدها دستور بدهید که با کلیک شدن به فریم دوم بروند و بقیه مووی کلیپها به فریم اول بروند.

پیوست ها

• button.rar
    4.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Mr. LonelY

کاربر فعال

ghazallive

New Member
ممنون آقای موتای کار تب تب

ولی من یک روش میخوام که بشه این کارو با یک movi clip دارای موشن انجام داد البته من در بالا شاید درست توضیح ندادم ولی یعنی اینکه این دکمه که movi clip هست دارای موشن های هست یعنی قابلیت roll over و roll out حالا اگه من بخوام زمانی که روی این دکمه کلیک شود این دکمه موشن خود را روی roll over نگه داره و تا زمانی که روی دیگر دکمه ها کلیک نشده به همین حالت بمونه دقیقا همین مشکل را با scoroll که درست کردم دارم و تمام دکمه ها هم دارای موشن هستند یعنی به ان سادگی تو بالا گفتم نیست ..............:rose:
:snap:

mohammadbasri

کاربر فعال
دوست عزیز
برای اینکه کار پیچ نخوره و مستقیم به خواسته ات برسی فقط یک نمونه از موشنی رو که داری بذار

ghazallive

New Member
باشه میزارم و شما

خوب آقای تای بوکس کار من چون کمی این رشته رو می شناختم خواستم احترام بگزارم دیگه همین :rose: و اینم فایل فلش شما در نظر بگیرید از این دکمه حدود 18 تا هست یا اگه میشه اصلا فکر کنید بالای 300 تا هست شاید هم مثلا بعدن بخوایم دوباره بهش اضافه کنیم مرثی از کمکتون زیاد ازیت شدید

اینم لینک دانلودپ
http://rapidshare.com/files/295852757/sample.fla.html

سلام دوست جان
اين كار خياي راحته .
شما بايد يه movi clip بسازي .لايه اولت رو براي اكشن هات بذار .يه لايه براي hit دكمه هات و لا يه هاي بعدي براي انيميت هاي مختلف .
بعد يه لايه بذار كه مي خواي هر دكمه اي رو زد اونجا قرمز بشه .
حا لا براي روي هر كدوم از hit ها اينو بنويس .
PHP:
on(rollOver){
gotoAndPlay("frame lable");}
on(rollOute){
}
on(release){gotoAndPlay("framelable ii ke mikhay"}

Mr. LonelY

کاربر فعال
سلام دوست جان
اين كار خياي راحته .
شما بايد يه movi clip بسازي .لايه اولت رو براي اكشن هات بذار .يه لايه براي hit دكمه هات و لا يه هاي بعدي براي انيميت هاي مختلف .
بعد يه لايه بذار كه مي خواي هر دكمه اي رو زد اونجا قرمز بشه .
حا لا براي روي هر كدوم از hit ها اينو بنويس .
PHP:
on(rollover){
gotoandplay("frame lable");}
on(rolloute){
}
on(release){gotoandplay("framelable ii ke mikhay"}

دوست عزیز یه نمونه بزاری دیگه کارتو کامل کردی.
باتشکرات بسیار فراوان

ببخشيد دير اومد شرمنده
اين فايل پيوشستيش .اميدوارم منظورتونو درست فهميده باشم .

پیوست ها

• sample.rar
    5.2 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا