سر يك دايناسور

allah3d

Member
سلام به همگي دوستان.
اين هم سر يك دايناسور..
1234523797.jpg

لطفا نظرات ارزنده تون رو بهم بگين .. ممنون
:neutral:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
آقا مدل سازی خوب شده بهتون تبریک می گم اما من با سروش جان موافقم، از نظر متریال و تکسچر مشکل داره، به نظر یه عروسک پلاستیکی میاد روش بیشتر کار کنید و باید بگم که در کل کار قابل تحسینیه.

allah3d

Member
ممنون و متشكر از توجهتون ...
آره شما درست ميگين ... ديگه كمبود تكسچر اين مشكلات هم داره ...
بايد بگردم تكسچر مناسب پيدا كنم ..
:paint::sad:

mkf.cgi

Member
سلام.
اول از همه چيز به خاطر اينكه ديده حرفه اي نسبت به اين قضيه داريد تبريك ميگم ,كاره قشنگي شده.:rose:
در مورد تكسچر ها هم ميشه اينطور گفت كه اصلا خوب كار نشدن ميتوني براي پيدا كردن تكسچر مناسب به سايت www.cgtextures.com مراجعه كني.البته تكسچره شاخ خوب از آب در اومده.
طراحيه خوبي انجام دادي اما فكر كنم زاويه ي دوربين و يكم كم كاري تو مدلينگ باعث شده كارت به جاي اينكه وحشتناك به نظر برسه,انگار داره ميخنده!
نورپردازيت خوبه اما يكم شدتشو زياد كني فكر كنم بهتر بشه.:paint:

allah3d

Member
از mkf.cgi بخاطر معرفي سايت cgtexture تشكر ميكنم و سعي ميكنم از راهنمايي هاي شما استفاده كنم تا كارهاي بهتري ارائه بدم ..:rose:
:oops:

AVGHH

Member
سلام دوس جون؛

قشنگ شده، اشکالات رو هم که بچه های گفتن، من دیگه نمیگم.
فقط یه چیزی، عکسی که گذاشتی خیلی گندس، اینکه بزرگه بدنیستا، ولی اونی که دایال آپه هو میخواد ببینه پیر میشه! اگه یه کم کوچیکترشم آپلود میکردی بهتر بود، یا تو خود مجیدآنلاین آپلود میکردی که یه بندانگشتی ازش نشون میداد.

موفق باشی.
ارادتمند AVGHH پیر! :D :rose:

allah3d

Member
ممنون دوست عزيز بابت تذكر بزرگ بودن عكس ..
خودم هم همين عقيده رو دارم .. خيلي بزرگ شده ...
چطوري ميتونم تو خود مجيد آنلاين آپلود كنم عكسهامو ...؟؟؟؟

AVGHH

Member
خواهش میکنم.

وقتی میری به صفحه ارسال پیام (پاسخ به مبحث یا دکمه ی تنظیم های بیشتر) اگه یه ذره صفحه ات رو بیاری پایین اونجا یه دکمه داره که الان دقیقا یادم نیس روش چی نوشته ولی فک کنم مدیریت پیوست ها باشه اون و که کلیک کنی یه پنجره کوچیک باز میشه که ازت آدرس فایلتو میخواد، بعدش باید رو دکمه ی آپلود کلیک کنی و صب کنی تا آپلود بشه بعدش تمومه اضافه میشه به متنی که تو قسمت بالاییش نوشتی.

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا