سلام مارشال جون خوبی سال نو رو پیشاپیش به شما و دوستان گرامی مجید آنلاینی تبریک میگمسلام کاراتون از نظر گرافیکی خوبه ولی مهمترین نکته مهمی که در طراحی کارت ویزیت هستش القای اون شغل یا کار به مشتری هستش
که به غیر از اون کارت ویزیت کاشت ناخن تو اون 3 تا دیگه این نکته رو رعایت نکردین و زیاد جالب نشدن البته در زمینه طراحی کارت ویزیت،
ولی از نظر گرافیکی قوی هستن ولی زیاد اون شغل رو نشون نمیده اینو از نظر تخصصی گفتم وگرنه اکثر مشتری ها توجه نمیکنن فقط روی کارت ویزیت رو میخونن ولی اگه این نکته رعایت شه جذابیت بیشتری داره
موفق باشین
![]()
هرچی که خوشگل بیاد به نظرم میگم خوبه طرح های شما هم خیلی خوشگلن
سلام کاراتون از نظر گرافیکی خوبه ولی مهمترین نکته مهمی که در طراحی کارت ویزیت هستش القای اون شغل یا کار به مشتری هستش
که به غیر از اون کارت ویزیت کاشت ناخن تو اون 3 تا دیگه این نکته رو رعایت نکردین و زیاد جالب نشدن البته در زمینه طراحی کارت ویزیت،
ولی از نظر گرافیکی قوی هستن ولی زیاد اون شغل رو نشون نمیده اینو از نظر تخصصی گفتم وگرنه اکثر مشتری ها توجه نمیکنن فقط روی کارت ویزیت رو میخونن ولی اگه این نکته رعایت شه جذابیت بیشتری داره
موفق باشین
![]()
سلام
با تشکر از نظرات شما. اگه اشتباه نکن نظر شما اینه که در کارت ویزیتی بنا به موضوع اون کارت از یه نماد استفاده کنم مثل کاشت ناخن که از عکس ناخن استفاده کردم ولی به نظر من تو این ابعاد کوچیک کارت ویزیت اگه بخوام از عکسی استفاده کنم محیط کار شلوغ میشه و من تو کار برقی از یه لامپ استفاده کردم ولی اون دوتا چون مربوط به سی ساید بود سعی کردم از عکس استفاده نکنم.الان کارهای ساده خیلی بهتر جواب میده