سري جديد شكلك هاي اينترنتي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا اون تاپيكهاي قبلي واسه اين نمياد چون كه طول موضوع رو طولاني انتخاب كردين :cry:

مجيد

gollpesar

Member
saman_sweden گفت:
دوست عزيز شما اين همه زحمت مي كشيد سايت درست مي كنيد حداقل كاري كنيد بياد ماندني باشه جمع آوري شكلك كه هنر نشد همه جاي در از شكلك است
اين يه آدرس پر شكلك
http://www.internet-business-online.com/solution/smile.php

قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.

من واقعا متاسفم كه دارم چنين چيزي رو به مدير انجمن گوشزد مي كنم !
يا علي

SOLO

Member
سينا جان من دارم يه سري خاصي از شكلكها رو جمع ميكنم كه چند تايي هم بين شكلكهاي تو بود . ميتوني كمكم كني؟
ممنون

Salar

Active Member
آقا شما كه دارين شكلك در ميارين
rotflmao.gif

(شوخي) :arrow: :arrow: :arrow:
smoke.gif

سايتي رو ميشناسين كه iconهاي ويندوز رو داشته باشه :wink:

SOLO

Member
سالار جان يه برنامه Icon Book هست كه كافيه اونو داشته باشي.بفرستش خودش ميره تمام سوراخ سمبه هاي ويندوز رو ميگرده و هر چي آيكون باشه تو چند تا اندازه برات رديف ميكنه؟ ;)

سينا جان كجايي بابا ما منتظريم ها!!

Salar

Active Member
SOLO گفت:
سالار جان يه برنامه Icon Book هست كه كافيه اونو داشته باشي.بفرستش خودش ميره تمام سوراخ سمبه هاي ويندوز رو ميگرده و هر چي آيكون باشه تو چند تا اندازه برات رديف ميكنه؟ ;)

آقا مرسي

(IconPackager هم بد ني يه چيزايي تو اين مايه هاست)

sina1808

Member
SOLO گفت:

آقا چه كمكي ميتونم بكنم
يكم توضيح بدين :wink:
بنده آماده هر نوع كمكي هستم

جدیدترین ارسال ها

بالا