سريع كمك كنيد

darbedar

New Member
سلام من ميخواستم ببينم كه چطوري ميشه تاريخ تولدي رو كه به ياهو داديم پيدا كنيم ؟ :?:

دوست عزيز اين كار امكان پذير نيست !!!
ياهو در سال 2000 اين امكان رو از روي تمامي سرويس هاي خود حذف كرد !!!
دلايلش بماند ولي نه شما مي توني تغييرش بدي نه مي توني ببنيش !!!
البته اين امكان براي سرويس هاي personal هنوز فعال هست!!

-------------
محمد

NextWorld IT

Active Member
NorTh HaCkeR گفت:
دوست عزيز اين كار امكان پذير نيست !!!
ياهو در سال 2000 اين امكان رو از روي تمامي سرويس هاي خود حذف كرد !!!
دلايلش بماند ولي نه شما مي توني تغييرش بدي نه مي توني ببنيش !!!
البته اين امكان براي سرويس هاي personal هنوز فعال هست!!

-------------
محمد

كاملا درسته...
کد:
Please note: For security reasons, it is not possible to modify the birthday you provided when registering.

البته من براي هك كردن يك آي دي به اين تاريخ احتياج داشتم و سپوال شما رو تو آستالاويستا مطرح كردم !!

جوابي كه متخصصين بهم دادن اين بوده كه با يك نوع كراكر خاص ميشه اين تاريخ رو استخراج كرد !!
اسم اين كراكر هم به خاطر قوانين اين تالار عنوان نمي كنم

ولي وقتي من خواستم از اين كراكر استفاده كنم به هيچ عنوان عمل نمي كرد و كيلويي يه تاريخي رو اختصاص مي داد كه فكر مي كنم به قول خودم كراكرش هم كيلويي بود !!!

ممنون از nextworldit به خاطر كامل كردن مطالب

با تشكر
----------
محمد

Peyman-Pop

Active Member
البته بستگی‌ به این کرکر تاریخ داره، خیلی‌ از نوع های اون هستند که کار میکنند و من استفاده کردم ولی‌ تنها چیز زمان زیاد نفوذ از این طریق یعنی‌ امتحان تک تک تاریخهاست که وقت و حوصله زیادی می‌خواد .

جدا از این مطالب این امکان وجود داره ولی‌ باید برای خود سرویس یاهو ایمیل ارسال کنید با یکسری مشخصات خاص .

darbedar جان لطفا از حالا موضوع مناسبی‌ برای تاپیک های خودت انتخاب کن تا کاربران بهتر بتونند به شما کمک کنند .

موفق باشید .

پیمان

بله همون طور كه پيمان جان فرمودند بهترين كار ارسال ايميل به سرويس ياهو و عنوان كردن خواسته ات هست!!

------------
محمد

چرا بابا جواب ميدن !

اتفاقا ياهو در اين زمينه خيلي فعال هستش !

------------
محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا