سريعترين راه براي خريد لايسنس vBulletin براي كسي كه كارت اعتباري نداره چيه؟

sunrise

Member
با سلام خدمت تمامي دوستان گرامي

من ميخوام لايسنس vBulletin رو بخرم ولي كارت اعتباري ندارم ولي درخواست دادم براي MasterCard ولي هنوز سه ماه ديگه بهم تحويل داده ميشه ولي من ميخوام همين فردا لايسنس برنامه رو بخرم و حالا ميخواستم بدونم سريعترين راه چي هست؟

چطوري ميتونم لايسنس رو تهيه كنم؟ آيا سايتي هست كه بشه توسط اون كرديت كارت فوري درست كرد و حالا يا هر راهي كه بشه از طريق اون پول رو به اون ور انتقال داد؟

با تشكر

sunrise

Member
راستي يه سؤال ديگه كه داشتم. مي خواستم بدون آيا ميشه از طريق بانك ملي ارزي از طريق حواله پول رو پرداخت كرد؟

sunrise

Member
من الان برنامه را از طريق آفلاين از روش Wire Transfer خريداري كردم و اطلاعات بانكي كه بايد پول بهش واريز بشه در اختيار من قرار داده شده.

حالا ميخواستم بدونم آيا من اگه پول رو به حسابي كه گفته از طريق حساب ارزي واريز كنم بايد چطوري بهشون اطلاع بدم كه من پول رو براشون واريز كردم؟

و اينكه آيا چون اينجا ايران هست از اين بابت كه مشكلي وجود نداره؟

فقط خواهشاً هر كس در جريان هست سريعتر جواب بده چون من تا فردا بيشتر وقت ندارم.

sunrise

Member
اي بابا ... چرا ديگه هيچكس جواب هيچ سؤال من رو تو اين انجمن نميده!!! من بايد بدونم چيكار بايد بكنم! تا امروز بعدا از ظهر بيشتر براي فكر كردن وقت ندارم...

mnz2002

Member
sunrise گفت:
اي بابا ... چرا ديگه هيچكس جواب هيچ سؤال من رو تو اين انجمن نميده!!! من بايد بدونم چيكار بايد بكنم! تا امروز بعدا از ظهر بيشتر براي فكر كردن وقت ندارم...

از جاهایی که میگن براتون میخرن تهیه کنید پرشین تولز میکنه اینکار رو اینجا هم باید احتمالا این کار رو بکنه
وقتی شما میخرید میتونید وارد سایتش بشید دانلود کنید یا وارد سایت vbulletin.org بشید و دانلود کنید هک ها رو
اونجا 2 نوع خرید هست یکی میگن تو اکانت خودشون که همون 160 هزار تومن میگیرن اما شما خودتون نمیتونید دانلود کنید چون تو اکانت خودشون ممکنه اسم 20 تا سایت دیگه باشه ولی یه جور هم میگن تو اکانت خودتون میخرن 180 تومن که دیگه شما همه جوره روی اکانت خودتون اختیار دارید میرید دانلود میکنید و غیره دیگه برای هر موضوعی نباید به اونا بگید اینو میخوام اینو میخوام تا برات بگیرن

sunrise

Member
mnz2002 گفت:
از جاهایی که میگن براتون میخرن تهیه کنید پرشین تولز میکنه اینکار رو اینجا هم باید احتمالا این کار رو بکنه
وقتی شما میخرید میتونید وارد سایتش بشید دانلود کنید یا وارد سایت vbulletin.org بشید و دانلود کنید هک ها رو
اونجا 2 نوع خرید هست یکی میگن تو اکانت خودشون که همون 160 هزار تومن میگیرن اما شما خودتون نمیتونید دانلود کنید چون تو اکانت خودشون ممکنه اسم 20 تا سایت دیگه باشه ولی یه جور هم میگن تو اکانت خودتون میخرن 180 تومن که دیگه شما همه جوره روی اکانت خودتون اختیار دارید میرید دانلود میکنید و غیره دیگه برای هر موضوعی نباید به اونا بگید اینو میخوام اینو میخوام تا برات بگیرن
مرسي از پاسختون ولي منظور من اين بود كه چون من الان از طريق آفلاين برنامه رو خريداري كردم و ميخوام از طريق بانك ملي ارزي پول رو واريز كنم. آيا مشكلي كه براي اين كار وجود نداره؟ چون من فردا ميخوام برم پول رو واريز كنم. 139 يورو قيمتش هست.

mnz2002

Member
در این مورد اطلاعی ندارم راستش
در مورد این خرید آفلان خونده بودم ولی فکر نمیکردم بانک ایران اینکار رو بکنه
اگه جواب داد و موفق شدید یه توضیحی بدید چون ممکنه سوال خیلی ها باشه که کارت اعتباری هم ندارن و ..

JFK

New Member
این دزده

iranexplorer.net گفت:
سلام.

اگر کارت اعتباری ندارید، میل بزنید براتون خرید می کنم: [email protected]

از این هیچی نگیرید
تو یه سایت سر این و سایت vbfarsi کلی دعوا بود یکی از اینا و دار ودسته و باند سایت ماهواره هاست و دامین گرفته بود دامینش رو دزدیدند به اینور اون ور پاسکاریش میکردند تا دامینی که طرف 1 سال زحمت کشیده بود معروف بشه بهش پس ندن اونم سر اختلافی که به این موضوع ربطی نداشت
مواظب باشید پولتون رو به هرکی ندید
از پرشین تولز یا مجید آنلاین بخرید مطمئن تره تا اینا که بد سابقه هستند
اینو بخونید تا متوجه بشید
http://doom66bizkit.blogfa.com/post-88.aspx

ما برای شما لایسنس تهیه میکنیم
مدیریت farsishop

www.iransat.org

آخرین ویرایش:
JFK گفت:
از این هیچی نگیرید
تو یه سایت سر این و سایت vbfarsi کلی دعوا بود یکی از اینا و دار ودسته و باند سایت ماهواره هاست و دامین گرفته بود دامینش رو دزدیدند به اینور اون ور پاسکاریش میکردند تا دامینی که طرف 1 سال زحمت کشیده بود معروف بشه بهش پس ندن اونم سر اختلافی که به این موضوع ربطی نداشت

مدیریت farsishop

www.iransat.org

شما خودت دزد بزرگی هستی

iranexplorer.net

Active Member
JFK گفت:
از این هیچی نگیرید

مدیریت farsishop

www.iransat.org
'

سلام

ببخشید من لینکی که در بالا ذکر کردین رفتم خوندم اما اصلا متوجه نشدم جریان چیه؟ ریط سایت ماهواره و ما چیه؟!
شاید منظور شما vbfarsi.net که هیچگونه ارتباطی با ما نداره یا موارد دیگه هست؟ " vbfarsi.com متعلق به گروه ایران اکسپلورر" مستقل و هیچگونه ارتباطی با مسائلی که ذکر کرده اید نداره؟! و متوجه نمیشم اصلا از چی در بالا صحبت کردین و جریان دامین چی بوده؟

به هرحال درمورد توهین بزرگی که در بالا کردید لطف کنید توضیح قانع کننده ای ارائه بدین.

متشکرم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا