سرویس هاستینگ مناسب من!!!! کمک؟؟؟؟؟؟

خسته نباشید

من الان 2 یا 3 ساله سایت دارم و بیش از 10 تا سرویس هاستینگ عوض کردم و هنوزم نتونستم یک سرویس مناسب گیر بیارم نمیدونم مشگل از منه یا؟؟؟؟:sad::sad:

هاستینگ یک سایت معمولی با 200 تا 300 بازدید در روز چی هاستینگی به دردش میخوره من الان روی میهن هاسته سایتم ولی سرعتش خیلی پایینه و امکاناتشم خیلی کمه و رجیستر گلوبال و اینجور چیزام فعال نیست

یک سرویس می خوام که تایید بشه :-?

iranads

Active Member
200-300 تا بازدید که نمیتونه مشکل ساز باشه.. الان سایت و انجمن ذاکرین : www.zakerin.ir www.zakerin.ir/forum رو سرور ما هست که خودتون میتونید آمارشو مشاهده کنید. بدون مشکل جواب میده. شما پلن مورد علاقه خودتونو بفرمایید تا اول اکانت تست بدم. بعد اگه خواستید پرداخت کنید.. جابجایی هم رایگان خواهد بود

mehriz

Active Member
سلام دوست عزيز
در صورتي كه شما تمايل داريد ما سرويس مورد نظرتون را ارائه مي دهيم . براي دريافت اكانت تست با ما تماس بگيريد.

irwhost.com

New Member
من به شما ایران وب هاست پیشنهاد می کنم
در صورتی که مشکلی هم داشتید می تونید از طریق پشتیبانی 15 ساعته در اینترنت در میان بزارید

www.irwhost.com

یا حق

mr_reza

Member
به وبسایت globat.ir یه سری بزن
200 300 تا که چیزی نیست سایت هایی با بیشتر از 40 هزار بازدید در روز رو میزبانی میکنه !

ماشا لله اینجا هرکی هاست خودشو تبلیغ میکنه من یک هاست خوب میخوام اگه مشتری های هاستتونم بنویسید بد نیست

mehriz

Active Member
ماشا لله اینجا هرکی هاست خودشو تبلیغ میکنه من یک هاست خوب میخوام اگه مشتری های هاستتونم بنویسید بد نیست

سلام دوست عزيز . ما ميتونيم ميزبان شما باشيم. اين هم چندتايي از مشتريامون :wink:

arshia.asia

linkbox98.ir

god-of-sampad.com

iranastro.com

pgforum.net

nasrniroo.ir

بازم امري بود در خدمتيم

mamoolhacker

Active Member
اگر لیست برخی از مشتری های بزرگ ما رو خواستید پیغام خصوصی بدید به دلایل مشکلاتی که بعضی از دوستان حسود ایجاد میکنن از قرار دادن لیست معذوریم./

PadinaWebGroup

Active Member
Padina Web Group با بيش از 3 سال سابقه !

هاست با تمامي امكانات از جمله Bw نامحدود

برخي از مشتريان ما :

Upload Centeer : www.iimage.us
site narm afzari : www.MoviePortal.us
Online Shop : www.tak30d.ir

فعلا اينا بسه !

ميتونيد از بقيه مشتريان ما درباره ما تحقيق كنيد

www.Padina.ir
Y! : Designer977

موفق باشيد

PadinaWebGroup

Active Member
Padina Web Group با بيش از 3 سال سابقه !

هاست با تمامي امكانات از جمله Bw نامحدود

برخي از مشتريان ما :

Upload Centeer : www.iimage.us
site narm afzari : www.MoviePortal.us
Online Shop : www.tak30d.ir

فعلا اينا بسه !

ميتونيد از بقيه مشتريان ما درباره ما تحقيق كنيد

www.Padina.ir
Y! : Designer977

موفق باشيد

میدونین یک قضییه ای هست
یک سری هاستا وقتی مشتریاشونو معرفی میکنن یک سری سایتای خاصی هست که روی سرور خاصی قرار داره ولی وقتی می خوان به مشتریای جدید سرویس بدن روی سروری میدن که انقدر سایت روش ریختن که سروره بالا نمیاد البته این قضیه مربوط میشه به مشتریاشون یکم زیاده و منو روی هاست قبلیم به همین بدبختی دچار شدم حالا نمیخوام توی این دام بیوفتم

mehriz

Active Member
میدونین یک قضییه ای هست
یک سری هاستا وقتی مشتریاشونو معرفی میکنن یک سری سایتای خاصی هست که روی سرور خاصی قرار داره ولی وقتی می خوان به مشتریای جدید سرویس بدن روی سروری میدن که انقدر سایت روش ریختن که سروره بالا نمیاد البته این قضیه مربوط میشه به مشتریاشون یکم زیاده و منو روی هاست قبلیم به همین بدبختی دچار شدم حالا نمیخوام توی این دام بیوفتم

از اين لحاظ مشكلي نيست . ما به شما اكانت تست مي ديم. در صورت تمايل با من تماس بگيريد.:wink:

egcom

Member
من بهت گلوبات رو پيشنهاد ميكنم .اعتبارش نسبت به بقيه هاست هائي كه اينجا برات تبليغ كردن بيشتره .

egcom

Member
گفتم كه دوست عزيز ، اعتبار زيادي داره . فقط 2 تا سايت درست و حسابي رو سرور يك نفر باشن ، اعتبار اون سرور بالا ميره تا اون هاستينگي كه 10 تا دامنه ثبت كرده 8 تاش هم مال خودشه .

shahrivari

Member
سلام
1گیگ با پهنای باند بینهایت
سالیانه 36000هزار تومان!
تمام امکانات نامحدود
اکانت تست هم میدیم که سرعت رو تست کنید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا