سرويس Adsl چه شبكه اي پيشنهاد ميكنين؟

SEPINAZ

Active Member
سلام دوستم ها .... خوبين؟

راجع به سرويس Adsl ه شبكه پرديس اطلاعات ميخوام...
يا اينكه سرويس چه شبكه اي واسه ارائه Adsl بهتره؟

ممنون ميشم راهنمايي كنين...

mehdinasiri

پارس لند گروپ
سلام سپی جان من بررسی خودم رو در رابطه با شرکت های Adsl تهران بهت می گم که فکر کنم اکثر با کرج مشترک باشه.
معمولی ترین سیستم 256kb هست که شرکت داتک 28600 تومن در ماه میده نا محدود (حجمی زمانی) و 512 Kb رو میده ماهی 50900 تومن بازم نا محدود.
صبا نت ماهی 10 هزار تومن +3 هزار تومن مالیات میده 2 گیگ در ماه 256 و 512 Kb
پارس آن لاین 512 Kb رو میده ماهی 70 هزار تومن محدودیت حجمی هم داره.

SEPINAZ

Active Member
ميسي....

خب اين شركت داتك تو كرجم سرويس داره يا فقط مال تهران ه ؟!
بعدم سرعت دانلودش چقده؟
sharing ئش چن نفرست؟

onlymhb

Active Member
سلام
من سپنتا رو پیشنهاد میکنم، کلی اینترنت جایزه میده و تخفیف هم تو هر بار شاژ اینترنتتون خوراکشه (یعنی هر سری نسبت به قبل ارزونتر و کمتر پول میدید) سرعتشم عالیه، یعنی Share تو کارش نیست

Morteza76

Member
آقا مهدی شما چرا داتک که همه می دونن به ( دزد تک تله دام ) معروفه
و مخالفان و ناراضیان این سیستم در حد تیم ملی هستن!!!
من که اصلا به کسی داتک رو پیشنهاد نمی کنم.

image.php

من شرکت های زیر رو به شما توصیه می کنم:

پارس آنلاین (www.parsonline.net) با اینکه قیمت سرویس هاش کمی بالا است ولی از پشتیبانی و کیفیت بالا برخور داره
یکی از رفقا که مدتها از این سرویس دهنده استفاده می کنه بسیار راضی هست و تا حالا مشکلی براش پیش نیومده.

شاتل (www.shatel.ir) من خودم در حال حاضر از شاتل استفاده می کنم پشتیبانی و کیفیت مناسب مانند پارس آنلاین.

آسیا تک (www.asiatech.ir) از این شرکت تعریف زیاد شنیدم ولی امتحانش نکردم سرویسه خوبی به نظر میاد و امتحانشو پس داده.

Morteza76

Member
اینم فرق داتک و شاتل​
سرعت دانلود 128/128 شاتل که خودم گرفتم
289808738.png

اینم 512/512 داتک که یکی از بچه ها چند هفته پیش گرفته
276884818.png

آمارش خودایی واقعی (خودم کف کردم)
حالا خودتون قضاوت کنید​

onlymhb

Active Member
راستی داشت یادم میرفت
سپنتا کیفیت پارس آنلاین رو داره و سیستمشم مشتری مداری هست، متاسفانه بر خلاف مابقی شرکتهای ارائه دهنده که اصلا این تیپی کار نمیکنن
اینم لینک Home ش
http://sepanta.net/pages/index-fa.asp

یه سیستم کاربری و اعضا خیلی باحال و جالب داره

مثلا از جوایزش بگم شما میتونید اعتباری بدون پرداخت پول پس از یک دوره مشتری شدن اینترنت خودتونو شاژ کنید
یا در روزهای تولدتان و روزهایی مثل عید نوروز و عید مبعث و این تیپ عیدها به شما شارژ اینترنت هدیه میکنه (اینها همه بجز تخفیفاتی هست که بهتون میدن)

در کل توی یه کلوم بگم که خیلی توپه :ی

SEPINAZ

Active Member
مرسي از راهنمايياتون دوستمها...

من سرويسي ميخوام كه محدوديت زمان و حجم نداشته باشه!
مهمتر اينكه Sharing ه بعضي از اين سرويسا اينقد زياده كه تو بعضي از ساعتا واقعا سرعت ضعيف ميشه...

مثلا Sharing پرديس تو سرعت 128 ، 1 به 4 ه!
پارس آنلاين چند به چنده؟

كسي از پرديس استفاده نكرده تاحالا؟

L-B

Well-Known Member
سلام سپی جون

به نظر من اگه از صبانت استفاده کنی خیلی بهت نفع داره ...
من داداشم سره کارش از پارس انلاین استفاده میکنه ولی به خاطر اینکه سرعت رو شیر میگنه اصلا از سرعت دانلودش راضی نیست ..
ولی خونه که ما صبانت داریم (البته مشهد تهران رو نمیدونم ) راضیه ... .

تازه خوبیه دیگه صبانت اینه که ساعت 3 شب به بعد دانلود رایگان (من خودم لیت دانلودم رو میزارم تو FlashGet بعد تنظیم کردم که ساعت 3 روشن شه و خودکار شروع به دانلود کنه و صبح که پا میشم همرو گرفته) !!!

این بود از خوبیهاش تاره سرعت دانلود بالایی هم داره ...

Morteza76

Member
اول اینکه فکر نکنم دیگه شرکتی باشه که محدودیت زمانی داشته باشه ، الان همه 24 ساعته هستن. در مورد حجم هم مثلا شما با انتخاب فلان سرویس 10 گیگابایت می تونی در ماه دانلود کنی که از ساعت 1 الی 7 صبح و روز های جمعه از این 10 گیگ چیزی کم نمیشه و بصورت رایگان هست و اگر هم شما در یک ماه بیشتر از اون 10 گیگ استفاده کردی برای هر گیگ اضافه 3000 هزار تومان می پردازی پس اگر محدودیت حجمی داشته باشه به مشکل بر نمی خوری.

در مورد سپنتا هم بگم که هنوز نتونسته کل تهران رو پوشش بده چه برسه به شهرستان ها

پردیس هم جای درموردش بحث نشده ولی نباید زیاد بد باشه به هر حال نمیشه زیاد بهش اعتماد کرد.

من جای شما بودم یا شاتل می گرفتم یا پارس آنلاین. خودمو راحت می کردم چون می دونم مشکلی هم اگر پیش بیاد واقعا رسیدگی می کنن.

آخرین ویرایش:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
امروز در سایت داتک دیدم که میرداماد و چند جای دیگه رو هم تحت پوشش قرار داد که خیلی جای خوشحالی هست. چون پارس آنلاین یا صبا نت یا شرکت های دیگه هنوز نتونستن این منطقه مهم اقتصادی رو دریابن

shayanboy

Active Member
نتایج وب سایت جهانی سنجش سرعت اینترنت، شرکت ندا گستر صبا را پر سرعت ترین ADSL در سراسر ایران معرفی می نماید. :razz:
به گزارش وب سایت جهانی SpeedTest بالاترین میزان دانلود توسط شرکت ندا گستر صبا به عنوان سرویس دهنده اینترنت ADSL به کاربران ایرانی در سراسر کشور ارائه شده است.
در این گزارش شرکت مخابرات ( دیتای کل کشور ) و شرکت سروش ( صدا و سیما) به عنوان اولین ها و پس از آنان شرکت ندا گستر صبا به عنوان برترین سرویس دهنده اینترنت معرفی شده است.

مشاهده تصویر گزارش
با تشکر شایان

farhad_s5

Member
من به نظرم صبا از همه بهتر اومد و تا چند روز ديگه براي خريدش اقدام مي كنم!!!!!!

egcom

Member
من خودم صبانت دارم اما به شما پيشنهاد نميكنم . سرعتش امروز خوبه فردا بد . داتك با توجه به قيمتش خيلي خوبه . پارس آنلاين هم كه حرف نداره فقط قيمتش زياده .

SME

Banned
پارس آنلاین رو زیاد پیشنهاد نمیکنم. فقط فیلترینگ!!!
بهتره از فن آوا بگیری.
البته میتونی از عصر آنلاین هم بگیری. خیلی قیمتهاش خوبه و سرعت و کیفیتشون هم حرف نداره.
هنوز سایت عصرآنلاین راه نیفتاده اما تلفنشون اینه: 66908400. خودمم از عصرآنلاین دارم. الان 3 ماهه! و فقط 10 دقیقه قطع بودم که دلیل اوونم قطعی برق ارایه دهنده بوده.

جدیدترین ارسال ها

بالا