سرويس انلاين فروش و whois دومين از جمله hr

blognevis

Active Member
سرويس انلاين فروش و whois دومين از جمله ir

سرويس انلاين فروش و whois دومين از جمله ir
كسي سراغ داره كه قالب و ... بصورت كامل باشه

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
تویی امضا من یکی هست اگه خواستی پیام شخصی به بهت دمو چند تاشو نشون بم که قبلا دیگران خریداری کرند و قیمت بگم

موفق و پیروز باشید

میلاد

Member
تویی امضا من یکی هست اگه خواستی پیام شخصی به بهت دمو چند تاشو نشون بم که قبلا دیگران خریداری کرند و قیمت بگم

موفق و پیروز باشید
خوب کاسبی راه انداختی به این میگن از آب چیز آلود ماهی گرفتن. :دی
اما مشکل اینجاس که یکی که با فوقش ۱۰۰ تومن رسلر گرفته که نمیاد ۵۰ تومن بده اسکریپت تو را بخره.

YTERROR

Active Member
اما مشکل اینجاس که یکی که با فوقش ۱۰۰ تومن رسلر گرفته که نمیاد ۵۰ تومن بده اسکریپت تو را بخره.
پسر خوب کاسبی نیست اوئلا 50 تومان نه 15000 تومان که خیلیا همون 10 تومان هم بهشون میدم ثانیا اگه بدونی 10 تومان واسه نصب روی تمشون و سازیر تغییرات در سایتشون میدم می بینی یک چیزی هم از جیبم گزاشتم

+ 40 تومان هم اگه کسی یک سایت کاملا پویا با همین اسکریپت و در مل یکس سایت خیلی عالی در زمینه فروش هاست و دامین بخواد بهش میدم که فکر نکنم هیچ طراحی زیر 100 تومان حاضر باشه همچین کاری رو بکنه

+ تا امروز که از همین مجید آنلاین حدودا در زول یکسال اخیر 120 نفر حاضر شدن این کارو انجام بدن که همشون به جز 10 یا 15 تاشون رسلر ل.ئن

موفق و پیروز باشید

میلاد

Member
۱۵۰۰۰ تومن؟ همه این کارا را هم میکنه!؟
چک کردن دامین و سفارش و ثبت فاکتور و انتخاب پلن هاست بصورت آنلاین برای شرکتها هاستینگ
بابا تو که به خودت آتیش زدید هیچی بازار طراحی را هم خراب میکنی! :دی
بازار هاستینگ که انقدر پکیده که الاقول خودت در طول یه سال ۱۲۰ تا ازت این اسکریپتو خریدن، دیگه بازار طراحی را خراب نکن! :لول
یه دمو هم از این اسکریپتت بده ببینیم چیه، من الان خودم چند وقته یه اسکریپت میخوام، وقت نکردم یه سر و سامونی به سایت بدم شب عیدی گفتم بشینم یکی بنویسم الان نصفه کارس اما کامل با آژاکسه تموم بشه خوبه بزارمش برا فروش اما نه ۱۵۰۰۰ تومن، با خیلی ضایس. :ی

Patris Net

Member
میلاد جان این طرز برخوردت درست نیست!
خود تو اگه واقعا نیاز داشتی مجبور بودی بالای 100 هزار تومن بابت همچین اسکریپتی هزینه کنی!
چرا حالا که این آقا بانی خیر شده تو به یه دید دیگه نگاه می کنی؟

میلاد

Member
سام
صحبت من کاملا دوستانه بود!
به قول یکی از دوستان بود به ما میگفت من یه اسکریپت مینویسم میفروشم ۱ میلیون.
بعد میگفت حالا شما چندتا اسکریپت میخواین بنویسین که ۱ میلیون از دست مردم بگیرین!؟ :دی

magserver

Member
بابا بیخیل شین
دو نفر آدم گنده دارن مثل بچه‌ها کل‌کل میکنن ...
کلا کارکاسبی تو مجدآنلاین خلافه .ok! من خودم چندتا اخطار گرفتم ...(شما نمی‌گیری ؟!)
ولی میلاد تو هم گیر دادی دیگه ...

YTERROR

Active Member
والا شما خودتون می گید 50 تومان بده و خیلی باز می گینی 10 یا 15 تومان هم کمه

این اسکریپت معمولا بیشتر افراد که بقول معروف شروع کارشونه و می خوان یک سایت متفاوت با دیگران داشته باشند و می بینی بیشترشون به چند ماه نمی رسه یک سایت در زمینه فروش هاست و دامین می زنن ارزش نداره آدم بخواد باهاشون خیلی گرون بگه چون نه کشش دارن نه ......

+ یک اسکریپت انحصاری آدم خیلی می تونهه پول بگیره ولی یک اسکرپیت عمومی که نا محدود آدم م یتونه در اختیار دیگران بزاره نمیشه زیاد گرفت

والا کسایی که تویی فورمهای مثل مجید آنلاین میان و میرن بیشترشون راح وب هستند و با قیمتی که آدم به مشتری میده باید یک فرقی داشته باشه

موفق و پیروز باشید دمو :

میلاد

Member
سلام
از کلیه دوستان تقاضا میکنم که تا یه بحث دوستانه را با اظهار نظرات گرانقدرشون به دعوا تبدیل نکردن، جدا بعد ازین از اظهار نظر خود داری کنند.
پیشاپیش از همکاریتون متشکرم

میلاد

Member
سلام
حرفتو قبول دارم اینطوری هم میشه به قضیه نگاه کرد.
اما به نظرم بهتره آدم برای کارش ارزش بیشتری قایل بشه کما اینکه خودمم بعضی وقتا ازین کارا میکنم پس بیخیال خوش باش. :دی

blognevis

Active Member
سلام
از همه ممنون ديگه نياز ندارم چون اون چيزي را كه ميخواستم گيرم اومد
شما هم بهتر هست ديگه جر بحث قيمت نكنيد

ممنون از همه

PadinaWebGroup

Active Member
من همچين چيزي ميخوام خودم قالب بدم فقط هويس را توش جاسازي كنين هركي اين كارو كنه برام يا اسكريپت ميدم يا وي پي ان يا هاست !

جدیدترین ارسال ها

بالا