ببخشيد دوستان مگه شما ها طراح صفحات وب نيستيد ؟
شما خيلي خيلي بهتر از من مي دونيد كه يكي از پارامترها توي طراحي صفحات وب بالا بودن سرعت بارگيري صفحات كه به حجم بستگي داره
سوال من از شما دوستان عزيز اين بود توي كارهاتون چجوري تخمين مي زنيد صفحه با چه سرعتي بارگذاري مي شه ! يا اصلا استاندارد حجم صفحات چقدر هست آيا زير مثلا 200kb (صفحه شامل : Border و عكس و متن ها و ... ) مناسب هست براي تمام خطوط يا بايد حجم ديگه اي باشه ؟
ممنون
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
من از همین روشی که شما می خواستین استفاده کنید تخمین میزنم و برنامه هایی هم که این کار رو می کنند از همین روش استفاده می کنند .
این که سرعت اینترنت متغییر هست به طراح ربطی نداره و طراح باید کارش رو نسبت به سرعت های استاندارد بسنجه .
بوردر ها و متن ها خیلی روی صفحه تاثیر نمی زارن و شاید حجمشون کلا یه 15 کیلو بایت برای صفحات استاندارد بشه .
حجم استانداردی هم برای صفحات وجود نداره و شما باید با توجه به منطقه ای که قراره از سایت شما خدمات بگیره حجم رو تنظیم کنید .
مثلا برای ایران به علت سرعت کم اینترنت حجم نباید از 150 کیلو بایت بیشتر باشه .
البته این نظر شخصی من هست .
بخش اصلی حجم صفحات رو عکس ها تشکیل می دهند که البته اگر اون ها رو اپتیمایز کنید شاید بتونید یه عکس 100 کیلو بایتی رو با حذف اندکی از افکت ها و انتخاب فرمت مناسب حجمش رو به 10 کیلو بایت برسونین .
در ضمن اونم 8 هست نه 10 .
سوالی بود من در خدمتم .
موفق باشید .