سرعت load صفحات

aloke

Member
سلام به همگي خسته نباشيد
مي خواستم بدونم دوستان عزيز وسيله اي يا سايتي براي تخمين سرعت اجراي صفحات دارند
كه حجم صفحه را بدي و زمان باز شدن كل صفحه را با خطوط dial up و adsl بهت بده

خيلي ممنون

:rose:

mohsen_r

Member
با سلام خدمت دوستم aloke :
اگه از مرورگر فایثر فاکس استفاده نمی کنی بهتر که استفاده کنی :d
بعد از نصب فایر فاکس ( اگه استفاده نمی کنی ) به قسمت Add-ons داره.
که تو رو به سایت خود موزیلا می بره در قسمت افزونه ها ، افزونه ای هست که در قسمت توسعه وب نام YSlow که توسط یاهو بهینه سازی شده. که هم حجم فایلی که باز کرده رو میده هم سرعتش رو بهت میده هم عواملی که سرعتش رو کم کردن بهت میده ...!
من که با این افزونه حال کردم ...!
حالا نوبت تو که امتحانش کنی...!

آخرین ویرایش:

aloke

Member
چرا اتفاقا فقط از مرورگر فاير فاكس استفاده مي كنم ولي اين Add ons را نديده بودم واقعا فوق العاده هستش .
ولي من منظورم سايتي هست كه هنوز روي نت آپش نكرديم . اين را بايد چجوري بفهميم سرعت بارگذاريش چقدر هست ؟؟ مثلا فرض كنيد يك سايت فلش كه هنوز آپ نشده و حجمش مثلا 200KB هست كاربر با خطوط dial up و adsl تو چه مدت بازش مي كنه ؟؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
اگر بر نامه front page و experasion web رو داشته باشید، زمانی که صفحه مورد نظر خود را در آن باز کنید، در پایین گوشه سمت راست، مدت زمان لود صفحه را بر حسب سرعا انتخابی اینترنت شما می زنه.

mohsen_r

Member
چرا اتفاقا فقط از مرورگر فاير فاكس استفاده مي كنم ولي اين Add ons را نديده بودم واقعا فوق العاده هستش .
ولي من منظورم سايتي هست كه هنوز روي نت آپش نكرديم . اين را بايد چجوري بفهميم سرعت بارگذاريش چقدر هست ؟؟ مثلا فرض كنيد يك سايت فلش كه هنوز آپ نشده و حجمش مثلا 200KB هست كاربر با خطوط dial up و adsl تو چه مدت بازش مي كنه ؟؟
سلام دوست عزیزم:
زمانی که یه سایت روی کامپیوترت هست ( لوکال هاست) ، حتی اگه حجم هر فایلی 10 مگ هم باشه در کمتر از 1ثانیه لود میشه.
تازه فلش که جای خود داره و نمشه اون رو جزو سند HTML به حساب آورد. که حجمش رو در لود با برنامه بدست آورد.
در ضمن برای این که که بفهمی سرعت لود چقدر ه خودت باید امتحان کنی چون مثلا یکی با adsl 512 میاد بالا یکی با دایلاپی که سرعتش به 0.5 کیلو بایت هم نمی رسه ...!

aloke

Member
دوستان عزيزم خيلي ممنونم از راهنمايي هاتون
مي خواين من سوالم را يك شكل ديگه بپرسم :
فرض كنيد يك صفحه طراحي كرديم حالا با فلش يا ... Html + Css حجمش شده به عنوان مثال 200KB كه قراره به عنوان home page يك سايت قرار بگيره سوال من اينه خطوط dial up و adsl 128 معمولا با چه سرعتي داده received مي كنن كه بعدش با يك تقسيم ساده روي حجم بشه زمانش را تخمين زد .

يك سوال هم از دوست خوبم echessdesign جان دارم و اونم اينكه براي صفحات تمام فلش هم ميشه با front page سرعت را تخمين زد .

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
سرعت اینترنت دیال آپ 56 هست .
شما اگر این اعداد رو بر 8 تقسیم کنید سرعت دریافت بر اساس کیلو بایت بر ثانیه بدست می یاد .
من در زیر سرعت ها رو براتون به عنوام مثال می نویسم :
56 : 8 کیلو بایت بر ثانیه
128 : 16 کیلو بایت بر ثانیه
256 : 32 کیلو بایت بر ثانیه
512 : 65 کیلو بایت بر ثانیه
1024 : 128 کیلو بایت بر ثانیه
موفق باشید .

mohsen_r

Member
سلام دوست عزیز .
سرعت اینترنت دیال آپ 56 هست .
شما اگر این اعداد رو بر 8 تقسیم کنید سرعت دریافت بر اساس کیلو بایت بر ثانیه بدست می یاد .
من در زیر سرعت ها رو براتون به عنوام مثال می نویسم :
56 : 8 کیلو بایت بر ثانیه
128 : 16 کیلو بایت بر ثانیه
256 : 32 کیلو بایت بر ثانیه
512 : 65 کیلو بایت بر ثانیه
1024 : 128 کیلو بایت بر ثانیه
موفق باشید .
دوست عزیزم ، E-Boy:
سلام.
اول بر 8 نه بر 10...!
دوم این که سرعت انترنیت در مناطق مختلف با هم تفاوت داره.
مثلا در استان های بدبختی مثل ما ( از لحاظ سرعت ایترنتا...!:wink:) که در بوشهر زندگی می کنیم سرعت انترنت دای لاپ حد اکثر 3.5 k هست ، سرعت adsl 64 7k هست و ... الا باقی ...:-?
خوب حالا شما وضع اینترنتت توپه ما چی کار کنیم ...؟:-?:lol:
پس:
دوست عزیزم aloke :
نمیشه این طور که تو می گی سرعت دریافت اطلاعات رو تخمین زد...:lol:

بابای

aloke

Member
ببخشيد دوستان مگه شما ها طراح صفحات وب نيستيد ؟
شما خيلي خيلي بهتر از من مي دونيد كه يكي از پارامترها توي طراحي صفحات وب بالا بودن سرعت بارگيري صفحات كه به حجم بستگي داره
سوال من از شما دوستان عزيز اين بود توي كارهاتون چجوري تخمين مي زنيد صفحه با چه سرعتي بارگذاري مي شه ! يا اصلا استاندارد حجم صفحات چقدر هست آيا زير مثلا 200kb (صفحه شامل : border و عكس و متن ها و ... ) مناسب هست براي تمام خطوط يا بايد حجم ديگه اي باشه ؟

ممنون

mohammad_77

New Member
منم پیشتنهاد میکنم از YSlow استفاده کنی. خیلی بدرد میخوره. البته باید قبلش FireBug رو نصب کرده باشی.

KingCyrus

Member
اول بر 8 نه بر 10...!
دوم این که سرعت انترنیت در مناطق مختلف با هم تفاوت داره.
مثلا در استان های بدبختی مثل ما ( از لحاظ سرعت ایترنتا...!:wink:) که در بوشهر زندگی می کنیم سرعت انترنت دای لاپ حد اکثر 3.5 k هست ، سرعت adsl 64 7k هست و ... الا باقی ...:-?
اتفاقاً 8 درسته !
دوستان غیر از افزونه چیز دیگه ای نیست ؟

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
ببخشيد دوستان مگه شما ها طراح صفحات وب نيستيد ؟
شما خيلي خيلي بهتر از من مي دونيد كه يكي از پارامترها توي طراحي صفحات وب بالا بودن سرعت بارگيري صفحات كه به حجم بستگي داره
سوال من از شما دوستان عزيز اين بود توي كارهاتون چجوري تخمين مي زنيد صفحه با چه سرعتي بارگذاري مي شه ! يا اصلا استاندارد حجم صفحات چقدر هست آيا زير مثلا 200kb (صفحه شامل : Border و عكس و متن ها و ... ) مناسب هست براي تمام خطوط يا بايد حجم ديگه اي باشه ؟

ممنون
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
من از همین روشی که شما می خواستین استفاده کنید تخمین میزنم و برنامه هایی هم که این کار رو می کنند از همین روش استفاده می کنند .
این که سرعت اینترنت متغییر هست به طراح ربطی نداره و طراح باید کارش رو نسبت به سرعت های استاندارد بسنجه .
بوردر ها و متن ها خیلی روی صفحه تاثیر نمی زارن و شاید حجمشون کلا یه 15 کیلو بایت برای صفحات استاندارد بشه .
حجم استانداردی هم برای صفحات وجود نداره و شما باید با توجه به منطقه ای که قراره از سایت شما خدمات بگیره حجم رو تنظیم کنید .
مثلا برای ایران به علت سرعت کم اینترنت حجم نباید از 150 کیلو بایت بیشتر باشه .
البته این نظر شخصی من هست .
بخش اصلی حجم صفحات رو عکس ها تشکیل می دهند که البته اگر اون ها رو اپتیمایز کنید شاید بتونید یه عکس 100 کیلو بایتی رو با حذف اندکی از افکت ها و انتخاب فرمت مناسب حجمش رو به 10 کیلو بایت برسونین .
در ضمن اونم 8 هست نه 10 .
سوالی بود من در خدمتم .
موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا